Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin canım sağol
Ay bende valla aynısını diyorum maşallah herkes iş yok güç yok diye vık vık konuşuyor ama kimi duysam ev almış arabasını yeniliyor,eşim de diyor ki kredi çeken çekene sanıyomusun onlar borçsuz alıyor.

Selam bugun kimseler ugramaz buralar aman menulere dikkatt :)
Ben bu akşam dayimlara davetliyim iftara. Yarında ben esimin akrabalarini davet ettim. Bugun yemek derdim yokken yarının hazirliklarina baslayayim dedim. Bir baktim yemegi yapmisim patlıcanlı türlü yemegi yaptim. Epey zahmetli oluyor ama hem guzel hemde asiri bereketli oluyor kalabalik için. 12 14 kişi olacagiz. Bir tek etim kaldı eklenecek. Onuda bugun cikardim buzluktan söküldükten sonra dograyip pişircem. Sonra dogruca firina. İnşallah yeterli olur yemegim. Yine yogurtlu yapmak için firinda kabak kizarttim. Hazir sicakken. Patlicanlarida firinda kizarttim. Sonra gelin pastası yapmaya karar verdim ama malzemem eksikti. Şimdilik yapamadim.
Bu gece corbamida yapayim diyorum ama hâla kararsızım ne çorbası yapsam. Unlu tavuk mu. Mercimek mi. Pilav da yarin yaparim artık..

Menüm gelsin

Sabah
1 yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
2 ceviz
2 dilim ekmek

Ara
4 hurma
2 ceviz
Türk kahvesi

Öğle
8yk mantar sote
5 yk yoğurt
2 dilim ekmek

Ara
1 kepçe dondurma

Akşam
4 tane tavuk köfte
Bol yeşillik
4 yk yoğurt

Ara
2 üçgen dilim karpuz

2 lt su

kız yarın ne yapcan hepsini bugünden yapmışsın

Hayırlı sahurlar kızlar...Bereketli olsun s9fralariniz.
Aklınızda şu an agirlayacağiniz misafirler için yemekler ve diğer hazırlıklar var. Hem bahar hem bayram temizliği ya yapıyorsunuz ya planliyorsunuz her neyse buna da kolaylıklar diliyorum. Amma velakin takım kan kaybediyor motivasyon adına çok az muhabbetler dönüyor cuma takımı değil de başka bir sayfadaymisim gibi hissediyorum bazen. Hatunlar kilo vermezseniz oklavalar totoslarinizla buluşur bak...Ramazan'ın bitmesine az kaldı şimdiden onlemlerinizi alın. Bayram kabus gibi tepemize iner bak...Yaza daha hafif girelim Altı ayım dolsun listeye tekrar girmeyi düşünüyorum. Takım olmadan anladım ki kilo veremiyorum disipline olamıyorum. sonundaoldu Tuğbacim, Lilimam YENA cim sizler de aynı fikirdesiniz değil mi mezun bacılarim. Ben korkmaya başladım oynakbasi34 kaptanım beş kişi kalmış listede bir şeyler yapman lazım canım. Ben gelene kadar takım diye bir şey kalmayacak. Canınızı sıktıysam özür dilerim.

kız yarın ne yapcan hepsini bugünden yapmışsın
Aman iyi oldu ya etim tam pismedi duduklude pisircem sonra yemek firina gircek. Corba, salata, tatli ve pilav yapcam. Ayagimda dolanan bebeyle evi toparlayip silip süpürürüm yine. Bide bayram alışverişine çıkabilsek keşke

Ablam cok cok haklisin. Ben artik girip cikiyorum surekli kimse birsey yazmiyor. +90larda öyle. Cok motivasyon düşüklüğü var. Yazı fit gecirmek istersek biseyler yapmamız lazim el birligiyle.

Birde dün aksam resim cekindik. Orda baya zayif cikmistim. Yine ozelden gorustugum kkdan bir arkadasim kız erimişsin diye mesaj atmis :) az bi gayretle persembeye kadar 1 kg daha atabilsem bayramda olumlu yorumları duyup motive olmak istiyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece böbrek Ağrısı başladı bende hemde öyle böyle değil hatta sabaha karşı eşim kalk hastaneye gotureyim dedi
Verecekleri bir ağrı kesici serum boşver bol su içerim geçer dedim
Kalktığımdan beri damacanaya sarilasim geliyor Sıcak su torbası yaptım da biraz hafifledi ağrı

Canım haklı olabilirsin ama birde su var ; burasi hayatımızın sadece ufak bir alanı herkesin hele ki Ramazanda yapacağı başka şeyler de var
Bak dünden beri yine sıkıntı yaşıyorum ve o An hepinizi çok sevmeme rağmen kk aklımın ucundan geçmedi
Haftasonu eşi evde olan misafir ağırlayanda çoktur
He Bayramdan sonra yine aynı şey olursa o zaman tamam yüzde 100 haklısın hatta fazlasını bile soyleyebilirsin

Şurda kalmış zaten 10 gün sonra zaten eminim listeye de eklenenler de olur aramıza yeni yeni katılanlar da olur ♡

Sen de haklısın ama ben daha çok haklıyım. Gündelik hayatta yaşadığımız bizi sevindiren üzen yoran konuları paylaşmak çok güzel ve insani. Ama bunlar asıl konunun içindeki yardımcı düşünceler. Asıl konu yok arada kaynayıp gidiyor.. Buradaki herkes birbirini seviyor , haber alamadığı zaman endişeleniyor. Ramazan nedeniyle yoğun olduğumuzun ben de farkındayım.Sitemim az uğradiğimiz ,az mesaj yazdiğimizla da ilgili değil.... Kalp kırmak istemiyorum ama yazdığınız mesajları okuyun deyip kabuguma çekiliyorum.

Canım senin hepimizin iyiliği için yazdiginin hepimiz farkındayız ♡ Dediğin gibi çok haklısın
Eminim bundan sonra daha fazla diyet paylaşımları da olacaktır
Dediğim gibi Ramazan geçsin söz buralar daha kalabalik olacak hemde taze arkadaşlar da getireceğim ♡
İnan şu anda böbrek Ağrısı yüzünden kivraniyorum ve su hariç pek bir sey istemiyor canım
Menü paylaşmadim 2 - 3 gündür ama kacamaksiz devam şükür evde büyük kız oruçlu olunca hep aman o rahatsız olmasın diye gizli saklı bir şeyler yiyorum ama Bayram sabahı itibaren ( bak bayramı da dahil ediyorum ) benden her gün düzenli ve sağlıklı menüler göreceksin ♡♡♡♡
Seni çok seviyorum düşünceli arkadaşım ♡ ne biz seni üzmek isteriz nede senin bizi üzmek için yazmadigina adım gibi eminim ♡♡♡♡

Banu geçmiş olsun bir doktora mı görünsen canım böyle sağlık ile durumları atlamamak gerek.

Gecmis olsun. Cok susuz kalinca olmus olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Ben en son gecen sene kanama olunca gittim kum döküyordum

Yüreğimin ve aklımın istediği bir mesajdi bu çok teşekkür ederim. Birbirimizi olumlu yönde çok etkiliyoruz diyetisyenin yaptığından daha çok fayda görüyoruz. 22 kiloyu ben kendi başıma asla veremezdim. Burada geçirdiğimiz zaman boşa gitmesin sosyal hayatta herkesin yeterince arkadaşı var ama burada kurulan dostluk kilo verme adına daha anlamlı.
Sen de sağlığına odaklan daha çok gençsin bir an önce iyileş biraz da canının kıymetini bil deli gibi temizlik yapıp kendini kaybetme. Sonra kolun budağin ağrıyor. Allah işlerinde yardımcı olsun. " Kaçamaksiz günler" geçirmene de nasıl sevindim anlatamam.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Öğleden sonra küçük kuzuyu arkadaşlarıyla bulusturmak için parka götürdüm ♡
Kuzular patent kayarken bizde Annelerle sohbet ettik
Akşam da aynı parkta mahalle iftarı vardı ona kaldık hazır geç çıkınca evden♡

Gayet keyifli ve kacamaksiz geçti

Banu geçmiş olsun bir doktora mı görünsen canım böyle sağlık ile durumları atlamamak gerek.

Çok şükür bütün gün su içince ( Tabi disardayken içmedim ) agrilar hafifledi şimdi suya devam

Aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah uyanınca;
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 09.00da
1/4 karisik tost ( bayat ekmek degerlensin dedik )
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara; 11.00de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen; 14:00de
1 kase yoğurt

Ara 15:30da
1 ufak paket kıtır UNO ( 110 kcal paketin tamamı içinde 2 avuç kadar var en fazla )

İftar;
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık kadar etli türlü
2 kaşık pilav

Yanında verilen 1 ayran, 1 ufak akdeniz ekmeği ve 1 dilim kadayıf yenmedi ♡♡♡♡♡
Büyük kız gelmedi bizimle ona getirdim hatta tatlıyı ve digerlerini

Mükemmel değil ama en azından tatlıyı bile yememek benim için başarı ki normalde çok severim
Şimdilik böyle idare ediyorum ama Bayramdan sonra bomba gibi döneceğim inşallah
Son tartildigimda 115i görmüştüm sonradan moralim bozulunca tartilmadim ( inşallah artmamistir ) ama sonuç ne olursa olsun bundan sonra moralı bozuldu bahanesi böle olmayacak ♡♡♡♡

Boş buldugum bir güne hemen randevu alıp doktora da gideceğim hatta boşluk bulursam bayram sonrasını da beklemeden şeker ve diger tüm değerlere baktiriyorum ben iyi olursam hem kendime hemde çevreme daha fazla hayrim dokunur
Eminim bazı ağrılar da kilolar gidince bir daha olmazlar sonuçta çoğu hastalığın sebebi de fazla Kilo ♡

Olsun şahane tertemiz olur sen toparlanma yerleşme kısmına yardım et ozaman

Ahhh yakın olsak keşke kimse yok etrafımda adam akıllı oturup konusacagim

Ben de çağırıyorum gittiğimi yada bana gelen beni çağırıyor banucum sanki sen kız kardeşine mi kizmissinda acaba öyle gelmiş sana

Ramazan da zaten ancak bir araya gelebiliyoriz bayram da da çoğu insan tatilde yani ben en azından kendim için öyle düşünüyorum
Meselaa bende eşimin araladaslari ve hanımları ile tanıştım ilk biz gittik sonra onlar geldi şimdii 3 . Arkadaş çağırıyor böyle böyle kaynaşma oluyor

Abla moralim çok bozuk kollarım sarkmaya başladı göğüslerim de çok iğrenç bir hal alıyor ve vermek istediğim 10 kilo daha var ne olacak bu sarkmalar catlamalar

Liste konusunda çok çok çok haklısın baya yerlerdeyiz ama ben gerçekten korktuğum için girmiyorum listeye 1 hafta 2 kilo versem ertesi hafta 200 gr alıyorum ve bu etkiler biliyorum o yüzden uzaktan yarışıyorum kendimce

Sarkma bende de var canim. Evde duzenli spor olmuyor. Arastirip bayramdan sonra salona gitsem diyorum. Bide arkadas bulabilsem kendime harika olur

Canım benim kizkardeşime kizmamin sebebi devamli arkalarindan atıp tutar ( sağ olsun yengem de cins hem can ciğer gibi davranır hemde herkesin açığını arar ve laf sokar )
Ne zaman bir araya gelsek hep bir sidik yarısı aralarinda ve ister istemez geriliyor ortam üstelik Ramazanda önce muhabbeti olduğunda ben resmen de dedim bak yengem bizi ikinci haftaya davet etti annemin babamın hatrına gidiyorum ama ondan sonra uzun bir süre görmesem de olur diye
Hatta kizkardesim kız sonra sıra bende iftara davet bekler dedi ( yengemde nasıl bir hafıza varsa hatun hepimize sırayı bozmadan gelmek ister kendi de senede 1 bizi toplu halde alır özledim diye mesaj atar ve sonrasında sıra Annendeydi söyle şu günü gelmek istiyoruz der ben omuzlarında bir kere alamadım Annem aldı diye durup durup aslında sıra sendeydi ama kaytardin dedi ve sonunda dayanamayıp yenge neyin kafasından benim canım yanıyor sen sıra sendeydi diyorsun ne fark eder Ha bende Ha annemde dedim )
Devamlı böyle şeyler olunca kizkardesime o zaman sen iftara alacaksan alırsın ben gelmem sonuçta çok sık çekilmiyor dedim ama ben öyle dememisim sanki hesapta oyun yapip çocuk kandırıyor ve bana söylemiyor onları da çağırdığını
Dalga geçer gibi de gülüyor nasıl süpriz ama diye

Benim kizdigim ağırlama değil ama beni niye zorunda tutuyorsun kardeşim siz oturun körler sağırlar birbirinizi ağırlayan laf sokun ama benim o ikiyüzlü ortamda sinirlerim bozuluyor

Gerci pişman olmuş sanırım ben konuşmuyorum ya pek Anneme dert yanmış ay ilk defa bukadar yoruldum diye Tabi enayi Banu kalkıp bütün işlere atlamadi
Annemde diyor keşke senin kız teyzesine yardım etseydi oda oturdu diye bende dedim birincisi kızım sormuş yardım lazım mi diye oda yok demiş hem bana yada kızıma mi güvendi cagirmasaydi bizi en azından dedim ses kesildi tabi sonuçta hanim bana geldiğinde asla bir bardak bile kaldırmaz değil benim onda yaptığım gibi mutfağı paklasin Ders olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…