Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Size simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim

Aşırı bir Kilo yok zaten sende
Az sıkı tutarsan da eminim çok kısa sürede de eski halinden de zayıf olursun ♡♡♡♡

Aman Allah'm esim farki gorunce guldu kollarimi gosteriyo zoom yapip acayip hirs yaptim

Kesinlikle hatta üzerine birde su siseleriyle de olsa kol çalış da görsün kaslı kol nasıl oluyormuş

Neyse bana müsaade kızlar malum sabah erken uyanacagim

Hepinizi öpüyorum Sabah artık üniversite önünde beklerken Size bol bol yazarım ama tabi önce oturup bir kuranimi okurum
Ne olur sizlerde dualarinizi eksik etmeyin ♡♡♡♡♡

Allah zihin açıklığı versin. İnşallah bir çırpıda kolaylıkla çözer soruları. Sana da kolay gelsin. İşleriniz yolunda gitsin.
Yarın ben de sınavda gorevliyim. Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın.

Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin kuzuya inşallah canım

Size simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim
Şu an böyle misin yoksa bu doğumdan kısa bi süre sonraki halin mi canım yani o kilolu resimde kaç kilosun? Birde boyunu merak ettim

Slm kizlar

Sabah karne aldik sonra kizlari biraz dolastirdim. Arkadasini eve davet ettim. Onlar oyun oynadilar biz de annesiyle kahve ictik. Cocuklari yedirdik. Onlar gidince mutfak topla yemek yap derken esim geldi. Is yerinden kizlar toplnacakmis bir arkadasin evinde esine dedim gideyim mi ok dedi. Cocuklari biraktim oraya aksam oturmasina gittim. 11de geldim eve cocuklar uyumus ohhh ne guzel.

Şu an böyle misin yoksa bu doğumdan kısa bi süre sonraki halin mi canım yani o kilolu resimde kaç kilosun? Birde boyunu merak ettim
Suan kilolu haldeyim bayramda cekildim iste maalesefffff hamile kalacam diye zayiflamistim 25 kilo aldim85 le doguma girdim dogumdan 10 gun sonra 75 ciktim tartida gecen pazan 77 idim suan 75.1 im boyum 1.65 eski halime donucem ama insAllah

Valla 83 un ustunu daha gormedi benimkide biz niye boleyiz
Biz evlenirken ayni kgdaydik. 72 ile evlendik cok net hatirliyorum. Ayni kgda olmamiza cok sasirmistim.. sonra 6 ay içinde kg aldik ikimizde 85 civari olduk. Ama o kg verdi ben misliyle aldim. 113le dogum yaptim işte güler misin ağlar misin, suan hirs yaptim ondan zayif olcam (halka ceviren emoji)

Ay ben şok, harikayiz

İlk once neden kalçadan aliyoriz sanki (( benim gecen yıl 5 aylik hamile gibi gobegim duruyodu. Kalcalar desen ayrı bir dunya olmuslardi neyseki simdi biraz kuculme var

Zayifla kiz incecik ol valla yasasin yuvarlak popolar basensiz kalcalar duz karinlar

Allah zihin açıklığı versin. İnsallah istedigi yeri kazanabilir.

Benimde eşim gircek sinav oldugunu carsamba ogrendi gozlerini deviren emoji

@HasibeG aklima geliyosun

Zayifla kiz incecik ol valla yasasin yuvarlak popolar basensiz kalcalar duz karinlar
Dumduz olamam bizim ailede kemik yapisindan da kaynakli kalca but var tamamda elalemin bacagi benim kolum kadar. O yuzden üzülüyorum. Ama üzülüp oturmuyorum. Savasmaktan vazgecmicem bu sefer. Gidebildigim yere kadar gidicem

En net animsadigim gecen sene taşinma gerginliginde ailesinin yaninda manda gibi yatmicak caliscak dedi. Birde daha sonra sen anca popo büyüt dedi
Bunlar sana hirs olarak donsun hic uzulme aksone utandir. Bi kemik ne kadar kalin olabilir ki belki biraz uzun surecek ama o guzel vucuda kavusucaksin bu kadar insan nasil yapiyo 50 kilo 60 kilo sadece diyet ve sporla veren birsuru insan var youtube den bak ben hergun izliyorum ve inan 2 ayri insan neden yapamayasin once kafada bitiyor ve ayrica sakin baskasi icin degil kendin icin ver saglikli olmak icin rahat nefes almak icin guzel kiyafetler icinde iyi hissetmek icin herzaman bunlari dusun sakin motiveni dusurme yapamam deme kadin isterse dunya degisir bunu unutma herzaman yanindayiz senin ve cok seviyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…