• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 8 yaşında ki kızımın, sol memesinde şişlik var..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

CoffeCoffe

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
1.810
2.349
333
günaydın arkadaslar, dün gece farkettim, dokununca ağrımadığını söyledi amm tüm gece uykum bölündü, sadece sol memesinde var, hafif şiş ve sert gibi, ptesi cocuk endokrinolojisine götüreceğim, başına gelen varsa, anlatırsa sevirim, netten bazı şeyler okudum, daha da canım sıkıldı, lütfen yaşayan varsa yazsın...

günaydın arkadaslar, dün gece farkettim, dokununca ağrımadığını söyledi amm tüm gece uykum bölündü, sadece sol memesinde var, hafif şiş ve sert gibi, ptesi cocuk endokrinolojisine götüreceğim, başına gelen varsa, anlatırsa sevirim, netten bazı şeyler okudum, daha da canım sıkıldı, lütfen yaşayan varsa yazsın...
Meme altında sertlik yoksa önemli değil, ama meme ucunun altında sertlik varsa meme dokusu büyümeye başlamış oluyor, 9 yaşını doldurduktan sonra başlıyor ama 8 ise en kötü erken ergenlik olabilir, onunda tedavisi var endişe etmeyin. Zaten dr hormonlarına bakacaktır gidince

yani meme altında sertliği, meme ucunun etrafında, oncekı gun endokrin uzmanına gittik, kan, ulrtason ve film istedi, ama kan tahlillerinin çıkması 15 gün sürecek, sanırım bu 2 hafta ben pek iyi hissedemeyeceğim :(

Meme altında sertlik yoksa önemli değil, ama meme ucunun altında sertlik varsa meme dokusu büyümeye başlamış oluyor, 9 yaşını doldurduktan sonra başlıyor ama 8 ise en kötü erken ergenlik olabilir, onunda tedavisi var endişe etmeyin. Zaten dr hormonlarına bakacaktır gidince

Endişe etmeyin herşeyin tedavisi var, erken büyümüş olabilir, yoksa kötü huylu bişey olmaz çocuklarda

merhaba ne oldu acaba sonuç ? aynı yaşta sol memede sertlikten dolayı gittim ve erken ergenlik çıktı testinde endokrljiye gidin dedi dr bugün ama hala sıra alamıyorum sisteme kaydolması gerekmş vs. nasıl bir yol izliyorsnz ?

merhaba, endokrine yönlendirildik, gittik test tahlil ve mr cekıldı, sonuçta erken ergenlik tanısı konuldu, ve şimdi her ay 1 iğne yapılıyor, durdurmak amacıyla... umarım sız de tedavıye gerek kalmaz :(

merhaba ne oldu acaba sonuç ? aynı yaşta sol memede sertlikten dolayı gittim ve erken ergenlik çıktı testinde endokrljiye gidin dedi dr bugün ama hala sıra alamıyorum sisteme kaydolması gerekmş vs. nasıl bir yol izliyorsnz ?

merhaba, endokrine yönlendirildik, gittik test tahlil ve mr cekıldı, sonuçta erken ergenlik tanısı konuldu, ve şimdi her ay 1 iğne yapılıyor, durdurmak amacıyla... umarım sız de tedavıye gerek kalmaz :KK43:
biz hala sıra alamıyoruz endkroljiden sistemde hata varmış sanırım çözüm bulamadılar :( siz nasıl aldınız sıra?
direkte sıra alamıyormuşuz.bizim çocuk dr umuz yönlendirdi hormonlar yüksek çıkınca, kaydını yaptık diyorlar ama çözüm yok :(
birbirimizle iletişimde kalsak çevremde hiç yok danışabileceğim kimse :(

cocuk endokrınınde sıra yoktu, direk ilk hasta bizdik, acaba siz yetişkin endokrine mi gittiniz?? cocukta fazla sıra olmaz ki ??? tabi iletişimde kalabiliriz, sizi anlıyorum ama korkmayın en kötü ihtimalle tedavi başayacaktır, üzülmeyin ;)

biz hala sıra alamıyoruz endkroljiden sistemde hata varmış sanırım çözüm bulamadılar :KK43: siz nasıl aldınız sıra?
direkte sıra alamıyormuşuz.bizim çocuk dr umuz yönlendirdi hormonlar yüksek çıkınca, kaydını yaptık diyorlar ama çözüm yok :KK43:
birbirimizle iletişimde kalsak çevremde hiç yok danışabileceğim kimse :KK43:

cocuk endokrınınde sıra yoktu, direk ilk hasta bizdik, acaba siz yetişkin endokrine mi gittiniz?? cocukta fazla sıra olmaz ki ??? tabi iletişimde kalabiliriz, sizi anlıyorum ama korkmayın en kötü ihtimalle tedavi başayacaktır, üzülmeyin :KK66:
az önce hallettim sıra işini, doluluktan değilde sisteme giremiyorlardı neyse yarın gidicez inşaAllah.
benim en büyük endişemde boy kısalığı :( yaşıtlarına göre uzun bi çocukta değil 8,5 yaşında 1,31cm, sizin kızınızın boyukaç şuanda? nasıl açıklama yapıcağımıda bilemedim üşüttüğün için göğsünde sertlik var baktırıcaz dedim üzülsün istemiyorum bu yaşta :( , dr unuz boy kısalığı ile ilgili neler diyor acaba?

aynennn, kızım da 8,5 yaşında ve boyu 130 cm, doktor ilaca baslamazsak hiçbirşey olmaz sadece boyu yaşıtlarından kısa kalır dedi, ben de kızımla konustum, ona anlattım bu durumu, neler oldugunu ve neden her ay ığne yapıldıgını bılıyor, bence eger etdavı ye baslamak gerekırse konsuun guzelce anlatın, çok akıllı şimdi ki çocuklar, merak etmeyin onun tavrı sizi bile rahatlatacaktır :)

az önce hallettim sıra işini, doluluktan değilde sisteme giremiyorlardı neyse yarın gidicez inşaAllah.
benim en büyük endişemde boy kısalığı :KK43: yaşıtlarına göre uzun bi çocukta değil 8,5 yaşında 1,31cm, sizin kızınızın boyukaç şuanda? nasıl açıklama yapıcağımıda bilemedim üşüttüğün için göğsünde sertlik var baktırıcaz dedim üzülsün istemiyorum bu yaşta :KK43: , dr unuz boy kısalığı ile ilgili neler diyor acaba?

aynennn, kızım da 8,5 yaşında ve boyu 130 cm, doktor ilaca baslamazsak hiçbirşey olmaz sadece boyu yaşıtlarından kısa kalır dedi, ben de kızımla konustum, ona anlattım bu durumu, neler oldugunu ve neden her ay ığne yapıldıgını bılıyor, bence eger etdavı ye baslamak gerekırse konsuun guzelce anlatın, çok akıllı şimdi ki çocuklar, merak etmeyin onun tavrı sizi bile rahatlatacaktır :)
merhaba bizde aynı meme tomurcuklanmasıyla gıttık el rontgenı pelvık usg ılaç yukleme vs yapıldı sonc erken ergenlık kızımın 7 yası dolucak benım de cok moralim bozuk yarın iğneye baslıyacagız bır de ustune diyabet 3 yıldır hergun insülin oyle darmadumanım ki gecmıs olsun umarım ıyı olurlar ve bı kaç seneye sorunsuz vu foruma yazarız hersey yolunda dıye

merhaba, endokrine yönlendirildik, gittik test tahlil ve mr cekıldı, sonuçta erken ergenlik tanısı konuldu, ve şimdi her ay 1 iğne yapılıyor, durdurmak amacıyla... umarım sız de tedavıye gerek kalmaz :KK43:
mr cekılıcez bı de o var bakalım duracakmı ne gyzel gelısmstı son 1 yıldır sevınıuordum kılo aldı bıraz dıye boy attı dıye meger buyumus benım kuzumda genc kız olmaya calısıyomus bedenı erkendn

üzülmeyin, allah beterini vermesin yeter ki, dermansız dert vermesin, iyi olacaklar allahın izniylee..

mr cekılıcez bı de o var bakalım duracakmı ne gyzel gelısmstı son 1 yıldır sevınıuordum kılo aldı bıraz dıye boy attı dıye meger buyumus benım kuzumda genc kız olmaya calısıyomus bedenı erkendn

Back
X