Amin canım sağolSagol cnm ben de oyle dusundum
Amin cnm sagol. Dun pek birseyim yoktu bugun hafif agriyor bakalim dayanamicak gibi olursa agri kesici alirim. Oruc yok bir kac gundur
Sagol cnm
Emlak piyasasi durgun diyorlardi ev alan alana masallahAllah sana da gonlune gore bir ev almayi nasip eder insallah cnm.
Selam bugun kimseler ugramaz buralar aman menulere dikkatt :)
Ben bu akşam dayimlara davetliyim iftara. Yarında ben esimin akrabalarini davet ettim. Bugun yemek derdim yokken yarının hazirliklarina baslayayim dedim. Bir baktim yemegi yapmisimpatlıcanlı türlü yemegi yaptim. Epey zahmetli oluyor ama hem guzel hemde asiri bereketli oluyor kalabalik için. 12 14 kişi olacagiz. Bir tek etim kaldı eklenecek. Onuda bugun cikardim buzluktan söküldükten sonra dograyip pişircem. Sonra dogruca firina. İnşallah yeterli olur yemegim. Yine yogurtlu yapmak için firinda kabak kizarttim. Hazir sicakken. Patlicanlarida firinda kizarttim. Sonra gelin pastası yapmaya karar verdim ama malzemem eksikti. Şimdilik yapamadim.
Bu gece corbamida yapayim diyorum ama hâla kararsızım ne çorbası yapsam. Unlu tavuk mu. Mercimek mi. Pilav da yarin yaparim artık..
Aman iyi oldu yakız yarın ne yapcan hepsini bugünden yapmışsın
Ablam cok cok haklisin. Ben artik girip cikiyorum surekli kimse birsey yazmiyor. +90larda öyle. Cok motivasyon düşüklüğü var. Yazı fit gecirmek istersek biseyler yapmamız lazim el birligiyle.Hayırlı sahurlar kızlar...Bereketli olsun s9fralariniz.
Aklınızda şu an agirlayacağiniz misafirler için yemekler ve diğer hazırlıklar var. Hem bahar hem bayram temizliği ya yapıyorsunuz ya planliyorsunuz her neyse buna da kolaylıklar diliyorum. Amma velakin takım kan kaybediyor motivasyon adına çok az muhabbetler dönüyor cuma takımı değil de başka bir sayfadaymisim gibi hissediyorum bazen. Hatunlar kilo vermezseniz oklavalar totoslarinizla buluşur bak...Ramazan'ın bitmesine az kaldı şimdiden onlemlerinizi alın. Bayram kabus gibi tepemize iner bak...Yaza daha hafif girelim Altı ayım dolsun listeye tekrar girmeyi düşünüyorum. Takım olmadan anladım ki kilo veremiyorum disipline olamıyorum.sonundaoldu Tuğbacim, Lilimam YENA cim sizler de aynı fikirdesiniz değil mi mezun bacılarim. Ben korkmaya başladım oynakbasi34 kaptanım beş kişi kalmış listede bir şeyler yapman lazım canım. Ben gelene kadar takım diye bir şey kalmayacak. Canınızı sıktıysam özür dilerim.
Hayırlı sahurlar kızlar...Bereketli olsun s9fralariniz.
Aklınızda şu an agirlayacağiniz misafirler için yemekler ve diğer hazırlıklar var. Hem bahar hem bayram temizliği ya yapıyorsunuz ya planliyorsunuz her neyse buna da kolaylıklar diliyorum. Amma velakin takım kan kaybediyor motivasyon adına çok az muhabbetler dönüyor cuma takımı değil de başka bir sayfadaymisim gibi hissediyorum bazen. Hatunlar kilo vermezseniz oklavalar totoslarinizla buluşur bak...Ramazan'ın bitmesine az kaldı şimdiden onlemlerinizi alın. Bayram kabus gibi tepemize iner bak...Yaza daha hafif girelim Altı ayım dolsun listeye tekrar girmeyi düşünüyorum. Takım olmadan anladım ki kilo veremiyorum disipline olamıyorum.sonundaoldu Tuğbacim, Lilimam YENA cim sizler de aynı fikirdesiniz değil mi mezun bacılarim. Ben korkmaya başladım oynakbasi34 kaptanım beş kişi kalmış listede bir şeyler yapman lazım canım. Ben gelene kadar takım diye bir şey kalmayacak. Canınızı sıktıysam özür dilerim.
Sen de haklısın ama ben daha çok haklıyım.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece böbrek Ağrısı başladı bende hemde öyle böyle değil hatta sabaha karşı eşim kalk hastaneye gotureyim dedi
Verecekleri bir ağrı kesici serum boşver bol su içerim geçer dedim
Kalktığımdan beri damacanaya sarilasim geliyorSıcak su torbası yaptım da biraz hafifledi ağrı
Canım haklı olabilirsin ama birde su var ; burasi hayatımızın sadece ufak bir alanıherkesin hele ki Ramazanda yapacağı başka şeyler de var
Bak dünden beri yine sıkıntı yaşıyorum ve o An hepinizi çok sevmeme rağmen kk aklımın ucundan geçmedi
Haftasonu eşi evde olan misafir ağırlayanda çoktur
He Bayramdan sonra yine aynı şey olursa o zaman tamam yüzde 100 haklısın hatta fazlasını bile soyleyebilirsin
Şurda kalmış zaten 10 günsonra zaten eminim listeye de eklenenler de olur aramıza yeni yeni katılanlar da olur ♡
Sen de haklısın ama ben daha çok haklıyım.Gündelik hayatta yaşadığımız bizi sevindiren üzen yoran konuları paylaşmak çok güzel ve insani. Ama bunlar asıl konunun içindeki yardımcı düşünceler. Asıl konu yok arada kaynayıp gidiyor.. Buradaki herkes birbirini seviyor , haber alamadığı zaman endişeleniyor. Ramazan nedeniyle yoğun olduğumuzun ben de farkındayım.Sitemim az uğradiğimiz ,az mesaj yazdiğimizla da ilgili değil.... Kalp kırmak istemiyorum ama yazdığınız mesajları okuyun deyip kabuguma çekiliyorum.
Banu geçmiş olsunCanım senin hepimizin iyiliği için yazdiginin hepimiz farkındayız ♡ Dediğin gibi çok haklısın
Eminim bundan sonra daha fazla diyet paylaşımları da olacaktır
Dediğim gibi Ramazan geçsin söz buralar daha kalabalik olacak hemde taze arkadaşlar da getireceğim ♡
İnan şu anda böbrek Ağrısı yüzünden kivraniyorum ve su hariç pek bir sey istemiyor canım
Menü paylaşmadim 2 - 3 gündür ama kacamaksiz devam şükürevde büyük kız oruçlu olunca hep aman o rahatsız olmasın diye gizli saklı bir şeyler yiyorum ama Bayram sabahı itibaren ( bak bayramı da dahil ediyorum ) benden her gün düzenli ve sağlıklı menüler göreceksin ♡♡♡♡
Seni çok seviyorum düşünceli arkadaşım ♡ ne biz seni üzmek isteriz nede senin bizi üzmek için yazmadigina adım gibi eminim ♡♡♡♡
Gecmis olsun. Cok susuz kalinca olmus olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Ben en son gecen sene kanama olunca gittim kum döküyordumCanım senin hepimizin iyiliği için yazdiginin hepimiz farkındayız ♡ Dediğin gibi çok haklısın
Dediğim gibi Ramazan geçsin söz buralar daha kalabalik olacak hemde taze arkadaşlar da getireceğim ♡
İnan şu anda böbrek Ağrısı yüzünden kivraniyorum ve su hariç pek bir sey istemiyor canım
Menü paylaşmadim 2 - 3 gündür ama kacamaksiz devam şükürevde büyük kız oruçlu olunca hep aman o rahatsız olmasın diye gizli saklı bir şeyler yiyorum ama Bayram sabahı itibaren ( bak bayramı da dahil ediyorum ) benden her gün düzenli ve sağlıklı menüler göreceksin ♡♡♡♡
Seni çok seviyorum düşünceli arkadaşım ♡ ne biz seni üzmek isteriz nede senin bizi üzmek için yazmadigina adım gibi eminim ♡♡♡♡
Yüreğimin ve aklımın istediği bir mesajdi bu çok teşekkür ederim. Birbirimizi olumlu yönde çok etkiliyoruz diyetisyenin yaptığından daha çok fayda görüyoruz. 22 kiloyu ben kendi başıma asla veremezdim. Burada geçirdiğimiz zaman boşa gitmesin sosyal hayatta herkesin yeterince arkadaşı var ama burada kurulan dostluk kilo verme adına daha anlamlı.Canım senin hepimizin iyiliği için yazdiginin hepimiz farkındayız ♡ Dediğin gibi çok haklısın
Banu geçmiş olsunbir doktora mı görünsen canım böyle sağlık ile durumları atlamamak gerek.
Yüreğimin ve aklımın istediği bir mesajdi bu çok teşekkür ederim. Birbirimizi olumlu yönde çok etkiliyoruz diyetisyenin yaptığından daha çok fayda görüyoruz. 22 kiloyu ben kendi başıma asla veremezdim. Burada geçirdiğimiz zaman boşa gitmesin sosyal hayatta herkesin yeterince arkadaşı var ama burada kurulan dostluk kilo verme adına daha anlamlı.
Sen de sağlığına odaklan daha çok gençsin bir an önce iyileş biraz da canının kıymetini bil deli gibi temizlik yapıp kendini kaybetme. Sonra kolun budağin ağrıyor. Allah işlerinde yardımcı olsun. " Kaçamaksiz günler" geçirmene de nasıl sevindim anlatamam.
Olsun şahane tertemiz olursen toparlanma yerleşme kısmına yardım et ozaman
Malum iftara davetlidir bu akşam isguzar kizkardeşime
Neyin kafasını yaşıyorsa amcamlari da davet ettiğini bize söylemedi ve kapıdan girinceonlari görünce şok oldukulen daha geçen hafta bir aradaydik resmen Ramazan günü beni günaha sokacaklar körler sağırlar birbirini ağirlar hesabı evcilik oynuyoruz sanki
İnsanlar Ramazanin önemini anlamıyorlar herhaldeamaç olanları iftara çağırıp aman 2 çeşit ondan fazla yapayım da altta kalmayayim kafası bana göre çok ters
Eskiden insanlar iftar saati kapılarını açık birakir yoldan geçen ihtiyaç sahipleri de bunu görüp dildeileri eve iftara misafir olurlarmisşimdi aman Ayse çağırdı 3 çeşit yaptı bende onu çağırıp 4 çeşit yapayım yarışında millet
Sağ Olsun babamda yine formundaydi ve laf sokup sokup durdu ama sinir olduğumu anladığı halde durmadı
Eşimde masada resmen beni yerin dibine soktu salata yerkenneymiş çok cebellesiyormusum catala gelmiyor diye ama hala inatla götürmeye devam ediyormusum
Amcam duyunca gülmeye başlayınca uyuz oldum sonuçta senin bana saygin olmazsa başkasının nasıl olsun saygısı ( gerçi düşünmeden söyledi ama yine de çok kırıldım o An millete eğlence çıkardığı için )
Abla moralim çok bozuk kollarım sarkmaya başladı göğüslerim de çok iğrenç bir hal alıyor ve vermek istediğim 10 kilo daha var ne olacak bu sarkmalar catlamalarHayırlı sahurlar kızlar...Bereketli olsun s9fralariniz.
Sarkma bende de var canim. Evde duzenli spor olmuyor. Arastirip bayramdan sonra salona gitsem diyorum. Bide arkadas bulabilsem kendime harika olurAhhh yakın olsak keşke kimse yok etrafımda adam akıllı oturup konusacagim
Ben de çağırıyorum gittiğimi yada bana gelen beni çağırıyor banucum sanki sen kız kardeşine mi kizmissinda acaba öyle gelmiş sana
Ramazan da zaten ancak bir araya gelebiliyoriz bayram da da çoğu insan tatilde yani ben en azından kendim için öyle düşünüyorum
Meselaa bende eşimin araladaslari ve hanımları ile tanıştım ilk biz gittik sonra onlar geldi şimdii 3 . Arkadaş çağırıyor böyle böyle kaynaşma oluyor
Abla moralim çok bozuk kollarım sarkmaya başladı göğüslerim de çok iğrenç bir hal alıyor ve vermek istediğim 10 kilo daha var ne olacak bu sarkmalar catlamalar
Liste konusunda çok çok çok haklısın baya yerlerdeyiz ama ben gerçekten korktuğum için girmiyorum listeye 1 hafta 2 kilo versem ertesi hafta 200 gr alıyorum ve bu etkiler biliyorum o yüzden uzaktan yarışıyorum kendimce
Ahhh yakın olsak keşke kimse yok etrafımda adam akıllı oturup konusacagim
Ben de çağırıyorum gittiğimi yada bana gelen beni çağırıyor banucum sanki sen kız kardeşine mi kizmissinda acaba öyle gelmiş sana
Ramazan da zaten ancak bir araya gelebiliyoriz bayram da da çoğu insan tatilde yani ben en azından kendim için öyle düşünüyorum
Meselaa bende eşimin araladaslari ve hanımları ile tanıştım ilk biz gittik sonra onlar geldi şimdii 3 . Arkadaş çağırıyor böyle böyle kaynaşma oluyor
Abla moralim çok bozuk kollarım sarkmaya başladı göğüslerim de çok iğrenç bir hal alıyor ve vermek istediğim 10 kilo daha var ne olacak bu sarkmalar catlamalar
Liste konusunda çok çok çok haklısın baya yerlerdeyiz ama ben gerçekten korktuğum için girmiyorum listeye 1 hafta 2 kilo versem ertesi hafta 200 gr alıyorum ve bu etkiler biliyorum o yüzden uzaktan yarışıyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?