• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık ilişki ha deyince biter mi ?

tablodaki kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
4
1
1
29
8 yıllık çok güzel bi ilişkim vardı . Erkek arkadaşım inanılmak kıskanç ama beni de çok sevdiğine inandığım bi insan. Üstüme titrerdi ya . Ne desem yapardı . Severken çok severdi ama kavga edince de benden kötüsü yok ! . Çok kavga etmeye başladık artık birbirimize saygımız kalmamıştı bi noktada kırıldık. Ve ayrılmak istediğini söyledi . Bende tamam dedim yolun bahtın açık olsun . 10 gün oldu bu gün kimseye söylememiş ayrıldığımızı evlilik yolundaydık ailesi çevresi herkes bizi bilirdi ailesiyle görüşürdük sık sık . Ailesine çevresine ortak arkadaş grubumuza bile ayrıldığımızı söylememiş herkes benden duydu desem yeri var . Yakın arkadaşıyla konuştum ıkın sıkın ona ayrıldık demiş mutsuzdu ama bunalmış çok yorulmuş dedi . Sürekli arabesk falan dinliyormuş evden de pek çıkmıyor . Onu çok özledim aramak görüşmek istiyorum ama korkuyorum red edilmekten sessizliğimi korumak da istiyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık sizce döner mi ?

Daha çok yeniymiş bencede bir süre daha sessizliğinizi koruyun eğer oda sizin gibi özlemişse ortak bi yol bulursunuz tekrar. 8 yılda dile kolay yani boşanmak gibi bişey artık size ayrılık alışmanız zor tabi zaman alır ama siz biraz daha bekleyin

uzun soluklu ilişkiler gelde yaa böyle bitiyor yada evlenir evlenmez ,
evet şuan çok acı çekiyorsun ama sabret senin için en hayırlısını rabbim bilir ,

Daha çok yeniymiş bencede bir süre daha sessizliğinizi koruyun eğer oda sizin gibi özlemişse ortak bi yol bulursunuz tekrar. 8 yılda dile kolay yani boşanmak gibi bişey artık size ayrılık alışmanız zor tabi zaman alır ama siz biraz daha bekleyin
Umarım eskiye döneriz daha taze daha mutlu hayatımda ilk defa ayrılık acısı çekiyorum canım çok yanıyor 😔

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu olucaksanız tekrar barışırsınız. Ama mutsuz olacaksanız da eğer bitmişken burda bitsin.

Sakin ve sakin aramayın sabirla sakin kalin kendinizi sessize alın mesaj arama mail durum paylaşım hicbirsey yapmayın kendi ayrılmak istemiş bekleyin

17 yaşından beri berabermişsiniz. şu an 25 yaşındasınız. çocuk da aşağı yukarı bu yaşlardadır.
insanlar genelde 25 civarında bir değişim geçiriyor.
çocukluk, ergenlik geride kalmış.
belki aslında artık birbirinizi tanıdığınız gibi bile değilsiniz ama alışkanlıktan göremiyorsunuz.
ben çok genç yaşta başlayan uzun süreli ilişkilerinin çok azının daha uzun yıllar devam ettiğini gördüm.
belki de bu ayrılık ikiniz için de daha iyi olacaktır.

8 yıllık çok güzel bi ilişkim vardı . Erkek arkadaşım inanılmak kıskanç ama beni de çok sevdiğine inandığım bi insan. Üstüme titrerdi ya . Ne desem yapardı . Severken çok severdi ama kavga edince de benden kötüsü yok ! . Çok kavga etmeye başladık artık birbirimize saygımız kalmamıştı bi noktada kırıldık. Ve ayrılmak istediğini söyledi . Bende tamam dedim yolun bahtın açık olsun . 10 gün oldu bu gün kimseye söylememiş ayrıldığımızı evlilik yolundaydık ailesi çevresi herkes bizi bilirdi ailesiyle görüşürdük sık sık . Ailesine çevresine ortak arkadaş grubumuza bile ayrıldığımızı söylememiş herkes benden duydu desem yeri var . Yakın arkadaşıyla konuştum ıkın sıkın ona ayrıldık demiş mutsuzdu ama bunalmış çok yorulmuş dedi . Sürekli arabesk falan dinliyormuş evden de pek çıkmıyor . Onu çok özledim aramak görüşmek istiyorum ama korkuyorum red edilmekten sessizliğimi korumak da istiyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık sizce döner mi ?
Kuzum her uzun ilişki böyle çat diye bitiyor zaten. Ama sen boşanmışsın gibi hissediyosun. Acayip bir boşluk. Çünkü 8 sene, karşındaki insan, senin arkadaşın, sevgilin, eşin oluyor. Ama sonra geçiyor. Ha seviyorsanız birbirinizi orası başka tabi barisabilirsiniz. Ama en ufak bir soğuma varsa, asla barismayin böylece sessiz sedasız, olaysız bitmiş olsun.

O da ozluyordur eminim de ama niye siz ariyorsunuz? Sonuçta ayrılık fikri ondan çıkmış gibi anladım ben. Biraz daha bekleyin bu süreyi aranızdaki kavga gürültüden arınma olarak düşünün biraz aranızda seviye oluşmuş olur. Ama ben şimdiye kadar coktan aradıginizi hissetim nedense😀

Back