Temizlik kısmını dert etmiyorum zaten orayı temizlettiririm de toplanıp yerleşmek beni fena düşündürüyor, ufaktan toplanıyorum ama minik kuzu hep peşimde sefil oluyor ki daha çok az şey toplandıEşim 10 haziran da gidiyor bebeğim 20 günde gündeme kadar eririrm bilemiyorum
Aaaa sen ev mi aldın maşallah maşallah canım hayırlı olsun büyütme kafanda tut birini yeni ev için temizlesin en azından onla ugrasmazsin
Yok yavrum nerdeeeev alan kendi annem ve görümcem ben kiradayım yine kiraya çıkıyorum
Oda olur ciğerim 5 sene sututyo daire kadar bir evde oturdum sabrettim ne balkon vardı ne ayrı mutfak şimdi koskocaman bir evim oldu çok şükür çok çok daha iyileri senin olur inşallahTemizlik kısmını dert etmiyorum zaten orayı temizlettiririm de toplanıp yerleşmek beni fena düşündürüyor, ufaktan toplanıyorum ama minik kuzu hep peşimde sefil oluyor ki daha çok az şey toplandı
İnşallah canım sağolOda olur ciğerim 5 sene sututyo daire kadar bir evde oturdum sabrettim ne balkon vardı ne ayrı mutfak şimdi koskocaman bir evim oldu çok şükür çok çok daha iyileri senin olur inşallah
Bebeğini ihmal etme gerekirse geç olsun ama çocuk daha önemli
Eminmisinİnşallah canım sağolyardıma gelsen ne olur
Olsun şahane tertemiz olurEminmisinben gelirsem 3 gün daha gecikir ben bir temizledigim odayı 3 kere daha temizliyorum evimi bir kat yukarı taşıdım yerleşmek 4 gün sürdü 1 gün mutfağı hallettim tek başıma aşağıdan yukarıya taşıdım parkeleri telledim resmen kullandığım çamaşır suyunun haddi hesabı yok ☺☺
Ayyy herkesin taşınması da beni buldu, görümcemde ev almış oda taşıncakmış onun bana faydası olacağından değilde kayınvalidem çocuğa baksa diyodum artık küçücük bi ihtimal de kalmadı o kızına yardım ederannemler desem onlardanda fayda yok onlar da ev aldı bayram sonrasına taşıncaklar dolayısıyla kaldım bir başıma nasıl olacaksa
Sağol canımAllah yardımcın olsun canımçocukla zor ama sen hallederiz varsın 3 gün geç bitsin
Hayırlı olsun canım. Kolaylıklar diliyorum. Neden taşiniyorsun hiç bahsetmedin ya da ben hatırlamıyorum her zamanki gibiElhan ablacanım ben ufak ufak ev topluyorum bayramdan sonra taşıncam inşallah o yüzden okuyup geçiyorum bazen
Sağol kuşumHayırlı olsun canım. Kolaylıklar diliyorum. Neden taşiniyorsun hiç bahsetmedin ya da ben hatırlamıyorum her zamanki gibi
Kizkardesine diyecek laf yok. İki yil once esim geldi dediki isyerinden arkadas iftara cagiriyor. Ya olurmu hic tanismiyoruz falan dedim. Olsun tanisiriz sonrada sen çaya çagirirsin dedi. Tamam dedim. Anam bir gittik gelmeyen yok. Mahalle iftari gibi kalabalik ev. 5 6 sofra sadece kadınlara kurulmus. Bide herkes birbirini taniyo beni taniyan yok. Ev sahibide tanımıyor. Sanki sokaktan geçerken girmişim gibi. Hamileyim diye kimse ses etmediMalum iftara davetlidir bu akşam isguzar kizkardeşime
Neyin kafasını yaşıyorsa amcamlari da davet ettiğini bize söylemedi ve kapıdan girinceonlari görünce şok oldukulen daha geçen hafta bir aradaydik resmen Ramazan günü beni günaha sokacaklar körler sağırlar birbirini ağirlar hesabı evcilik oynuyoruz sanki
İnsanlar Ramazanin önemini anlamıyorlar herhaldeamaç olanları iftara çağırıp aman 2 çeşit ondan fazla yapayım da altta kalmayayim kafası bana göre çok ters
Eskiden insanlar iftar saati kapılarını açık birakir yoldan geçen ihtiyaç sahipleri de bunu görüp dildeileri eve iftara misafir olurlarmisşimdi aman Ayse çağırdı 3 çeşit yaptı bende onu çağırıp 4 çeşit yapayım yarışında millet
Sağ Olsun babamda yine formundaydi ve laf sokup sokup durdu ama sinir olduğumu anladığı halde durmadı
Eşimde masada resmen beni yerin dibine soktu salata yerkenneymiş çok cebellesiyormusum catala gelmiyor diye ama hala inatla götürmeye devam ediyormusum
Amcam duyunca gülmeye başlayınca uyuz oldum sonuçta senin bana saygin olmazsa başkasının nasıl olsun saygısı ( gerçi düşünmeden söyledi ama yine de çok kırıldım o An millete eğlence çıkardığı için )
Tasinmak zor, cocukla tasinmak cok daha zor.. ben bir gun esimle ise giderken gittim, aksam esimle döndüm evi toplarken. Kızımı anneme biraktim. Bide o dönemde annemde kaldik.Sağol kuşumbahsettim ama nerde bahsettim bilmiyorum ya abla birinci kattayım balkonum işlek bi caddeye bakıyor yol üstü o yüzden kapısını bile açmıyorum birde kimse anlam veremiyor bu sene sitemizdeki bütün binaların bütün katlarında rutubet oldu kiracılar hep taşınıyor ev sahipleri de satışa çıkarmışlar mecbur oturuyorlar.Dışardan bakınca gayet gösterişli bakımlı da bi site yani niye böyle oldu anlamadık
O filmi ben de hatırlıyorum sanırım Ferdi Tayfur ve Banu alkan oynuyordu ben de çok etkilenmiştim hala köyde kaldığım günler acaba uyuyunca herhangi bir böcek gelir de burnumdan girer mi diye düşünürüm demekki çocukken etkisine alınan duygu hayat boyu devam edebiliyor seni anlıyorumSagol cnm. Esim muhendis fabrikada calisiyor. Duzceden is bakacak o da. O is bulduktan sonra tasincaz benim daha ucretsiz iznim var. Kayinvalidem duzcede ondan oraya istedik cocuklara o bakiyor ben calisirken
Amin cnm.insallah
Cocukken bir turk filmi izlemistim.. uvey anne kucuk kizina iskence ediyordu. O bocegi burnundan sokuyordu sonra kiz hastalaniyordu bas rontgen filminde bocek gorunuyordu. Cocuk aklima cok korkmustum o gunden sonra bi tiksinti igrenme geldi o hayvana karsi
Kizkardesine diyecek laf yok. İki yil once esim geldi dediki isyerinden arkadas iftara cagiriyor. Ya olurmu hic tanismiyoruz falan dedim. Olsun tanisiriz sonrada sen çaya çagirirsin dedi. Tamam dedim. Anam bir gittik gelmeyen yok. Mahalle iftari gibi kalabalik ev. 5 6 sofra sadece kadınlara kurulmus. Bide herkes birbirini taniyo beni taniyan yok. Ev sahibide tanımıyor. Sanki sokaktan geçerken girmişim gibi. Hamileyim diye kimse ses etmedisonra ev sahibi geldi sordu necisin dercesine :/
Eşinde bilerek yapmadiysa takilma. Evet kirici oluyor. Ama benimki mesela bile bile beni ezmek icin ailemin yaninda nerdeyse her sofrada bana laf soyluyor. Umrumda bile olmuyo artik. Her sofrada kilodan konu aciyor. Kardeşlerim kilolu, ben kiloluyum. Yemekleri bogazimiza diziyordu hep. Bende kilolu olmayan anlamaz falan dedim en son bi yemekte sustu. Eve gelince de kalayladim daha ustune trip yedim. Yemesinler diye diyorum diyor. Sanami kaldi dedim bende. Artik pek soylemiyor. Ama baska seylerden bana laf soyluyo
Anladım canım onada çok iyi gelir eşini kaybettikten sonra torunlarına daha da çok adar kendini allah sabır versin inşallah herşey gönlünüzce olsun
Zarp beyyyyy mihtesemmmm bir gelin olacaksıncanimmmm inşallah bir ömür mutlu olursun
Beni yeme , benimle ilgilenmen kâfidir dudu dillim.bu imoci benim sevinç çığlıklarımdır
Emine'ye ve sana geçmiş olsun canım. Senin geçirdigin kazanın aynısını ben yaşadım iki yıl oluyor. Arkadaşım beni caddeden alıp başka bir arkadaşa oturmaya gidecektik. Arabayla geldi otobüs durağında durdu ben koştum otobüs gelmeden bineyim ceza almasin diye kapıyı nasıl acele actiysam kaşıma oturdu bir yarıldı ki sorma avucum kan doldu....izi var hala ...bir ara gösteririm ...aklıma geldi birden..
Tayin işinize sevindim çocuklar için çok iyi olacak ... inşallah olur... Allah eşine de hayırlı iş kapıları açsın kuzum...
Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmaz
Ayy şahanesin Dilantoşdüğüne kadar daha da verirsin,gelinlik bakıyo musun? 6 lı sayılara inip öyle bak bence
@sonundaoldu miniğim sana da geçmiş olsun iyi bak kendine sen bize lazımsın
zukkum şekerim seni de görmedim sanma çok iyi gidiyosun,eşin gidip gelene kadar mikemmelll olacaksın
Ayyy herkesin taşınması da beni buldu, görümcemde ev almış oda taşıncakmış onun bana faydası olacağından değilde kayınvalidem çocuğa baksa diyodum artık küçücük bi ihtimal de kalmadı o kızına yardım ederannemler desem onlardanda fayda yok onlar da ev aldı bayram sonrasına taşıncaklar dolayısıyla kaldım bir başıma nasıl olacaksa
Bende ne kv olacak ne anne, tam taşınma günü bari baksa yoksa bu çocuk ne olur düşünemiyorum bakar heraldeTasinmak zor, cocukla tasinmak cok daha zor.. ben bir gun esimle ise giderken gittim, aksam esimle döndüm evi toplarken. Kızımı anneme biraktim. Bide o dönemde annemde kaldik.
Tasinma gunu aksamdan mutfak araclarini getirmiştik, temizliğimide 1 gunde yapmistim hemen diger esyalar gelene kadar mutfagi yerlestirdim. En yorucu kisim gardrop ve ivir zivirlarin yerlesimiydi. Sagolsun annemle gorumcem epey yardimci oldu. Kizima o gun kv bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?