8 yıl sonra aynı yerde

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
787
34
Uzun yullar aracan sonra kalbımın sıkısmasıyla kk yı actım ve eskı mesajlarımı okudum. Hıc bırsey degısmemıs ve ben yıllarımı heba etmısım
Belki cocuklarıma da aynı sekıdle
Cok sey yazmak ıstıyorum ama sadece bırsey sormak ve yorumlarınızı goemeyı ıstıyorum
Eşiniz yanında calısan bır kadına
“ senın gıbı cayır cayır calısanı bulmıslar pırlanta” dese
Ne yaparsınız?

Dört beş kere okudum, anladım..eşiniz eskiden nasıl biriydi?

Adliyede alırım soluğu

Dört beş kere okudum, anladım..eşiniz eskiden nasıl biriydi?
inanın uzerımde oyle bıkkınlık ve tıksıntı halı varki, zorla yazdım. Sızlerın goruslerı , yorumları bu gece ıcımdekı kaeanlıkta belkı ışık olur dedım ve hızlıca yazdım.
Eşim en basından berı cınsel sorunları olan, kıbıdosu cok dusuk , sertlesme problemı olan ve fakat daha onemlisi bana kadınlıgımı asla yasatmayan bırı. Ben daha bır kac aydır farkettım , hep manıpule edılmısım ufak ufak butun ozguvenım yerle yeksan edılmıs. Şimdi terapıye gıdıyorum
Ayrılmaktan bahsetmıstım yakın zamanda, cınsel ve daha da onemlısı dokunsal dahı hıc bırsey olmamasından dolayı artık bedenım de zarar gormeye basladı cunku
Her erkek gıbı korktu panıkledı duzeltmeye calıstı ama degısmeyecek emınım
Bu sorunlarımızın harıcınde yıne eşimin evliliğin ılk yıllarında yazısmalarını ki oteye zaten gıdemez gormustum aynı dun aksam gordugume benzer
Sekreterı dıyeyım , bır alt kıdemınde bır bayan bu. Kadın evlı fakat uzun suredır bunların iş ile alakalı yazısmalarını goruyordum . Fakat bol emoji ve arada iş dısı lafmalafı vs. En son dun kadın “benı sıkayet etmısler iş yapmayıp oturuyorum dıye yazmıs eşime. Eşimin cevanı da bu. Senın gıbı cayır cayır calısanı bılmuslar pırlanta

Şöyle düşündüm açıkçası, eşinizin cinsel sorunları varsa acaba kendini yetersiz ise yaramaz hissediyor, ve dışarıdaki kadınlar bunu bilmediği için onlarla samimi konuşmalar gerçekleştirerek kendini mi tatmin etmeye çalıyor. Bilmiyorum direk böyle bir durum geldi aklıma. Eşiniz tedavi yada terapiyi kabul ediyor mu

Allah sabır versin. O detaylarını şimdi ogreniyorum sizden. Eşiniz evlilik birliğinin gerektirdiği şekilde hareket etmiyor belli ki.. ancak bu cümlede karşıdaki kişi iyi bir çalışan olabilir ve cümleyi tam doğru kuramamis olabilir. Öncesi daha sorunlu bence.

Çok üzmeyin kendinizi ortadaki konuşma aldatma sayılmaz çünkü ilişki yok henüz

Aslında brlki bu kadar yasattılarından sonra bu mesaj benı cok da etkılemezdı fakat 5 ay kadar once sabah bana yanlıklıkls bu calısanının ismi ile hıtap etmıstı. İçim buz gıbı dakat bıtırmek fıkrı o surec bana cok yorucu gelıyor. Boylesı de zor
Ama bu mesajla ılgılı bısey yapmam lazım
Okudugumu bılmkyot
Telefonunu kurcaladıgımdsn haberı yok zaten

Benım eşimin durumu da aynı bu
Yullarca kendını erkek hıssettın dıye yatakta yapmadıgım sey kalmafı ama ben de artık sogudum ve bızım cınselchayatınız bitmiş oldu yakın zamanda

Çok üzmeyin kendinizi ortadaki konuşma aldatma sayılmaz çünkü ilişki yok henüz
Sagolun
Beni uzen bana bır cıft guzelcsoz soylesın dıyr ozellıkle kac defa konusmama ragmen “ ben buyum degısemem demesıne ragmen
Gayet rahat bır kadına pırlantasın dıye bılıyor
Yıne aynı bu kadıjjn adını bır sabah uyandıgımızda bana yanlısla ismi ile hitap etmıstı. O zaman es gecmıstım salak gıbı

Bana göre aldatmak illa cinsel birliktelik yaşayınca olmuyor, sözlü veya yazılı herhangi absürt bir şey bile bana göre aldatmadır.

Bizim ne yapacağımızın pek bir önemi olmamış anlaşılan siz ne yapacaksınız ?

Benim eşim derse haklıdır. Çünkü eşim kolay kolay kimseyi övmez, övdüğü kişi gerçekten o cümleyi hakketmistir. Kalbinde kötü bir niyetle o cümleyi kurmaz. Sizin eşiniz nasıl biri karısını aldatmaya meyilli bir sapik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…