- 8 Haziran 2013
- 56.251
- 149.339
Sağa sola sarımsak da bağla. Ada çayı kurtarmaz bu saatten sonraNerde benim adaçayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağa sola sarımsak da bağla. Ada çayı kurtarmaz bu saatten sonraNerde benim adaçayım
Hiç de kullanmadım, öz çorbasından sonra bi kere yoğurt mayalamak gibi bi saçmalık yaptım içinde, olmadı zatenAa niye böyle oldu ki bu
Neyse çağırmayayım üçüncülüğüSağa sola sarımsak da bağla. Ada çayı kurtarmaz bu saatten sonra
Ovalayıp bana paket yapacakKetçapla salçayla ovunca çıkıyormuş.
Böyle kara kuru yollamayayım dedimOvalayıp bana paket yapacak
Bu kadar gözebilemiyorum bebişimBu ay göreceğiz onu bebişim
Boşuna uğraşmayın, kargo parasına yazık.Ovalayıp bana paket yapacak
Bu kadar gözebilemiyorum bebişim
Arkadaşlara sorayım ya da alıp görümceme gideyim onun evi bakır doluBoşuna uğraşmayın, kargo parasına yazık.
Önlemini almışsın akillisin bebisim
Sen napıyorsun bununla ikide bir, evi ateşe vereceksin bir gün
Dört gözle bakırı da yasaklamanı bekliyorumArkadaşlara sorayım ya da alıp görümceme gideyim onun evi bakır dolu
Kukrim nerelerde sahi özledim mor seven hatunuHaberleşiyor musunuz
Nevoş benim adresi biliyorsun.Arkadaşlara sorayım ya da alıp görümceme gideyim onun evi bakır dolu
Önlemini almışsın akillisin bebisim
Galeriden lazım olunca atıyorum işteSen napıyorsun bununla ikide bir, evi ateşe vereceksin bir gün
Öyle kaydıramadık bide böyle deniyoz şşştBu kadar gözebilemiyorum bebişim
Ben de yine yaktın sandım. Şamanik misin nesinGaleriden lazım olunca atıyorum işte
Onda bakır serisi var resmen seç beğen alBen işkembede yaptığım tencereyi bir arkadaştan almıştım. O arkadaşa denk gelirsem isterim artık