- 8 Ağustos 2017
- 443
- 432
- 53
- 27
Merhaba yakın bir arkadaşım için yazıyorum.
Bu sabah canı sıkkındı kızı sebebi ile.
Bende daha önce cocuk büyütmediğim için sizlere sormak istedik.
Arkadaşım çalısıyor.
8 yaşında bir kızı var. kaynanası bakıyor.
mesela kaynanasından gün sonunda işten geldiğinde ( eda bugun dışarda oynadı ayaklarını yıkamadan eve girdi) gibi sözler duymak istemediğini söylüyor.
kızına sabah yüzünü yıka dediğinde kızının kalkıp buzdolabı önünde içeçek baktığını söylüyor.
ama arkadaşım yüzünü yıkasın, saçını toplasın, gelsin sarılalalım istiyor.
gardırobunu güzel kullansın,
saçlarını banyoda tarasın istiyor (cocugu her yerde tarıyormuş sürekli uyarılara rağmen)
Çocuğu temiz olsun, güzel oturmayı olsun bilsin.
güzel oturmakla ilgili öğrettiklerini uygulasın istiyor. (bacakların acarak, dikkat çekici oturma sergiliyormuş)
atletleri hep dışarda oluyor kızının ,sürekli atletlerini toplamasını gerektiğini ama bunu yapmadığını.
ayagını elleyip ağızına sürdüğünü, arkadasımda uyarınca (anne ne var benim ayagım gibi sözler söylediğini söylüyor.
ellerini yıkadığında havluya silmeyip suyu etrafa sirkelediğini söylüyor.
cocugunada bunları güzellikle anlatan bir anne kendisi.
ama cocugu asla bu temizlik kurallarına yerine getirmiyor
(bunların dışında cocugu gerçekten tatlı bir kız, arsız değil. süsü püsü çok sever. sürekli annesinin makyaj malzemlerini kullanmak ister,güzel eşyalar giyip,saçlarına bir sürü tokalar takar, kolları bileklelik doludur. İnsalarla güzel konusur saygılı bir kızdır, konusunca güzel eğitim almış dersiniz ama eve gelince işler değişiyor)
arkadaşım arafta kalmış
acaba cocugundan cok mu şey bekliyorum diyor ?
yada cocugum sorumsuz mu diyor ?
sizce
Bu sabah canı sıkkındı kızı sebebi ile.
Bende daha önce cocuk büyütmediğim için sizlere sormak istedik.
Arkadaşım çalısıyor.
8 yaşında bir kızı var. kaynanası bakıyor.
mesela kaynanasından gün sonunda işten geldiğinde ( eda bugun dışarda oynadı ayaklarını yıkamadan eve girdi) gibi sözler duymak istemediğini söylüyor.
kızına sabah yüzünü yıka dediğinde kızının kalkıp buzdolabı önünde içeçek baktığını söylüyor.
ama arkadaşım yüzünü yıkasın, saçını toplasın, gelsin sarılalalım istiyor.
gardırobunu güzel kullansın,
saçlarını banyoda tarasın istiyor (cocugu her yerde tarıyormuş sürekli uyarılara rağmen)
Çocuğu temiz olsun, güzel oturmayı olsun bilsin.
güzel oturmakla ilgili öğrettiklerini uygulasın istiyor. (bacakların acarak, dikkat çekici oturma sergiliyormuş)
atletleri hep dışarda oluyor kızının ,sürekli atletlerini toplamasını gerektiğini ama bunu yapmadığını.
ayagını elleyip ağızına sürdüğünü, arkadasımda uyarınca (anne ne var benim ayagım gibi sözler söylediğini söylüyor.
ellerini yıkadığında havluya silmeyip suyu etrafa sirkelediğini söylüyor.
cocugunada bunları güzellikle anlatan bir anne kendisi.
ama cocugu asla bu temizlik kurallarına yerine getirmiyor
(bunların dışında cocugu gerçekten tatlı bir kız, arsız değil. süsü püsü çok sever. sürekli annesinin makyaj malzemlerini kullanmak ister,güzel eşyalar giyip,saçlarına bir sürü tokalar takar, kolları bileklelik doludur. İnsalarla güzel konusur saygılı bir kızdır, konusunca güzel eğitim almış dersiniz ama eve gelince işler değişiyor)
arkadaşım arafta kalmış
acaba cocugundan cok mu şey bekliyorum diyor ?
yada cocugum sorumsuz mu diyor ?
sizce
Son düzenleme: