8 yıldır seviyorum :(

Sizce oda bir şeyler hissediyor mu

• Evet

OY: 3 27,3%
  • Hayır

OY: 8 72,7%

• Ankete Katılan
    11

moryesilsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
77
2
Kızlar merhabaa bu aralar o kadar aklımdan çıkmıyor ki o kadar ne yapacağımı bilmiyorum ki en son fikir almak için buraya yazmaya karar verdim. Ben 20 yaşındayım şuan üniversitedeyim ve 7. Sınıftan beri bir çocuğu seviyorum bugüne kadar sadece bir kez aşık oldum oda bu çocuk ve bu kişi benim ilkokulda en yakın arkadaşlarımdan biriydi o Zaman söylemiştim sevdiğimi fakat bana beni arkadaş olarak gördüğünü söylemişti. Çocuktuk diye düşündüm severim başkalarını da dedim ama olmadı daha sonrasında görüştüğüm bir yığın kişi oldu sevgililerim oldu ama ben bugüne kadar sadece ona aşık oldum onu gördüğüm anda herkes siliniveriyor aklımdan işin en kötü tarafı ise liseye geçerken belki yollarımız ayrılır görmem dedim aynı liseyi kazandık üniversitede artık kesin ayrılıyoruz unuturum belki dedim aynı üniversiteyi kazandık ve ben asla unutamıyorum. Ben sevdiğimi söyledikten sonra o Zaman uzaklaşmıştık ve 12. Sınıfa kadar bir samimiyetimiz yoktu 12. Sınıfta tekrardan aramız iyi oldu ve o Zaman bir gün bana seviyorum seni anlasana diye mesaj attı bense inanamadığım için ne saçmalıyorsun sen dedim ve ben öyle dediğim için bir kaç dakika sonra arkadaşım yazmış filan dedi sonrasındada arkadaşlarından bir kaç bir şey duydum. Üniversitedede ilk yıl yine samimiydik içip içip bana kaç defa yazdı kötüyüm diye gittim yanına , sarhoşken neden ben geliyorum mesela aklına ,aramızda hep bir tuhaflık var normal arkadaş gibide değiliz oda bir çekingen bende geçenlerde görüştük ve üşüdüm deyince bakayım deyip elimi tuttu ama uzunca bir süre bırakmadı ama Bazende buluşacak oluyoruz erteliyor veya bazı günler mesajlarıma cevap vermiyor. Mesela bir kaç hafta önce bir etkinlikten sonra bana yazmasını görüşmek istediğimi söyledim sonrasında hiçbir şey yazmadı çok dengesiz yani bir önemsiyor gibi bir umursamıyor gibi bir benden çekiniyor gibi hoşlanıyor gibi bir kaçıyor gibi anlamıyorum ama artık üniversitedeyiz benim sevgililerim oldu belki o gördü belki görmedi bilmiyorum ama onu ben hiç görmedim kimseyle ve eğer ki ben ona sevdiğimi söyleyemeden onu başkasıyla görürsem Nasıl dayanırım bilmiyorum yardım edin sizce onunla açık açık konuşmalı mıyım . Unutursun gibi şeyler demeyin lütfen yıllardır olmuyor geçmiyor gerçekten çok seviyorum.

8 yıldır adam açılsa açılırdı,sarhoşken gitmekte ne kadar mantıklı tartışılır sizden faydalansa seviyorum diyerek sonra da yine yazmasa etmese ne olacak?
Alınmayın lütfen ama kendinizi kukla konumuna sokmayın bir erkek için istediğinde gel diyip takmayınca fırlatıp atan bir erkeği hayatınızda barındırmayın.

8 yıldır adam açılsa açılırdı,sarhoşken gitmekte ne kadar mantıklı tartışılır sizden faydalansa seviyorum diyerek sonra da yine yazmasa etmese ne olacak?
Alınmayın lütfen ama kendinizi kukla konumuna sokmayın bir erkek için istediğinde gel diyip takmayınca fırlatıp atan bir erkeği hayatınızda barındırmayın.
Ya öyle gitmek değil evine filan gitmiyorum yanlış anlaşılmasın yurttayken bahçede içiyordu bu bahsettiğim günde ve yüreyemiyordu bile yanına gittim toparlanmasına yardım ettim yüzünü filan yıkadık öyle masumca bir şey her şeyi böyle kötüye yormazsanız..... 8 yılda hiçbir şekilde kullanacak bir hareket yapmadı aşk anlamında olmasa bile arkadaş olarak bile onun için değerli olduğumu biliyorum öyle kötü bir amaç gütmüyor yani benim Hakkımda

Ya öyle gitmek değil evine filan gitmiyorum yanlış anlaşılmasın yurttayken bahçede içiyordu bu bahsettiğim günde ve yüreyemiyordu bile yanına gittim toparlanmasına yardım ettim yüzünü filan yıkadık öyle masumca bir şey her şeyi böyle kötüye yormazsanız..... 8 yılda hiçbir şekilde kullanacak bir hareket yapmadı aşk anlamında olmasa bile arkadaş olarak bile onun için değerli olduğumu biliyorum öyle kötü bir amaç gütmüyor yani benim Hakkımda
Canım hemen kötüye yormak değil sadece tahmin yürütmek böyle bir şey olması için artık insanlar eve gerek duymuyor zaten neler okuyoruz ama sadece bana 8 yılda çoktan olsa olurdu gibi geliyor kafan sürekli bunu düşünüyor ve beynini yoruyorsun

Adam boşta kaldığında seni arıyor nasıl olsa elinin altındasın gel deyince geliyorsun.
Ayıkken aklına gelmiyorsun sarhoşken gelsen kaç yazar.
İyi şeyler duymak için konu açtığını umuyorum, ne kadar gerçekleri yazsakta "o özünde iyi biri" diye savunacaksın gibi geliyor. O yüzden hayırlısı olsun.

Canım hemen kötüye yormak değil sadece tahmin yürütmek böyle bir şey olması için artık insanlar eve gerek duymuyor zaten neler okuyoruz ama sadece bana 8 yılda çoktan olsa olurdu gibi geliyor kafan sürekli bunu düşünüyor ve beynini yoruyorsun
Evet o konuda haklısınız belki yani belki olacak olsa çoktan olurdu ama çok git gelli bir ilişki var aramızda dediğim gibi Zaman'ında bana seni seviyorum yazdı fakat ben inanmadığım için saçmalama gibi saçma bir cevap verdim sonra ben yazmadım dedi işte çok çalkantılı yani . Diğer konu için ise gerçekten öyle bir şey değil biz onunla birlikte büyüdük insan olarak zaten birbirimiz için değerliyiz yani son 9 yılımız hep birlikteydi yani bana en ufak bir yanlış bile yapmaz hayatımdaki ailemden sonra en güvendiğim erkek o öyle söyleyeyim

arada hoslanti gelebiliyordur belki aklindan geciyorsundur aaba olsami diye ama tam bir odaklaa yok gibi. sebebi soracak olursam gercekten sevse bir dedigini iki etmez cesaret eder gelir yanina . erkeklerin cogu ne kadar utangac olirlarsa olsunlar sevdikleri kizlara aciliyorlar. acilamass bile seninle daha col zman gecirmenin yollarini arardi

Evet o konuda haklısınız belki yani belki olacak olsa çoktan olurdu ama çok git gelli bir ilişki var aramızda dediğim gibi Zaman'ında bana seni seviyorum yazdı fakat ben inanmadığım için saçmalama gibi saçma bir cevap verdim sonra ben yazmadım dedi işte çok çalkantılı yani . Diğer konu için ise gerçekten öyle bir şey değil biz onunla birlikte büyüdük insan olarak zaten birbirimiz için değerliyiz yani son 9 yılımız hep birlikteydi yani bana en ufak bir yanlış bile yapmaz hayatımdaki ailemden sonra en güvendiğim erkek o öyle söyleyeyim
Kırılmanı istemem ben sadece okuduğumu kendi açımdan yorumluyorum ben olsaydım yerinde kendimi daha fazla sorulara boğmaz önüme bakardım 8 yılımı heba etmişim zaten...

Açıkça konuş içinde kalmasın, olmazsa olmaz en azından düşüncesini öğrenirsin. Ben Zamanında açıkça Bende seviyorum deseydim gururumu ezseydim belki ilk Aşkım benimle olurdu. O evlendiğinde gördüm hatamı ve şimdi ikimizde başka insanlarla evli çocuk bekliyoruz.İçimi hala sızlatıyor,sustukça içinde büyüyor yapma

8 yılda gerçekten hissetse dikilir karşına gözünün içine bakarak söylerdi. Aranızda o samimiyet varmış zaten. Onunla görüşürken unutmanız mümkün değil. yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Yinede içimde kalmasın diyorsanız dikilin karşısına artık çocuk değiliz,bugün açıkça neyse o dürüst olalım diye söz verdir. Sor bir şey hissediyor musun bana karşı diye. olumsuzsa açıklamanı yap ilişkiyi tümden kes. her yerden sil. Görme-Duyma-Takip etme. Yoluna devam et denedim olmadı de. gerçekten seviyorsan zaten onunda mutlu olmasını istersin seninle olmuyorsa bir başkasıyla neticede gönül işi bu. zorla güzellik olmazz

X