- 18 Kasım 2020
- 20.493
- 49.408
Benim içinde öpVallaha babam diyor çocuğu öpecem diye yutacaksın yeter artık
Sağ ol canım bende unutmaya çalışıyorumBen bayadır unuttum bu durumu abla rabbim şifa versin
Allah kolaylik versin diyim ne diyim sonunu düşünerek başarırsın benceRahatlarım belki ama hastane süreci ve iyileşme süreci için uygun değilimGittiği yere kadar
Çocuklarımı ihmal edememAllah kolaylik versin diyim ne diyim sonunu düşünerek başarırsın bence
Vefakar anaÇocuklarımı ihmal edemem
Ben kendimi unutuyorum. Benim ailem beni bu kadar önemsemiyorVefakar anacidden konu insanın çocuğu olunca o kadar güçlü oluyoruz ki bazen kendime bile çok şaşırıyorum...
Seni isirmiştim .Yok ısırmaz
Hala izi varSeni isirmiştim .
Sen yine de dozunu kaçırma tabii çünkü senin sağlığın yerinde olacak ki sonuna kadar yetesin. Yoksa mazallah kontak aniden kapanır.Ben kendimi unutuyorum. Benim ailem beni bu kadar önemsemiyorÇocuklarım bunu yaşasınlar.
Sınırdayım zaten canımSen yine de dozunu kaçırma tabii çünkü senin sağlığın yerinde olacak ki sonuna kadar yetesin. Yoksa mazallah kontak aniden kapanır.
Ooo maşallah hayırdırBugün onlayn olamadım. Çünkü temizlik+cocostar pasta+fellah köfte+börek yaptım. GEBERDİM.
Yarın iki arkadaşı çağıracağım öğlen çaya. Dersimiz yarım gün hepimizin. Öğretmenler yatıyor biliyorsun.Ooo maşallah hayırdırEllerine sağlık
Öğle sonu keyiftesiniz o zamanYarın iki arkadaşı çağıracağım öğlen çaya. Dersimiz yarım gün hepimizin. Öğretmenler yatıyor biliyorsun.
Nazarlık neyim var yav. Temizliği de üstünden yaptım işte. Sil süpür toz al ahsjsjjsjsÖğle sonu keyiftesiniz o zaman
Maşallah sana nazar etmesinler
Ellerine sağlıkNazarlık neyim var yav. Temizliği de üstünden yaptım işte. Sil süpür toz al ahsjsjjsjs
Aşisizim .Hala izi var
Hangi okuldasın sen ?Nazarlık neyim var yav. Temizliği de üstünden yaptım işte. Sil süpür toz al ahsjsjjsjs