- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Ya,üzüldüm,ama bir sürü tarif var ,mutlaka 1 tane bulunurBen gelene kadar 20 dk olmuş unutmuşum epeyy dün yayınlancak diye nebileyim nevoda tarif veremedi bende bulamadım herkes aninda kapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya,üzüldüm,ama bir sürü tarif var ,mutlaka 1 tane bulunurBen gelene kadar 20 dk olmuş unutmuşum epeyy dün yayınlancak diye nebileyim nevoda tarif veremedi bende bulamadım herkes aninda kapmış
Nebileyim aklıma bilinmeyen şeydegelmiyo çok baktım ama daha fazla fırsat olmadıbakmayaYa,üzüldüm,ama bir sürü tarif var ,mutlaka 1 tane bulunur
Geçmiş olsun canım
Saolun kızlar ❣ cuma akşamından beri perişanım afedersiniz kusma bulantı ishal bir türlü geçmedi halsizlik vucud ağrısı şimdide başımı kaldıracak halim yok Kötüyüm tahlil serum derken biraz iyi gibi oluyorum yine aynı yığılıp kalıyorumGeçmiş olsun canım. Neyin var?
Çok geçmiş olsun Şekerparemm, rabim acil şifalar versin inşallahSaolun kızlar ❣ cuma akşamından beri perişanım afedersiniz kusma bulantı ishal bir türlü geçmedi halsizlik vucud ağrısı şimdide başımı kaldıracak halim yok Kötüyüm tahlil serum derken biraz iyi gibi oluyorum yine aynı yığılıp kalıyorum
Ben sana yazayım birşeyNebileyim aklıma bilinmeyen şeydegelmiyo çok baktım ama daha fazla fırsat olmadıbakmaya
Çok geçmiş olsun canım benimSaolun kızlar ❣ cuma akşamından beri perişanım afedersiniz kusma bulantı ishal bir türlü geçmedi halsizlik vucud ağrısı şimdide başımı kaldıracak halim yok Kötüyüm tahlil serum derken biraz iyi gibi oluyorum yine aynı yığılıp kalıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinSaolun kızlar ❣ cuma akşamından beri perişanım afedersiniz kusma bulantı ishal bir türlü geçmedi halsizlik vucud ağrısı şimdide başımı kaldıracak halim yok Kötüyüm tahlil serum derken biraz iyi gibi oluyorum yine aynı yığılıp kalıyorum
Bulunur sen merak etme,Nevreste halladerNebileyim aklıma bilinmeyen şeydegelmiyo çok baktım ama daha fazla fırsat olmadıbakmaya
Allah şifa versin canımSaolun kızlar ❣ cuma akşamından beri perişanım afedersiniz kusma bulantı ishal bir türlü geçmedi halsizlik vucud ağrısı şimdide başımı kaldıracak halim yok Kötüyüm tahlil serum derken biraz iyi gibi oluyorum yine aynı yığılıp kalıyorum
Geçmiş olsun parem nolduCanom hastanedeyim dünden beri hastayım bakamadım hiç kk ya
yeni girdim etiketi yeni gördüm sağolasın canim❣
TiramisuPastayı kim kazandı?
Çikolatalı pasta keki mi buSize bunu gösterirdim ama siz anlamazsınız.
Ben ne dedim kk pastası kazanamaz dedim .Tiramisu
Ben ne dedim anlamazsınız dedim .Çikolatalı pasta keki mi bu
Beddua mı ettin kız yoksaBen ne dedim kk pastası kazanamaz dedim .
Ne peki bayan çok bilmişBen ne dedim anlamazsınız dedim .
Ben ne dedim o pasta leş dedim .Beddua mı ettin kız yoksa
Ne peki bayan çok bilmiş
Pilav mı yaptın?Size bunu gösterirdim ama siz anlamazsınız.