Sagolun kizlar
Cok sukur milim oynasa goz gidecekti neyseki kastan olduk
Bayrama inermiyim bipmiyorum ama izmire gidesiye 85 olmayi hedefliyorum bakalim ne kadar yaklasicam.
Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.
Korkuyorum tuba ya listeye girince kötü olunca kötü oluyor ama böyle kilo verememsemde üzülmüyorum haftaya düzelir diyorum evet 93 400 le başladım ve 78 oldu tekrar inanılır gibi değil geçen sene ki kiloya düştüm şuan esas hedef şu zaman dan sora 69.9 bakalımaleyküm selam cnm. durduramıyorsan uzak durmak en iyisi bencede. benim de ilktive son olacak sanıyorum..
teşekkürler iyi dileklerin içinde tatlım
geçmiş olsun cnm. sana da minnoşa da . nazar diyelim.
zukkum kuzum listeye girip hem kendini daha iyi motive edip hem de gruba destek olabilirsi.
MaşAllah 90+ lardan enrelere geldin. azmin daim olsun
Kizimla esimi disari gönderdim bende kuafore gidicem simdi. Evde bocek gordum butun mutlulugum neşem yok oldu
Sagolun kizlar
Cok sukur milim oynasa goz gidecekti neyseki kastan olduk
Bayrama inermiyim bipmiyorum ama izmire gidesiye 85 olmayi hedefliyorum bakalim ne kadar yaklasicam.
Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.
83.1
listede olsaydim.eksideydim
Ya giris kattayim ben. Eşim aldi atti disari. İlac sıktık ama etkisi gecmis galiba. Daha önce bu malum hayvan ben küçükken sacimda dolaştı. Gecen senede üzerine bastım :/Kız insan zamanla alışıyorTövbe ya Rabbim ilk gördüğümde apartmanı ayağa kaldirmistim ama artık en azından müdahale edebiliyorum
Valla böcek ilacı da kullandım ama ara sıra 1 tane de olsa denge geliyorum özellikle sıcaklarda daha çok çıkarmış
Bizim apartmanda en asagida oturan bir denye komşu var o erzak tutuyor apartman boşluğunda ve en Son o kurtulmak için ilaçlama yapmış tabi bu sefer de üst katlara kaçtı hayvanlar
Eczaneden bende zararsız bir şey alacağım en azından uzak tutmak için
Rabbim inşallah gonlunuze göre verir ve Düzce de herşey çok daha güzel olur sizler için ♡♡♡♡♡♡
Olsun canım eksi gördün ya oda bize yeter ♡
Neden düzce canım bir sebebi var mı esin de senin gibi memur mu HasibeG im
Hakkınızı de hayırlısı olsun inşallah
Korkuyorum tuba ya listeye girince kötü olunca kötü oluyor ama böyle kilo verememsemde üzülmüyorum haftaya düzelir diyorum evet 93 400 le başladım ve 78 oldu tekrar inanılır gibi değil geçen sene ki kiloya düştüm şuan esas hedef şu zaman dan sora 69.9 bakalım
Kız insan zamanla alışıyorTövbe ya Rabbim ilk gördüğümde apartmanı ayağa kaldirmistim ama artık en azından müdahale edebiliyorum
Valla böcek ilacı da kullandım ama ara sıra 1 tane de olsa denge geliyorum özellikle sıcaklarda daha çok çıkarmış
Bizim apartmanda en asagida oturan bir denye komşu var o erzak tutuyor apartman boşluğunda ve en Son o kurtulmak için ilaçlama yapmış tabi bu sefer de üst katlara kaçtı hayvanlar
Eczaneden bende zararsız bir şey alacağım en azından uzak tutmak için
Rabbim inşallah gonlunuze göre verir ve Düzce de herşey çok daha güzel olur sizler için ♡♡♡♡♡♡
Olsun canım eksi gördün ya oda bize yeter ♡
Cocukken bir turk filmi izlemistim.. uvey anne kucuk kizina iskence ediyordu. O bocegi burnundan sokuyordu sonra kiz hastalaniyordu bas rontgen filminde bocek gorunuyordu. Cocuk aklima cok korkmustum o gunden sonra bi tiksinti igrenme geldi o hayvana karsiYa giris kattayim ben. Eşim aldi atti disari. İlac sıktık ama etkisi gecmis galiba. Daha önce bu malum hayvan ben küçükken sacimda dolaştı. Gecen senede üzerine bastım :/
Aman yarabbbiiiiimm tovbeler olsun kiz bu gece uyursam cok iyiSagol cnm. Esim muhendis fabrikada calisiyor. Duzceden is bakacak o da. O is bulduktan sonra tasincaz benim daha ucretsiz iznim var. Kayinvalidem duzcede ondan oraya istedik cocuklara o bakiyor ben calisirken
Amin cnm.insallah
Cocukken bir turk filmi izlemistim.. uvey anne kucuk kizina iskence ediyordu. O bocegi burnundan sokuyordu sonra kiz hastalaniyordu bas rontgen filminde bocek gorunuyordu. Cocuk aklima cok korkmustum o gunden sonra bi tiksinti igrenme geldi o hayvana karsi
Listemi de tamam olduğuna göre kardeşime iftara gitmeden paylaşayım da arada kanamasından
Zarpy bu arada tebrikler harika bir fark bayrama 6lar geliyor sanırım ♡♡♡
Sagol cnm. Esim muhendis fabrikada calisiyor. Duzceden is bakacak o da. O is bulduktan sonra tasincaz benim daha ucretsiz iznim var. Kayinvalidem duzcede ondan oraya istedik cocuklara o bakiyor ben calisirken
Amin cnm.insallah
Cocukken bir turk filmi izlemistim.. uvey anne kucuk kizina iskence ediyordu. O bocegi burnundan sokuyordu sonra kiz hastalaniyordu bas rontgen filminde bocek gorunuyordu. Cocuk aklima cok korkmustum o gunden sonra bi tiksinti igrenme geldi o hayvana karsi
Zarp beyyyyy mihtesemmmm bir gelin olacaksınAğzından bal damlıyor kaptanım❤İnşallah
Beni yeme , benimle ilgilenmen kâfidir dudu dillim.Seni yerim yaaabende okuyorum çok birikmiş oluyo hiç yazmadan çıkıyorum çok özledim cankuşum
Emine'ye ve sana geçmiş olsun canım. Senin geçirdigin kazanın aynısını ben yaşadım iki yıl oluyor. Arkadaşım beni caddeden alıp başka bir arkadaşa oturmaya gidecektik. Arabayla geldi otobüs durağında durdu ben koştum otobüs gelmeden bineyim ceza almasin diye kapıyı nasıl acele actiysam kaşıma oturdu bir yarıldı ki sorma avucum kan doldu....izi var hala ...bir ara gösteririm ...aklıma geldi birden..Slm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.
Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.
Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmazSlm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.
Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.
Ayy şahanesin Dilantoş
Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmaz
Ayy şahanesin Dilantoşdüğüne kadar daha da verirsin,gelinlik bakıyo musun? 6 lı sayılara inip öyle bak bence
sonundaoldu miniğim sana da geçmiş olsun iyi bak kendine sen bize lazımsın
zukkum şekerim seni de görmedim sanma çok iyi gidiyosun,eşin gidip gelene kadar mikemmelll olacaksın
Eşim 10 haziran da gidiyor bebeğim 20 günde gündeme kadar eririrm bilemiyorumElhan ablacanım ben ufak ufak ev topluyorum bayramdan sonra taşıncam inşallah o yüzden okuyup geçiyorum bazen
Yok yavrum nerdeeeEşim 10 haziran da gidiyor bebeğim 20 günde gündeme kadar eririrm bilemiyorum
Aaaa sen ev mi aldın maşallah maşallah canım hayırlı olsun büyütme kafanda tut birini yeni ev için temizlesin en azından onla ugrasmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?