- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.885
- 43
Ondan kurtuluyoruzFasulyeli atlayip birinci olucaz nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan kurtuluyoruzFasulyeli atlayip birinci olucaz nevos
Çok şükür cancağzım, iyi gibiyim.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Allahim allahımOndan kurtuluyoruz
Yasocanim selamını aldım iyi misin,kalbim seninleÇok şükür cancağzım, iyi gibiyim.
Hayırlısı olsun canısı,sen iyi olda yeter ki..Bekleyecek abla başka çarem yok. Ben hastaneye acil olup olmadığını öğrenmek için gittim. Acil değilmiş. İlerlemezmiş.
Sağ ol ablacımHayırlısı olsun canısı,sen iyi olda yeter ki..
Hep iyi ol cancağızımÇok şükür cancağzım, iyi gibiyim.
Sende sağol canım benim,sen önemlisin özelsin benim için biliyorsunSağ ol ablacım
Yasocanim selamını aldım iyi misin,kalbim seninle
Hep beraber inşallah cancağzımHep iyi ol cancağızım
Allah razı olsun ablacım sende öylesinSende sağol canım benim,sen önemlisin özelsin benim için biliyorsun
Herşeyde vardır bir hayır yasocum,buda şansızlık olmuş sizler için hallolur nasılsa doktor gelince.
İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş.
Her şerde bir hayr vardır diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın?
Çok sağol nevoşum her zaman destekçinim biliyorsunAllah razı olsun ablacım sende öylesin
Evet gerçekten hayırlısı neyse rabbim onu versin, geç olsun güç olmasın yasocanim bunda da bir hayır vardır en doğru zamanı nasip etsin inşallah moral çok önemli çok bende çok şükür bugünümüze
İyiyim canım benim, hastaneden geldim. Tedavim önümüzdeki aya ertelendi. Herifimin raporunu onaylayacak dr izindeymiş.
Sen nasılsın?
Ablam sağ olÇok sağol nevoşum her zaman destekçinim biliyorsun
Poncikellam yaaaaa kalbinin pamuklugunu yirimÇok sağol nevoşum her zaman destekçinim biliyorsun
Hayırlısı canım zamanı o zaman demek
Sen nasılsın?
Nevos yeni kategori buldun muHayırlısı canım zamanı o zaman demek
SayılırNevos yeni kategori buldun mu