Çok iyi bak isteyince ne güzel gidiyor aynen devamAklimdayken bende bildirimimi yapayım
Geçen cuma; 120.9 kg
Bu cuma; 119 kg
Giden; 1.9 kg ♡
Böyle bir rakama sevinecegim aklıma gelmezdi ama inşallah bir daha hiç artı yüzü görmeden veririm şu üzerimde taşıdığım kiloları da hammalliktan kurtulurum
Cok guzel vermissin tebrik ederim
Ahahah dun baya ortaligi karistirdimooo artizzzzz nerelerdesin sen
sana çok inanıyorum canım..
amin pampa
olsun varlığını biliyoruz yeter o
bir an sağdan inme geliyordu da gerçeği öğrenince ohh dedim. süper şifa olsun..
benim de
üçünüzde bir harikasınız. gurur duydum sizinle.. MaşAllah..
Gitmez tabi bi tatli kasigi findik fistik ezmesi bi lokma bal kaymak yersenSlm kizlar Ben hala 69.4um
Gram gitmemis
Onun sandvic olduguna emin misin canim hahhah aşk gibi duruyor burdan yagmurdan sonraki toprak kokusu gibiKizlar aksam yemegi nasil ama
Bu tabir ayni benim eşim. Çöp kovasi gibi herseyi yer 78 80 arasi kilosu 4 yildirOnun sandvic olduguna emin misin canim hahhah aşk gibi duruyor burdan yagmurdan sonraki toprak kokusu gibi
Erkek olmak varmis ye ye kilo alma
Aynen oyle valla buyuk bi tutkuyla yedi esim ben oyyylleeee bakabildimOnun sandvic olduguna emin misin canim hahhah aşk gibi duruyor burdan yagmurdan sonraki toprak kokusu gibi
Erkek olmak varmis ye ye kilo alma
Valla 83 un ustunu daha gormedi benimkideBu tabir ayni benim eşim. Çöp kovasi gibi herseyi yer 78 80 arasi kilosu 4 yildir
Benimki de maasallah zayiflamamak icin yiyor bi hafta soyle dengesiz beslensin az yesin hemen gidiyor kilo allahim ben neee ettim sana da boyle herif verdin banaBu tabir ayni benim eşim. Çöp kovasi gibi herseyi yer 78 80 arasi kilosu 4 yildir
Sandvic e bayilirim soyle biraz kilo vereyim tahilli ekmekle yapicam kendime allahimmm sasirtma yolumdan ehuhehAynen oyle valla buyuk bi tutkuyla yedi esim ben oyyylleeee bakabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?