- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Size simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim
Aman Allah'm esim farki gorunce guldu kollarimi gosteriyo zoom yapip acayip hirs yaptim
Allah zihin açıklığı versin. İnşallah bir çırpıda kolaylıkla çözer soruları. Sana da kolay gelsin. İşleriniz yolunda gitsin.Neyse bana müsaade kızlar malum sabah erken uyanacagim
Hepinizi öpüyorumSabah artık üniversite önünde beklerken Size bol bol yazarım ama tabi önce oturup bir kuranimi okurum
Ne olur sizlerde dualarinizi eksik etmeyin ♡♡♡♡♡
Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin kuzuya inşallah canımNeyse bana müsaade kızlar malum sabah erken uyanacagim
Hepinizi öpüyorumSabah artık üniversite önünde beklerken Size bol bol yazarım ama tabi önce oturup bir kuranimi okurum
Şu an böyle misin yoksa bu doğumdan kısa bi süre sonraki halin mi canım yani o kilolu resimde kaç kilosun? Birde boyunu merak ettimSize simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim
Suan kilolu haldeyim bayramda cekildim iste maalesefffffŞu an böyle misin yoksa bu doğumdan kısa bi süre sonraki halin mi canım yani o kilolu resimde kaç kilosun? Birde boyunu merak ettim
Biz evlenirken ayni kgdaydik. 72 ile evlendik cok net hatirliyorum. Ayni kgda olmamiza cok sasirmistim.. sonra 6 ay içinde kg aldik ikimizde 85 civari olduk. Ama o kg verdi ben misliyle aldim. 113le dogum yaptimValla 83 un ustunu daha gormedi benimkidebiz niye boleyiz
Ay ben şok, harikayizKızlar inanamayacaksiniz ama sonuçlara göre bizim Takım
BİRİNCİ olmuş
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
İlk once neden kalçadan aliyoriz sankiSize simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim
benim eşim keşke sadece gülseydi. Bana neler neler demediki...Aman Allah'm esim farki gorunce guldu kollarimi gosteriyo zoom yapip acayip hirs yaptim
Zayifla kiz incecik ol valla yasasin yuvarlak popolar basensiz kalcalar duz karinlarBiz evlenirken ayni kgdaydik. 72 ile evlendik cok net hatirliyorum. Ayni kgda olmamiza cok sasirmistim.. sonra 6 ay içinde kg aldik ikimizde 85 civari olduk. Ama o kg verdi ben misliyle aldim. 113le dogum yaptimişte güler misin ağlar misin, suan hirs yaptim ondan zayif olcam (halka ceviren emoji)
Allah zihin açıklığı versin. İnsallah istedigi yeri kazanabilir.Neyse bana müsaade kızlar malum sabah erken uyanacagim
Ciddimisin ne dedibenim eşim keşke sadece gülseydi. Bana neler neler demediki...
Dumduz olamam bizim ailede kemik yapisindan da kaynakli kalca but var tamamda elalemin bacagi benim kolum kadar. O yuzden üzülüyorum. Ama üzülüp oturmuyorum. Savasmaktan vazgecmicem bu sefer. Gidebildigim yere kadar gidicemZayifla kiz incecik ol valla yasasin yuvarlak popolar basensiz kalcalar duz karinlar
En net animsadigim gecen sene taşinma gerginliginde ailesinin yaninda manda gibi yatmicak caliscak dedi. Birde daha sonra sen anca popo büyüt dediCiddimisin ne dedi
Bunlar sana hirs olarak donsun hic uzulme aksone utandir. Bi kemik ne kadar kalin olabilir ki belki biraz uzun surecek ama o guzel vucuda kavusucaksin bu kadar insan nasil yapiyo 50 kilo 60 kilo sadece diyet ve sporla veren birsuru insan var youtube den bak ben hergun izliyorum ve inan 2 ayri insan neden yapamayasin once kafada bitiyor ve ayrica sakin baskasi icin degil kendin icin ver saglikli olmak icin rahat nefes almak icin guzel kiyafetler icinde iyi hissetmek icin herzaman bunlari dusun sakin motiveni dusurme yapamam deme kadin isterse dunya degisir bunu unutma herzaman yanindayiz senin ve cok seviyoruz seniEn net animsadigim gecen sene taşinma gerginliginde ailesinin yaninda manda gibi yatmicak caliscak dedi. Birde daha sonra sen anca popo büyüt dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?