kaç günde verdiniz acaba bende regldim bitmesini bekledim bugun başladım diyeteBen sizin gibi besleniyorum 85.5 dan 79 a düştüm bu aralar regl belası varda başımda şişlik var. Ama uyarsanız programınıza güzel sonuç alırsınız leslie yapmayı unutmayın çok faydasını göreceksiniz... Zaman zaman artı görseniz de verdiğiniz kilolar daha bir morel vereceğinden daha bir hırslanabilirisniz
canım regldim bitmesini bekledim bugün başladım yeni bir post kuruyorum şimdi oraya gel istersenGunaydinlar;
Aç karınla tartilalim ve 80.5 kg çıktı.hedefim 53. Elma diyetini yapmayı düşünmüyorum.bugun başladım.bakalim hedefimize ulaşmak için ne kadar kararlıyız göreceğiz.
Ben de regl bekliyorum 1 şubatta başladım 1 ayda 5 kilo verdimkaç günde verdiniz acaba bende regldim bitmesini bekledim bugun başladım diyete
Çok güzel vermışsın canım darısı benim başıma 79.5 kıloyum ilk hedefim 70 e duşmekBen de regl bekliyorum 1 şubatta başladım 1 ayda 5 kilo verdim
Seni 3. Grup zayıflama yarışmalarına alalım canım çok faydasını göreceksinÇok güzel vermışsın canım darısı benim başıma 79.5 kıloyum ilk hedefim 70 e duşmek
Bende varım 12 kilo fazlam varr banada tüyo verinYokmu kimse kızlarrr
Canim , diyet gruplari var birbirimize yardimci oluyoruz ben karatay diyeti yapiyorum gelmek istersen 13. Takima beklerizBende varım 12 kilo fazlam varr banada tüyo verin
Nasıl katılıcam acaba gruba bilmiyrm kiCanim , diyet gruplari var birbirimize yardimci oluyoruz ben karatay diyeti yapiyorum gelmek istersen 13. Takima bekleriz) grup daha aktif herkes ne yemis ne kadar spor yapmis hergun bildirim yapiyoruz sohbetle keyifle kilo veriyoruz )
Diyet gruplarina gir canim orada 13 takim var girip katilabilirsin ben 13. Takimdayim .. istersen baska takimlarida secebilirsiniz tercih sizin...Nasıl katılıcam acaba gruba bilmiyrm ki
TeşwkkürlerDiyet gruplarina gir canim orada 13 takim var girip katilabilirsin ben 13. Takimdayim .. istersen baska takimlarida secebilirsiniz tercih sizin...
Teşwkkürler
Ben nasıl bulucam acaba o grubu kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bu sayfayı kullanmada yeniyim henüzDiyet gruplarina gir canim orada 13 takim var girip katilabilirsin ben 13. Takimdayim .. istersen baska takimlarida secebilirsiniz tercih sizin...
Canim dur link atabilirsem hemen link atiyorum ....Ben nasıl bulucam acaba o grubu kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bu sayfayı kullanmada yeniyim henüz
Evettt şimdi gruba katılabilirsem katılıcam çok teşkkkrlwrLink geldi sanirim canim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?