Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neden düzce canım bir sebebi var mı esin de senin gibi memur mu HasibeG im
Hakkınızı de hayırlısı olsun inşallah
Korkuyorum tuba ya listeye girince kötü olunca kötü oluyor ama böyle kilo verememsemde üzülmüyorum haftaya düzelir diyorum evet 93 400 le başladım ve 78 oldu tekrar inanılır gibi değil geçen sene ki kiloya düştüm şuan esas hedef şu zaman dan sora 69.9 bakalım

Kizimla esimi disari gönderdim bende kuafore gidicem simdi. Evde bocek gordum butun mutlulugum neşem yok oldu

Kız insan zamanla alışıyor Tövbe ya Rabbim ilk gördüğümde apartmanı ayağa kaldirmistim ama artık en azından müdahale edebiliyorum
Valla böcek ilacı da kullandım ama ara sıra 1 tane de olsa denge geliyorum özellikle sıcaklarda daha çok çıkarmış
Bizim apartmanda en asagida oturan bir denye komşu var o erzak tutuyor apartman boşluğunda ve en Son o kurtulmak için ilaçlama yapmış tabi bu sefer de üst katlara kaçtı hayvanlar
Eczaneden bende zararsız bir şey alacağım en azından uzak tutmak için

Rabbim inşallah gonlunuze göre verir ve Düzce de herşey çok daha güzel olur sizler için ♡♡♡♡♡♡

83.1
listede olsaydim.eksideydim

Olsun canım eksi gördün ya oda bize yeter ♡

Ya giris kattayim ben. Eşim aldi atti disari. İlac sıktık ama etkisi gecmis galiba. Daha önce bu malum hayvan ben küçükken sacimda dolaştı. Gecen senede üzerine bastım :/

Sagol cnm. Esim muhendis fabrikada calisiyor. Duzceden is bakacak o da. O is bulduktan sonra tasincaz benim daha ucretsiz iznim var. Kayinvalidem duzcede ondan oraya istedik cocuklara o bakiyor ben calisirken

Amin cnm.insallah

Ya giris kattayim ben. Eşim aldi atti disari. İlac sıktık ama etkisi gecmis galiba. Daha önce bu malum hayvan ben küçükken sacimda dolaştı. Gecen senede üzerine bastım :/
Cocukken bir turk filmi izlemistim.. uvey anne kucuk kizina iskence ediyordu. O bocegi burnundan sokuyordu sonra kiz hastalaniyordu bas rontgen filminde bocek gorunuyordu. Cocuk aklima cok korkmustum o gunden sonra bi tiksinti igrenme geldi o hayvana karsi

****8. TAKIM 623. ETAP****

mavimli ( 78 / 78 / / %) Sabit
Zarpy ( 73 / 72.1/ 0.9 / 1.23 % )
HasibeG ( 92.2 / 92 / 0.2 / 0.22 % )
aijoo ( 93 / 91.9 / 1.1 / 1.18 % )
adayaren38 ( 72.6 / 72.3 / 0.3 / 0.41 % )

8. Takım Ortalaması; 0.608 %

Aman yarabbbiiiiimm tovbeler olsun kiz bu gece uyursam cok iyi

Anladım canım onada çok iyi gelir eşini kaybettikten sonra torunlarına daha da çok adar kendini allah sabır versin inşallah herşey gönlünüzce olsun
Ağzından bal damlıyor kaptanım❤İnşallah
Zarp beyyyyy mihtesemmmm bir gelin olacaksın canimmmm inşallah bir ömür mutlu olursun

Seni yerim yaaa bende okuyorum çok birikmiş oluyo hiç yazmadan çıkıyorum çok özledim cankuşum
Beni yeme , benimle ilgilenmen kâfidir dudu dillim. bu imoci benim sevinç çığlıklarımdır
Emine'ye ve sana geçmiş olsun canım. Senin geçirdigin kazanın aynısını ben yaşadım iki yıl oluyor. Arkadaşım beni caddeden alıp başka bir arkadaşa oturmaya gidecektik. Arabayla geldi otobüs durağında durdu ben koştum otobüs gelmeden bineyim ceza almasin diye kapıyı nasıl acele actiysam kaşıma oturdu bir yarıldı ki sorma avucum kan doldu....izi var hala ...bir ara gösteririm ...aklıma geldi birden..
Tayin işinize sevindim çocuklar için çok iyi olacak ... inşallah olur... Allah eşine de hayırlı iş kapıları açsın kuzum...

Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmaz
Ayy şahanesin Dilantoş düğüne kadar daha da verirsin,gelinlik bakıyo musun? 6 lı sayılara inip öyle bak bence

sonundaoldu miniğim sana da geçmiş olsun iyi bak kendine sen bize lazımsın

zukkum şekerim seni de görmedim sanma çok iyi gidiyosun,eşin gidip gelene kadar mikemmelll olacaksın

Ayyy herkesin taşınması da beni buldu, görümcemde ev almış oda taşıncakmış onun bana faydası olacağından değilde kayınvalidem çocuğa baksa diyodum artık küçücük bi ihtimal de kalmadı o kızına yardım eder annemler desem onlardanda fayda yok onlar da ev aldı bayram sonrasına taşıncaklar dolayısıyla kaldım bir başıma nasıl olacaksa

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacanım ben ufak ufak ev topluyorum bayramdan sonra taşıncam inşallah o yüzden okuyup geçiyorum bazen
Eşim 10 haziran da gidiyor bebeğim 20 günde gündeme kadar eririrm bilemiyorum

Aaaa sen ev mi aldın maşallah maşallah canım hayırlı olsun büyütme kafanda tut birini yeni ev için temizlesin en azından onla ugrasmazsin

Yok yavrum nerdeee ev alan kendi annem ve görümcem ben kiradayım yine kiraya çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…