- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Valla güzel oldu canım teşekkür ederimValla garantiye al ocakta pişir o zaman
Bende bazen pilavı tutturamam ama benim büyük maşallah o konuda benden güzel pilav yapar hatta Son Annemler iftara geldiklerinde o yaptı pilavı herkes bayıldı ♡
Valla güzel oldu canım teşekkür ederim
Aklında bulunsun Türlü şeklinde de güveç çok lezzetli ve bereketli oluyor ♡Valla güzel oldu canım teşekkür ederim
İyi geceler hanımlar
Menüm gelsin
Sabah
Yeşillik
1 yumurta
1 yk lor peyniri
1 dilim ekmek
Ara
3 hurma
1 bardak süt
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 yk yoğurt
Ara
3 üçgen dilim karpuz
1 dilim börek
Akşam
Küçük 1 kepçe sulu köfte
Salata
4 yk kuzu fırın
Ara
Türk kahvesi
1 yk dondurma
Noodle hariç güzel bir menü. İftardaki pilav diyet dışı ama göz hakkı olsun diye bir şey demiyorum. Bu şekilde devam etsen ne yağ kalır ne ödem...Ben oruçlu olmayınca yazmadım menüyü saçma sapan olunca yinede yazayım bari
Sabah kızı okula bırakmadan kendime gelmek için Nescafe içtim
Kahvaltı; 09.00da
Çeyrek ekmek peynir, domates, salatalikli sandviç ( bakkal sıcak ekmek geldi deyince dayanamadım)
Ara; 10.00da
1 limonlu Soda
Öğlen 15.30da
Tavuk suyuna küçük bir kase noodle
Kıza yapınca az bende yedim büyükten gizli
Ara 16.45de
1 şekersiz nescafe
Akşam İftarda
1/2 kase tel Şehriyeli çorba
2 ufak tavuk but
2 kaşık pilav
Çok beğendim. Her şey uyumlu ve çok güzel.Selam. İftar şişkinliği geçince temizlik yapayim dedim. Mutfak oturma odasi salonu kaldirdım komple. Yatak odasiyla diger odayi normal supurup sildim. Toz aldım. En son banyo wc yikadim. Camasir astim, cop attim derken saat 11.30 olmuş. Hemen kizimida yikadim. Haftasonuna hazirimyarın eýüp'e gidelim diyoruz. Cumartesi iftar daveti var. Pazarda ben alayim diyorum. Ondan temizledim evi. Yarin cam silebilirsem inşallah iyi olcak. Ama ayaklarım acayip şiş, cok odemli. En son boyle hamileyken olmuştu. Tansiyon problemimde mi var anlamiyorumki. Tuzlu yiyorum galiba bu aralar ee tabi su da az.. neyse birazdan yesilcay icicem su odemden kurtulma lazim.
Menume gelince
Sahur
1 haslama yumurta
1 kepekli tost
Bol salatalık
Cay
Yesilcay
İftarda
Az domates corbasi
Zeytinyağlı barbunya bu da cok azdı
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim dondurma
Az sonra yeşilçay :)
Ah ablacim bakiyorum bakiyorum kimseler yok bende ugramiyorum artik. Yoksa deli gibi kendi kendime konusup duruyorumPerihan Perihan nerdesin kuzum hani tanışacaktık....Selam veren ortadan kayboluyor. Son zamanlarda İşılduruyu Lilimi de göremez oldum hayırdır inşallah...Neyse gidip BDV de takilayim azıcık.... Gelen olursa haber versin....
Seni yerim yaaaPerihan Perihan nerdesin kuzum hani tanışacaktık....Selam veren ortadan kayboluyor. Son zamanlarda İşılduruyu Lilimi de göremez oldum hayırdır inşallah...Neyse gidip BDV de takilayim azıcık.... Gelen olursa haber versin....
Sence fırın mi daha lezzetli ocaktami banu fırında bilemedim ya pişer mi ki iftara 2 saat kala başlayacağım zaten yemeğe
Tubacim bende arpa pilavı yapacağım yanına hala pirinç pilavın tutmaya biliyor
Selam.
İlacimi yazdiriyim diye saglik ocagina gittik kizimla. Tam ogle sonrasi.. gunes kafama kafama vurdu yandim kavruldum. Azcik kızımı parkta oynattim. İlacimi aldim eve girdim hemen soguk suyun altina. Hâla yaniyorum ayak tabanlarimi hissetmiyorum. Bugun aksam zor olcak belli. Ama iyi ter atmışım
Selam. İftar şişkinliği geçince temizlik yapayim dedim. Mutfak oturma odasi salonu kaldirdım komple. Yatak odasiyla diger odayi normal supurup sildim. Toz aldım. En son banyo wc yikadim. Camasir astim, cop attim derken saat 11.30 olmuş. Hemen kizimida yikadim. Haftasonuna hazirimyarın eýüp'e gidelim diyoruz. Cumartesi iftar daveti var. Pazarda ben alayim diyorum. Ondan temizledim evi. Yarin cam silebilirsem inşallah iyi olcak. Ama ayaklarım acayip şiş, cok odemli. En son boyle hamileyken olmuştu. Tansiyon problemimde mi var anlamiyorumki. Tuzlu yiyorum galiba bu aralar ee tabi su da az.. neyse birazdan yesilcay icicem su odemden kurtulma lazim.
Menume gelince
Sahur
1 haslama yumurta
1 kepekli tost
Bol salatalık
Cay
Yesilcay
İftarda
Az domates corbasi
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim dondurma
Selam. İftar şişkinliği geçince temizlik yapayim dedim. Mutfak oturma odasi salonu kaldirdım komple. Yatak odasiyla diger odayi normal supurup sildim. Toz aldım. En son banyo wc yikadim. Camasir astim, cop attim derken saat 11.30 olmuş. Hemen kizimida yikadim. Haftasonuna hazirimyarın eýüp'e gidelim diyoruz. Cumartesi iftar daveti var. Pazarda ben alayim diyorum. Ondan temizledim evi. Yarin cam silebilirsem inşallah iyi olcak. Ama ayaklarım acayip şiş, cok odemli. En son boyle hamileyken olmuştu. Tansiyon problemimde mi var anlamiyorumki. Tuzlu yiyorum galiba bu aralar ee tabi su da az.. neyse birazdan yesilcay icicem su odemden kurtulma lazim.
Menume gelince
Sahur
1 haslama yumurta
1 kepekli tost
Bol salatalık
Cay
Yesilcay
İftarda
Az domates corbasi
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim dondurma
Noodle hariç güzel bir menü. İftardaki pilav diyet dışı ama göz hakkı olsun diye bir şey demiyorum. Bu şekilde devam etsen ne yağ kalır ne ödem...
Çok beğendim. Her şey uyumlu ve çok güzel.
H Herseyguzelolacak38 canım senin menün de güzel...akşam protein ağırlıklı olmuş harika...
Perihan Perihan nerdesin kuzum hani tanışacaktık....Selam veren ortadan kayboluyor. Son zamanlarda İşılduruyu Lilimi de göremez oldum hayırdır inşallah...Neyse gidip BDV de takilayim azıcık.... Gelen olursa haber versin....
ay kızlar bir tülü üdzelemedim ben. yine boğazım nüksetti. ilaca tekrar başladım. dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum kahvatı hazırlayım dedim. zaten uzun zamandır kahvaltı yapmıyoruz. sahura kalkmadığımızdan ötürü. neyse eve gittim az uzanayım dedim iftara 20 dakika kala uyandımuyuyakalmışım. ramazandan beri pide yemete kısmet olmamıştı. eşime dedim pide al gelirken. resmen bir pide yedim o az yedi. zaten ramazandan beri 4 kilo verdi. ramazanda birşey oluyor ona yiyemiyor. yoksa dünyayı yer yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?