• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Yillik Lazer Epilasyon Deneyimim

pinkedum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
19
13
88
40
Merhabalar
8 yil önce kol altima lazer (aleksandrayt) uygulattim.%90 ni bitti diyebilirim.Kalan %10 da ince gri tuy seklinde.evlendim çocuğum oldu ve killar cikmadi.iyiki yaptirmisim.gecen sene tüm bacak tüm kol ve özel bölgeye basladim.Çok rahat birsey ne güzel tertemizsiniz ve daha puruzsussunuz. Yapmaya karar veremeyenler iyi bir yere giderseniz sonucundan çok memnun kalirsiniz ve hayatinizda kendinize yaptiginiz en güzel şeylerden biri olduğuna emin olabilirsiniz

yüz hariç doğru sonuc almak istiyorsanız ve kısa sürede çözüm arıyorsanız aleksandirete epicare şiddetle tavsiyemdir.

iyiymiş doğumdan sonra bir değişme olmayışı benim tekrar başa döndü verdiğim para çöpe gitti resmen geçen gün topiklerden birinde görmüştüm çok güzel anlatmıştı maalesef hormonlardan dolayı tamamen kurtuldum diye bir şey olmuyor..

MRNA TE="golge_cicegi, post: 38911831, member: 170405"]iyiymiş doğumdan sonra bir değişme olmayışı benim tekrar başa döndü verdiğim para çöpe gitti resmen geçen gün topiklerden birinde görmüştüm çok güzel anlatmıştı maalesef hormonlardan dolayı tamamen kurtuldum diye bir şey olmuyor..[/QUOTE]
Mrba malesef hormanlar bazen tekrar boyle basa döndürebiliyor...iyi bir yere bir daha gidin belki öncesinden dolayı kisa surede dönüş alabilirsiniz

Merhabalar
8 yil önce kol altima lazer (aleksandrayt) uygulattim.%90 ni bitti diyebilirim.Kalan %10 da ince gri tuy seklinde.evlendim çocuğum oldu ve killar cikmadi.iyiki yaptirmisim.gecen sene tüm bacak tüm kol ve özel bölgeye basladim.Çok rahat birsey ne güzel tertemizsiniz ve daha puruzsussunuz. Yapmaya karar veremeyenler iyi bir yere giderseniz sonucundan çok memnun kalirsiniz ve hayatinizda kendinize yaptiginiz en güzel şeylerden biri olduğuna emin olabilirsiniz
Bu soylediginiz utulu epilasyon mu oluyor birde ten renginiz nedir acaba tuyleriniz sert miydi ?

[QUOTaleksandraytti post: 38948190, member: 563106"]Bu soylediginiz utulu epilasyon mu oluyor birde ten renginiz nedir acaba tuyleriniz sert miydi ?[/QUOTE]
İlki aleksandraytti sonrasında killar ince tuye dönüşünce diyota girdim...bu arada esmerim

Ya ne kadar harika! Benim 3 sene sonra deli gibi çıktı ya, bak senin 8 sene çıkmamış.
Bana tetikleme yapmış dediler üff :(

Back