• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Migrostan kalamata zeytin aldım 1 kilo,şimdi suya koydum yeşil zeytin yapacam kısmetse umarım olur kurma işleminede baktım 10 gün filan bekleyecek bakalım nasıl olacak.
Geçen hafta 65 lirqadan almıştım kilosunu pazardan çok güzeldi tadı filan.

Yasocanim selamını aldım 🥰💜🍒🍒🍒🍒🍒😘 iyi misin,kalbim seninle💜🤲🍒🍒🍒😘
:KK74:

İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş. :işsiz:
Her şerde bir hayr vardır diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.🫠

Sen nasılsın?:KK60:

İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş. :işsiz:

Herşeyde vardır bir hayır yasocum,buda şansızlık olmuş sizler için hallolur nasılsa doktor gelince.
Moral bozmak yok bu arada. :KK200:

Evet gerçekten hayırlısı neyse rabbim onu versin, geç olsun güç olmasın yasocanim 🤲 bunda da bir hayır vardır 🤲💜🥰🍒🍒 en doğru zamanı nasip etsin inşallah 🤲🍒 moral çok önemli çok 😍🤩🥰🍒🍒🍒 bende çok şükür bugünümüze🥳🧚‍♀️😇🥰🍒🍒😘

Hayırlısı canım zamanı o zaman demek🥰

Back