Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri
Migrostan kalamata zeytin aldım 1 kilo,şimdi suya koydum yeşil zeytin yapacam kısmetse umarım olur kurma işleminede baktım 10 gün filan bekleyecek bakalım nasıl olacak.
Geçen hafta 65 lirqadan almıştım kilosunu pazardan çok güzeldi tadı filan.
İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş.
Her şerde bir hayr vardır diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş.
Evet gerçekten hayırlısı neyse rabbim onu versin, geç olsun güç olmasın yasocanim bunda da bir hayır vardır en doğru zamanı nasip etsin inşallah moral çok önemli çok bende çok şükür bugünümüze