- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.343
- 698
Rabbim gonlune gore versjn bluem hayirlisiyla senjnde olsun insallahAlacak kadar paranız varmış bak oda bir zenginlik
Hayırlı olsun canoom darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gonlune gore versjn bluem hayirlisiyla senjnde olsun insallahAlacak kadar paranız varmış bak oda bir zenginlik
bak bana biriktiremedigim icin davul gibiyimİşte beklediğim yorum çakkaaalll beni vuracağı yeri biliyor
sen ona da isyan ediyorsunbak bana biriktiremedigim icin davul gibiyim
Çok şükür canımAlacak kadar paranız varmış bak oda bir zenginlik
nerden aldiniz ayiptir sormasi yasadiginiz uerden miÇok şükür canım
Amin inşallah
Evet ilaç alıyorum onun etkisi galibaİlaç kullanıyor muydun. Belki düzene girmiştir
Hayır canım batıdan aldık tabisi. Burdan ev almayı düşünmediknerden aldiniz ayiptir sormasi yasadiginiz uerden mi
Amin miniğim isteyen herkese nasip etsin hayırla sağlıkla oturmayı nasip etsinRabbim gonlune gore versjn bluem hayirlisiyla senjnde olsun insallah
Ya minik yaabak bana biriktiremedigim icin davul gibiyim
Şırnak'tan mınerden aldiniz ayiptir sormasi yasadiginiz uerden mi
Fayda ediyor demek ki. Allah şifa versin. Böyle devam etsin ağrısız inşallahEvet ilaç alıyorum onun etkisi galiba
Birde bitki çayı içiyorum bu sıraUmarım böyle sakin kalır.
Sizin orada ev fiyatları nasılbak bana biriktiremedigim icin davul gibiyim
Aman amanŞırnak'tan mı
Fayda değilde kandırmaca diyelimFayda ediyor demek ki. Allah şifa versin. Böyle devam etsin ağrısız inşallah
Alsan satamazsında uğraş durAman aman
Anca kiraya vercenAlsan satamazsında uğraş dur
AmiiiinAllah yardımcımız olsun
Ne oldu bir gelişme mi var
Bir kaç güne adet olacağım yazmıştı. Kaç gündür görmedim bende.
Normal şartlarda bugün döngümün başlaması lazımdı, ama illâki tedavi öncesi beklediğin gelmez ya, gelmedi.Hakkında hayırlısı
Bende bugün oldum ve sessiz geldi şoktayım
Kiracı da zor. Evi veriyorsun, borc ödeyeceğim diye akla karayı seçiyorsun. Birisi geliyor evinde oturup kira ödemiyorAnca kiraya vercen
Benimde öyle olurdu gelmezdi ilaçla gelirdi. Seninde aynıymış.Normal şartlarda bugün döngümün başlaması lazımdı, ama illâki tedavi öncesi beklediğin gelmez ya, gelmedi.
Acaba 5-6 ayda bir 26 gün olan döngüm 30-32. günde oluyor, yine mi öyle olacak diye düşünüyorum.
Beklemedeyim.