Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla maşallah. Çok güzelsinTeşekkür ederim canım benim çok sağol,senin güzel gönlünden geçenler.
Çok iyi oldu cidden şekercim.
Ben seni görmüştüm şekercim maşallahın var çok genç ve çok güzeldin.Ben de koyayım bari
Canım benim çok teşekkrler sağol,mahçup oluyorum varya.Abla maşallah. Çok güzelsin
Sağol şekerciğimBen seni görmüştüm şekercim maşallahın var çok genç ve çok güzeldin.
Canım benim çok teşekkrler sağol,mahçup oluyorum varya.
Sende sağol şekercimSağol şekerciğim
İyi akşamlarİyi akşamlar ben kaçtım görüşürüz
Heeee Allah seni bende başka şeyler düşündümYani atlet, içlik, tayt, çorap vs. falan ya
İnşallah canım...Allah razı olsun canımın içi, ins ilaçlar bit sn önce işe yarar
Çocuğu kreşten almaya gitmiştim, yazamadım. Abla taşmışsın taşşşşş. Böyle anneanne mi olur yav sjsjjsjs
Hahahahahaha farkettim öyle düşünmeye müsait bir şey yazmışımHeeee Allah seni bende başka şeyler düşündüm
Hoş geldin canım benimGeldiiiiiiimmmmm nerde kalmıştık neler demişsiniz arkamdan
Laaan çok özledim siziiiii gelin burayaaa numda tüttünüğğğzzz
Hosbuldum ablamm nasılsınHoş geldin canım benim
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınHosbuldum ablamm nasılsın
Şükür bende iyiyim ablaela lale başladı bizim maratonİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Maşallah canım hayırlı olsunSu gibi tüm harfleri okusun geçsinŞükür bende iyiyim ablaela lale başladı bizim maraton
Bugün iyi okumuş rozet almış onun sevinciyle istediği bebeği aldık geldik
Dudu peri geldi