Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım
Hayırdır sabah sabah ne dellendirdiler seni
aslında dünden kalmayım

eşim tam tamına 9 kardeş. hepsi birbirinden tip. zaten gelme gitme olayımız çok çok az.
yani ben bir sınır koydum o yüzden az. çünkü hepsi çok çocuklu ve rahat insanlar. oğlum kızım yapma demezler. bu kadın çalışıyor aman eziyet etmeyelim demezler. yatıya gelirler ben işten eve gider yemek yaparım. oğluma rahat vermez çocukları. geç saate kadar yemek bulaşık didinirim.

benim ailemse tam tersi. annem kahvemize kadar karıştırır getirir. ama sen çalışıyorsun der elimi vurdurmaz birşeye. oğluma aşıklar zaten. ağzından çıkacak cümleyi beklerler. uzun zamandır oğluma ne oyuncak aldırıyorlar bana ne kıyfet ne ayakkabı. heer gün bir kargo geliyor.
eşimle tartışsam annemler hemen eşimi kollar onun ailesi kardeşim haklı der! (ki ben haklıyım genelde)

mesela eşim telefonkolik! bildiğin kolik. nefes alamıyor telefonsuz. ablası geldi bize. yine bik bik telefon elinde. bende dedim ki ya biraz indir şunu da muhabbet edelim.
ablası hemen ordan atladı yapan her yerde yapar. sevmeyen her yerde aldatır! lafa bak lafa! benim amacım zaten muhabbet etmek. eşim öyle bir halt yese ben bulurum. çok uyanığım vesselam o telefona iş için bakar bense didik ederim. 10 yıl önceki ergenlik maillerini bile bulurum yani
dedim ki ben öyle birşey için demedim. muhabbet edelim sohbet olsun diye dedim. baksana elinden düşmüyor dedim. o da yoooo ben görmedm demesin mi komedi! adamın elinden düşmüyor
ben de dedim ki sen bir de imam eşisin yalan söylemen çok çirkin bozdum bunu. 1 ay kalacaktı tırırın tırın gitti sabahına. o kadar sevmiyorum. ben evine gitmem hele evimden başka bir yerde kalmam.
neyse ailem gelecek baytamda aylar önceden muhabbeti var. eşimde dedi ki ablam gelecek ama ne zaman bilmiyorum. tamam dedim. meğer bayramaymış! ben günler önceden plan yapıyorum ailemi çok özledim. eşim diyebilirdi abla tuğbanın ailesi gelecek ona göre ayarlayın. zaten ev hanımı. onu bağlayan birşey yok. benim kardeşlerim çalışıyor ve sırf benim için gelecekler Antep'e. ha onda da evlerinde kalacaklaR. dışarda görüşürüz gezeriz bazen ben onlara giderim falan. kaldı ki kendinin 3 tane abladı 5 tane erkek kardeşii ve babası var. hepsine bir gün ayırsa ona da ok. benim annem ve 2 kardeşim var ve bir evdeler. dediğim gibide tek ben varım görüşecekleri benim için geliyorlar.
eşim bir de full çalışıyor. ne demeye yatıya geliyorsun. kardeşin evde bile yok! ben asla kardeşlerim evde yoksa gitmem yani. gelecek yayacak çocuklarını hizmet bekleyecekler. çok sinirliyim çok. acayip üzgünüm banu.
gel gel de başka zaman gel arkadaş. bir de yüzsüzlük yani. sen beni sevmiyrosun ben seni sevmiyorum. kardeşinde yok ne diye geliyorsun!

Valla telefon kısmına kadar aynı muhabbet bizde de bazen oluyor
Misafirlikte ya telefona yada tvye dalar deli olurum bize gelenlerde olunca aynı hatta her misafirlik oncesi tembihlerim bak şu telefonu biziklama az sohbet ederiz diye
O konuda kesinlikle sonuna kadar haklısın

Boşuna dememişler Gorumce Gorumce gormeyeyim seni ölünce
Senin Gorumce de maşallah ne rahat valla 1 ay gidip kalmayı geçtim ben daha bitim gelinin evinde değil yatoya kalmak yemek hatta kahve faslı bile yapamadim

Kocası da kafa dinliyor diye mi gönderiyor bunu
İyi olmuş gitmiş Bayrama da niyetlendiyse hiç eşinle arani bozduguna demez kendin ara En tatlı halinde Abla işte eşim böyle böyle dedi gelecekmissin tabiki bekleriz ama Bayram için benim Annemler gelecek ve ben sizinle istediğim gibi ilgilenemem zaten her zaman gorusemiyoruz bayramdan sonra daha musait olunca beklerim ben sizi de ( sen tarih ver ona bırakma açık kapı )

Hatta bence eşinin yanında ara ki sonradan bana söyle dedi böyle dedi diye bir taraflarından uyduramaz

Benim eşimde eskiden Annesine hiç hayır diyemedi hatta kv bayılır gelince yatiya kalsın ki inan yürüyerek 15 dakikalık yol minibüsle 5 dakika ancak
Benimki müjde verir gibi şu günü Annem gelecek derdi en sonunda neyse ben Annenle konuşurum dedim eşimin yanında aradım Anne oğlun sana tamam demiş ama o gün benim işim var senle ilgilenemem diledigim gibi o yüzden başka zaman yapsak kusura bakmasın dimi dedim
Mecbur tamam dedi ve hala musait değilim Geçenlerde eşim yine çağırdı Annesini KV de Banu ne zaman musait olursa o zaman gelirim hatta gelmişken bir iki gün kalirım dedi Nasip inşallah dedim yine kestim önünü hiç sinirlenmeye deymez

O yuzsuzse sende yuzsuzluk yap gitsin sonuçta ağzınla kuş tutan yaranamazsin ama kocanla da aranizi bozmayin

Su erkek ailelerinin sacma sapan hareketlerine bayiliyorum (!) Yahu o evin kadinina ara da sor bakalim.birde bayramda. Bencede arayip soyle musait olmadigini. Terbiyesizlik resmen. Ne diye o kadar kalmaya gelirler hemde calisiyormussun ya. Ben aksam misafirine bile sinir olurdum kaynanam oglunu arardi yarin aksam misafir getircez diye. Yine bir gun bana dedi falan kişileri size getircez diye bende halılarını yıkamaya vercem musait olunca alirim dedim. Sonra da kendim cagirdim o insanlari.. senin durumun daha zor ama Allah kolaylik versin. Yerinde olsam ben annemin yanina kaçardim herhalde bayramda

sonundaoldu canım gorumcenin bayram ziyareti hususunda nacizane bir abla tavsiyem olacak. Antepli bir görümce gözüyle kısacık anlatacağım. Eşinin gözünde hem de eşinin yedi sülalesinin gözünde sergileyeceğin tavır hayatının ileriki dönemlerinde önüne çıkarılacaktır.
Ne olursa olsun mantığıyla hareket etme tatlım. Gelmeyi murad etmiş madem buyur gel dersin. Geldiklerinde güler yüzünü eksik etme. Bir gönüle sığan her yere sığar ....anladığım kadarıyla da senin bir şey demene gerek kalmadan kendiliğinden diğer akrabalarına geçer...sen bir arkadaşın pat diye gelse annem var gelme diyebilir misin? Bence buyur edersin...Canım kardeşim bu niyetleri içinde barındır... Allah işini yoluna koyar...hem de hiç kimse kırılmadan gucenmeden.. Benim yurt dışından iki oğlum farklı tarihlerde beni ziyarete gelir ve her defasında eşimin ailesinden birileriyle çakışır...içimden üzülürüm ama her defasında iki taraftan birileri ya ertelenir ya da ailecek çok güzel vakit geçiririz. Geçen sene küçük oğlumla gorumcemin yeni evlenen oğlu( eşiyle) denk geldiler. Çok güzel bir anı oldu bizim için...bu örnek seninkine çok benzemiyor elbet.ama ben sorun da edebilirdim. Eşim çocuklarıma çok değer veriyor ...bu durduk yere olmuyor tabi...ben onun ailesine karşı özverili olmasam bence farklı olurdu...
Tamam mı canım...sen düşün değerlendir....çok canını sıkma...her şey güzel olur inşallah...

evet tamamen yüzsüzlük! zaten geleceği tarihi demiyor ki. gelecek ama ne zaman belli değil aslında. eşim sadece bayam olduğunu hissetmiş. ya arayıp muhattap olmak istemiyorum. yani bn onu geçen defa çok pis bozdum gene geliyor. ne desem ona boş. haaa eşimde zıvanadn çıkartırsa beni kendi ablasıyla otursun ben annemle
zaten oturmaz da çiftliğe gider göreve gider. ne işi var benimle.

valla cnm eşimin sülalesi zerre umrumda değil. beni istedikleri kadar kötü bilebilirler. zaten birbirileri hakkında sürekli atıp tutan yüze susan bir aile. eşimde sevmez ailesini. yani sonradan oldu bu. bazı şeyleri fark edince. bana daha sert çıkabilirdi ama yaşanmışlıkları bildiğim için pek birşey diyemedi.
bir de annem bana gelmeyecek ki ben gideceğim. onu da alıp gidemem. misafirliğe gelmenin adabı vardır. ararsın tarih verirsin gün verirsin müsait misin dersin. size geleceğiz! diye birşeyi benim mantığım kabul etmiyor.
seninkiyle çok farklı evet. onlar senin evladın. heran gelebilirler. evlat yani daha ötesi yok. eşinin de evladı varsa sen de onlara sessiz kalırsın. ama eşinin dıdısı ya da senin dıdın için durum farklı olur.

bir de ben pat diye gelen arkadaşı da kabul edemem. müsait değilim derim. zaten pat diye gelecek tek arkadaşım yok. hiçbiri sevmez öyle gitmeyi de onlara gelinmesini de.
ay inş. ailem kazasız belasız gelir de bir çözüm buluruz. bence onların ki bencilce. ben ailemle hasret gidermek istiyorum onlar misafircilik oynamak istyor. dediğim gibi beni zaten sevmez ben de onu sevmem. kardeşi de full işte. ne diye emrivaki gelilyorsun??

Selam.
Diyetisyenden geldim. Korktugum gibi degildi kg vermişim meger ödemim varmış ondan tarti kipirdamiyormuş evdeki :))
Toplamda 2 haftada 2.5 kg yağdan vermişim. Fakat 0.600 gr ödemim oldugu icin 1.8 vermiş görünüyorum. Yinede cok iyi benim için. Orda 92 geldim. Şuan evde 92.2 falan geliyorum. Neyseki geçen 5 günü son 3 günde telafi ettim. Onceki carsambadan pazara kadar cozutmuştum.
Şimdiki listeme bir hafta dişimi sıkıp uymak ve o ibre de 89.9 gorebilmeyi umuyorum

Ayyy nasıl uyuz oldum hem sevmiyosunuz birbirinizi hem de ne diye tatile senin yanına geliyor ki ne zevk alacakmış??? Yok mu başka abisi ablası eşinin ailesi falan yani ne alaka size geliyomuş ki bayrama??

Menüm

Sabah
2 ceviz
Domates salatalık
Yeşillik
2 yk lor peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin

Ara
3 üçgen dilim karpuz

Öğle
8 yk patlıcan közlemesi
2 dilim ekmek
Bol salata
2 dilim ekmek

Ara
4 yk yoğurt
7 çilek

Akşam
Bol salata
Tavuk parçaları
Bir dilim peynir
4 zeytin

Ara
3 hurma

2 lt su

Allah kolaylık versin sana canım
Sabrın sonu selamettir

bende temizlikle bozdum iyiden iyiye aalah sonumu hayr etsin :)

Derin sularda yüzüyorum bebişim ben nerden takıldım şu bdv kısmına,sonunda biriyle papaz olcam
kız bende takılıyorum oraya arada bir
ama çok nadir yorum yapıyorum

Ayy okadar uyuşuğum ki hiçbişey yapasım gelmiyor şekerim ,kendime gelmeliyim çok miskinleştim hiç sevmem bu hali püfff

bende miskinlik yapmayı özledim ramazan çok yoğun birde eşim evde malum daha da yoğun geçiyor

kız sen yazınca baktım da ben hiç öyle uğraşmıyorum benimkiler de beyaz epey sen niye o kadar eziyet ediyon ben 4 haftada bir yıkıyorum ondan mı acep hiçkirlendiğini anlamıyorum camları zaten haftada 1 siliyorum hatta 3 gün evvel silmiştim bugün yine sildim bir taraf leke olsun kızımdan sebep komple siliyorum

bende başıma L koltuğu bela aldım 2 gün evvel sildim bu salağı çamaır suyu toz deterjan karıştırıp garip bir koku oldu bugün kalktım bir daha sildi bol yumuşatıcı ile hala hafif var koku artık kaplamak gerekiyor ya

ben sile sile alttaki sarı singer lekesini çıkardım ortaya iğrenç görünüyor açık gri birde rengi

amaaan be tubacım insanlık sende kalsın kendını kullandırtmadan ağırla gitsin ben debu konuda çok kullanılıyordum ama artık eskisi kadar kullandırtmadan mesafe ile ağırlıyorum bende de hem kendi tarafımda hem eşim tarafında sevmediğim insanlar geliyor ama mecbur ağırlıyorum yoksa onlar gidince vicdan yapıyorum vicdan yapmamak için bende elimden geldiğince ağırlıyorum ha hora geçiyor mu asla ama allah bilsin allah görsün ben onun rızası için yapıyorum

bende bir görümceyim bende 4 gelinden biri de arkamdan sayar sayar ama yine gelir evime utanmadan birşey demiyorum çünkü en iyi anlaştığım abimin eşi

evlilik oturunca herşey oturuyor sanki ilk zamanlar bende demezdim ama şimdi söyleyebiliyorum çok şeyi yoksa öbür türlü çok üzülüyordum içe atıp söyleyememekten

oyyy ablammmmm çok iyi niyetlisin rabbim soldurmasın yüzünü

akışına bırak bence tuba gelsede anlaşamadığınız için kalmaz bence zaten anlaşamadığı insanın evıne neden giderki bir insan şahsen ben küçük abimden çok küçük gelin ile oturmaya giderim arada sabhlarız falan ama gelinle anlaşamasam oraya da gitmem

2 numaralı abmin eşini de çokseverim hatta sırf onları görmek için belki bayram sonu 18 satlik yolugöze alıp gitmeyi düşünüyorum

Hayirli akşamlar kizlar..buranin ayarlari iyice birbirine karişmiş eski ayarlari daha iyiydi..kullanimi eskisi gibi rahat değil...ve takimda katilimda az sanirim bu sefer
Perihan hanım hoş geldiniz. Takımda katılım bazen çok oluyor mesaj yetiştiremez oluyorsunuz. Bazen sessizlik çöküyor. Bizim kızlar ramazan temizliği derdinde anladığım kadarıyla. Siz mesajlarınızı esirgemeyin okur yazarız. Bugün sizli bizli bir üslupla yazdım tam olarak tanişamadik ondan. Zamanla iyi kaynaşiriz inşallah.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl kendimi temizlige kapturdiysam ( yatak odasını iyice kaldırdım ) baya yoruldum hatta en Son 1 saat çorapları eslestirmeyle uğraştım desem yeridir meğer ne çok çorap varmış evde
Yemekten sonra da resmen kollarını ağrısından kimildamadan yattım

Şükür şu anda çok daha iyiyim ama hala ağrım var Sabah sabah da büyük kızı okula bırakıp döndüm Birazdan da ufakligi okula bırakacağım sonra da az dinlenip bugün sadece salonu süpürüp toz alırım hazır ev temizken ♡ Gerci banyonun da üzerinden geçerim ama o 10 dakikalık iş onu saymıyorum

Yarında utulerimi yaptım mi tamamdır

Maşallah canım bayram temizliği bitti gibi senin daha ben elimi sürmedim bugün bismillah deyip hergün bebiş uyuduğunda az az yapar bayrama ancak yetiştiririm

Ayyy nasıl uyuz oldum hem sevmiyosunuz birbirinizi hem de ne diye tatile senin yanına geliyor ki ne zevk alacakmış??? Yok mu başka abisi ablası eşinin ailesi falan yani ne alaka size geliyomuş ki bayrama??

bende bende.. bir de yani evin kadınına sorulur di mi. sanki eşim ağırlayacak! evde bile yok adam. cnm 9 kardeşler. heryer kardeş dolu ben 1 gün ağırlarım tamam da daha fazla olursa ben ailemi göremem. dediğim gibi başka zaman gelse sesmi bile çıkarmam ama bu zaman dilimi çok yanlış oldu çok..

Allah kolaylık versin sana canım
Sabrın sonu selamettir

saol cnm amin amin..

ben de sevmediğim insanın evine gitmem. hele kalmaya asla.. çok elzem bir durum olur o zaman kalınır ama bayram tatilimi sevmediğim insanlarla geçirmek istemem. normal şartlarda birşey demem gelsin kalsın. ben evi bırakıp onlara işe geliyorum. atıştırmalıklarını meyvelerini yemeklerini ahzırlıyorum. her yer meydanda kendi evi gibi ama bu defa olmaz yani. bayramı ailemle geçirieyim sonra ya da önce ister gelsin ister gelmesin. bana sorsa söylerdim de işte beni adam yerine koyan yok!
bir de ben maalesef kendimi çok paralarım cnm. o kullandırtma kısmını sonuna kadar yaparım. huyum bu işte.
sen de güle güle git gel . ben bir görümce olamayacağım
ama kardeşlerime bile müsait misiniz diye sorarım gideceksim. hatta tarihte veririm. görümce olsaydım yengemi arardım ona sorardım ben sanırım

günaydın gençlik..
Gunaydin kizlar
Oruca vermis oldugum adet arasinda hurma yogurt diyetini denemeyi dusunuyorum Bonus yapardi bunu ama kendisi yok buralarda insallah durumu iyidir

hep merak ettiğim ama uygulayamadıım bir diyet. bir gün keyfine yine de yapacağım zayıflamasam bile denemiş olurum merakım gider

Maşallah canım bayram temizliği bitti gibi senin daha ben elimi sürmedim bugün bismillah deyip hergün bebiş uyuduğunda az az yapar bayrama ancak yetiştiririm

Çok şükür bitti sayılır ama işte sabah beri ağrıdan kalan islere henüz girisemedim az daha dinlenip kalanları da hallederim de iyice rahatlarim ♡

Valla bende ayniyim kendimi paralırım ama dediğin gibi ben evde yokken Annem dahi evde yanlız olsun istemem heleki sevmedigim birini asla evde yanlız bırakmam

Bende gorumceyim ama inan erkek kardeşim 10 senedir evli, değil yatiya gitmek Almanyadayken daha bir kere evinde kahve bile icmisligim yok
Evlendikleri sene 20 gün kaldık Almanyada Annemlerde ve her şeylerin ben kosturdum onlar gezerken ve sadece 5 dakika eşim bir dolap rafı montajı yaptigi icin evlerine girdik ( montajı aldıkları yer yapsaydı dünya para vereceklerdi ) inan 1 bardak su bile ikram etmedi erkek kardeşim
Sonraki gidislerimde de hiç davet etmediler ki Annemler evinin hemen karşı sokağında oturuyorlar

Ben Ufakliga hamileyken birde utanmadan gelip karı koca Annemlerin buradaki evi boş olduğu halde ( Annemler onlardan 20 gün sonra gelecekti o zaman ) ben 8 aylık hamile olduğum halde yatiya bana geldiler ve o kullanma konusunu sonuna kadar gerçekleştirerek beni cildirtma noktasına getirdiler
Düşün 7/24 hizmet ettim o hamile halimle, ne isteseler pişirip önlerine koydum, bütün işlerimi yine kendim yaptım hatta birde bizim gelin utanmadan bütün kirlilerini af edersin micindaki tanga dona kadar yikatti
Annemler gelincede hadi ben agirlastim hep birlikte Annemde kalalım valla doğum sancim tutarsa mümkün değil bizim Bayırı acil çıkamam dediğimde birde utanmadan biz rahatiz sen git dediler doğum öncesi temizliği de yapmistim hani aniden doğum olursa kimse ugrasmasin diye Bunlar tatili benim evde güzelce tamamladı hatta benim evin ağzına micmislar ( eşim ben eve inemiyorum diye resmini atmıştı )
Koltuk altlarında boş kola şişeleri, dolu kül tablaları hatta daha 10 gün evvel teslim edilen yeni halimi bile yakmislar normalde evde asla sigara icilmesini istemediğim halde
Adamcağız tekrar temizlik yaptı sonrasında Heee birde utanmadan Almanya'ya dönünce Anneme telefon açıyor İstanbula yok efendim hiç memnun kalmadık, bizi hiç iyi agirlamadi falan diye beni anneme şikayet etmişler
Dedim madem öyle bundan sonra asla evime giremez yazın gelirse de sende görüşürüz onların yaptığı gibi 8 sene oldu evime sokmadim hatta bir keresinde laf soktu evimde orta sehpadan bahsederken evine alıyormusun ki görelim diye bende resmen sen beni nekadar evine soktuysan bende okadar sokuyorum Rüyanda ancak görürsün dedim bir daha o oldu ses etmedi
Okadar iyi davrandim yaranamadim bende artık gayet mesafeliyim kafam rahat

günaydın gençlik..

hep merak ettiğim ama uygulayamadıım bir diyet. bir gün keyfine yine de yapacağım zayıflamasam bile denemiş olurum merakım gider

Kesinlikle çok güzel yok tutuyor ve Kilo da verdiriyor benim bir arkadaşım 5 gün yaptı 3 kg gitti he yarısı belki odemdir ama motivasyon için çok işe yaradı onda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…