- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
Ayy ne güzelmiş gıı kendimi özel hissettim haha ne işe yarıyo nevoş anlamadığım için simsiBu özel bir kategori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzelmiş gıı kendimi özel hissettim haha ne işe yarıyo nevoş anlamadığım için simsiBu özel bir kategori
Margiriti yarismadan banlayin pls
Yöresel yemeklere katılanlara vermiş abimNevreste nevroş bu rozet nedir
Madalya işte havalıAyy ne güzelmiş gıı kendimi özel hissettim haha ne işe yarıyo nevoş anlamadığım için simsi
Yuce rabbimin sevdigi kuluymusum girdigim ilk yarismada yildizlandimİnşallah kalır ama ben diğer madalyalarını yanına istiyorum
Araba peşinde mecbur koştuğumu bilseydin böyle konuşmazdınAraba peşinde koşacağına benim gibi yapsaydın tarif
Ayyy pek hoşuma gittiMadalya işte havalı
Aaa ilk rozetim teşekkür ederim mail geldi bana şaşırdım aaa dedim sanırım birinci oldum nasılda sevinmiştimYöresel yemeklere katılanlara vermiş abim
Hahahahahha birinci işi bende oyle sandım ayy allahımm daha 2 günde ne birincisiAaa ilk rozetim teşekkür ederim mail geldi bana şaşırdım aaa dedim sanırım birinci oldum nasılda sevinmiştim
Bu ay kurtulacağızMargiriti yarismadan banlayin pls
Yoo dostum yoooooBu ay kurtulacağız
Bak yine dövdü beniAraba peşinde mecbur koştuğumu bilseydin böyle konuşmazdın
Seninki takıntılı değil tabi, rahatsın
Oğlum bak gitYoo dostum yooooo
Yoo dostum yooooo
Evett yaaa buneydi cokta istiyodum madalya yıldız bile yettiHepimiz ilkokul ogrencisi gibi yildiz aldigimiza mutlu olduk, bazi seyler hic degismiyor