- 29 Eylül 2014
- 8.744
- 16.051
-
- Konu Sahibi beyzat2014
Ben anlayamadım hala. Afyonum patlamadı heralde daha. Neyse öğleye doğru yeniden okurum.Dört beş kere okudum, anladım..eşiniz eskiden nasıl biriydi?
Anlam karmaşası var doğru mu anlıyorum açıklama rica edeyim.Uzun yullar aracan sonra kalbımın sıkısmasıyla kk yı actım ve eskı mesajlarımı okudum. Hıc bırsey degısmemıs ve ben yıllarımı heba etmısım
Belki cocuklarıma da aynı sekıdle
Cok sey yazmak ıstıyorum ama sadece bırsey sormak ve yorumlarınızı goemeyı ıstıyorum
Eşiniz yanında calısan bır kadına
“ senın gıbı cayır cayır calısanı bulmıslar pırlanta” dese
Ne yaparsınız?
kimsenin yanında bişey belli etmem yüzüm asılması dışında ama akşam hesabını sorarım hayırdır sen aç köpekk ? diyeUzun yullar aracan sonra kalbımın sıkısmasıyla kk yı actım ve eskı mesajlarımı okudum. Hıc bırsey degısmemıs ve ben yıllarımı heba etmısım
Cok sey yazmak ıstıyorum ama sadece bırsey sormak ve yorumlarınızı goemeyı ıstıyorum
Ne yaparsınız?
kadınla adamın gereksiz bi muhabbeti var, anladığım kadarıyla esas sorun da bu. yoksa belaltı konuşmuyorlar diye anladım ama çok konuşuyorlar, gereksiz konuşuyorlar. "bol emojiler ve iş dışı laflamalar" var demiş, herhangi bir başka ima, net yürüme şu an için yok. fakat adamın her an başka aşamaya geçme potansiyeli var muhtemelen....Anlam karmaşası var doğru mu anlıyorum açıklama rica edeyim.
Eşinizin yanında bir kadin çalışıyor ve ona senin gibi çayır çayır calisan bir kadin bulmuşuz dedi öyle mi?
E kadin çok caiskanmis ne var ki bunda?
Eşimin genel durumuna göre değerlendiririm açıkçası.Uzun yullar aracan sonra kalbımın sıkısmasıyla kk yı actım ve eskı mesajlarımı okudum. Hıc bırsey degısmemıs ve ben yıllarımı heba etmısım
Ne yaparsınız?
Cayır cayır yaktın beni yafruuum diyememiş cayır cayır çalışıyon demiş.Cayır cayır çalışmak diye bir deyim yok, harıl harıl çalışılır, hızlı hızlı çalışılır. Yöresel değişebilir belki sizin orada öyle söyleniyor mu? Birine cayır cayır çalışıyorsun demek alttan alta asılmak demek, kadın terslese ben ne dedim çalışkansın dedim diyecek. Siz hesap sorsanız da aynısını diyecek ne var bunda çok çalışıyorsun dedim diyecek. Bundan bir şey çıkmaz size ama siz eşinizden boşanmak istiyorsanız cinsel sorunlarını bahane edip boşanın.
Cayır cayır çalışmak nasıl oluyor yahu ben o kısmı anlamadım, hani harıl harıl çalışırız, hatta ben eşek gibi çalışıyorum derim hep ama cayır cayır çalışma şeklini bilemiyorum.inanın uzerımde oyle bıkkınlık ve tıksıntı halı varki, zorla yazdım. Sızlerın goruslerı , yorumları bu gece ıcımdekı kaeanlıkta belkı ışık olur dedım ve hızlıca yazdım.
Eşim en basından berı cınsel sorunları olan, kıbıdosu cok dusuk , sertlesme problemı olan ve fakat daha onemlisi bana kadınlıgımı asla yasatmayan bırı. Ben daha bır kac aydır farkettım , hep manıpule edılmısımufak ufak butun ozguvenım yerle yeksan edılmıs. Şimdi terapıye gıdıyorum
Ayrılmaktan bahsetmıstım yakın zamanda, cınsel ve daha da onemlısı dokunsal dahı hıc bırsey olmamasından dolayı artık bedenım de zarar gormeye basladı cunku
Her erkek gıbı korktu panıkledı duzeltmeye calıstı ama degısmeyecek emınım
Bu sorunlarımızın harıcınde yıne eşimin evliliğin ılk yıllarında yazısmalarını ki oteye zaten gıdemez gormustum aynı dun aksam gordugume benzer
Sekreterı dıyeyım , bır alt kıdemınde bır bayan bu. Kadın evlı fakat uzun suredır bunların iş ile alakalı yazısmalarını goruyordum . Fakat bol emoji ve arada iş dısı lafmalafı vs. En son dun kadın “benı sıkayet etmısler iş yapmayıp oturuyorum dıye yazmıs eşime. Eşimin cevanı da bu. Senın gıbı cayır cayır calısanı bılmuslar pırlanta
Size başka kadının ismiyle seslenmesiSagolun
Beni uzen bana bır cıft guzelcsoz soylesın dıyr ozellıkle kac defa konusmama ragmen “ ben buyum degısemem demesıne ragmen
Gayet rahat bır kadına pırlantasın dıye bılıyor
Yıne aynı bu kadıjjn adını bır sabah uyandıgımızda bana yanlısla ismi ile hitap etmıstı. O zaman es gecmıstım salak gıbı
her bir kıdem altta çalışan sekreter olmuyor nasıl bir zihniyetiniz var sizin. Üst kademe yöneticilere 20 kişi bağlı oluyor hepsi sekreter mi saçma sapan bş bakış açınızın olduğu açık. Adam da cayır cayır çalışan demiş çalışkansın demek istemiş ne var bunda yani bir kadına iş ortamında çalışkansın demek ne zamandır sarkıntılık iyice şaşırdınızinanın uzerımde oyle bıkkınlık ve tıksıntı halı varki, zorla yazdım. Sızlerın goruslerı , yorumları bu gece ıcımdekı kaeanlıkta belkı ışık olur dedım ve hızlıca yazdım.
Eşim en basından berı cınsel sorunları olan, kıbıdosu cok dusuk , sertlesme problemı olan ve fakat daha onemlisi bana kadınlıgımı asla yasatmayan bırı. Ben daha bır kac aydır farkettım , hep manıpule edılmısımufak ufak butun ozguvenım yerle yeksan edılmıs. Şimdi terapıye gıdıyorum
Ayrılmaktan bahsetmıstım yakın zamanda, cınsel ve daha da onemlısı dokunsal dahı hıc bırsey olmamasından dolayı artık bedenım de zarar gormeye basladı cunku
Her erkek gıbı korktu panıkledı duzeltmeye calıstı ama degısmeyecek emınım
Bu sorunlarımızın harıcınde yıne eşimin evliliğin ılk yıllarında yazısmalarını ki oteye zaten gıdemez gormustum aynı dun aksam gordugume benzer
Sekreterı dıyeyım , bır alt kıdemınde bır bayan bu. Kadın evlı fakat uzun suredır bunların iş ile alakalı yazısmalarını goruyordum . Fakat bol emoji ve arada iş dısı lafmalafı vs. En son dun kadın “benı sıkayet etmısler iş yapmayıp oturuyorum dıye yazmıs eşime. Eşimin cevanı da bu. Senın gıbı cayır cayır calısanı bılmuslar pırlanta
Evet, hem de gozumuzu yenı acmıstık.Size başka kadının ismiyle seslenmesi