Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin kizlar

Iftarda davetteydik
Tarhana corbasi etli nohut ve ortaya garniturler hazirlamis onlardan 2 kucuk biber dolma 1 yk bamya 2 yk dereotlu havuc yogurtlamasi
Tatlida yedim adinin ne oldugunu bilmiyorum serbetli kurabiye gibi bir seydi kucuk bir parca yedim

Eve gelince sade nescafe ictim. Son yudumlarimi nasil ictim haturlamiyorum dogruca yataga gittim sonra. 2 gundur sahurdan sonra yatiyordum erken yatinca iyi oldu dinlendim biraz.

Sahurdada 5 yk musli ve sut yedim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayirlı günler

Şükür kavusturana ♡
Yine olanlar oldu bana geçen gece sahurda dirsegimi kapıya çarptım
Dün bütün gün sağ kolumu ağrısıyla dönüp durdum hatta bu gece sabaha kadar uyuyamadim ağrısından
Hatta elim baya şişti
Sabah kalkar kalkmaz hemen büyük kızımla doktora gittim tabi röntgen falan da çekildi

Şükür kirilmamis ama fena halde doku zedelenmis ona bağlı olarak da ödem oluşmuş dedi Doktor
2 tane ilaç birde 3 paket krem verdi ve saat başı 10 dakika buz uygula dedi
Sağ kolumu askıya al ve kullanma dedi ( zaten oynattikca gözlerim doluyor ağrıdan )

Omuzlarda sıkıntı varken zaten almıştım askim var evde dedim haftaya gel bir daha bakalım dedi

Bu arada sabah sabah da eşimi kalayladim gece ağlayarak uyandirdim dayanamıyorum çok kötü ağrıyor başıma bile ağrı girdi kendimi kasmaktan dedim bizimki de çocuk oyalar gibi yattığı yerden getir krem sureyim geçer dedi sen zahmet etme ben sürerim dediğim An yine dönüp yattı
Sabah da beni o halde bulunca eeee aşkım gece neden bana direk beni hastaneye götür demedin ki demez mi
Bastım kalayı tabı

Son düzenleme:
Sabah işe gitmeden büyük kızı tembihledi Anneni yanlız gönderme ille hemen fazla beklemeden özele götür diye
Sonra da tabi merak edip arayın kızıma telefona cevap vermeden 2 kırık varmış de dedim
Bizimki tabi şaka inanmam alciya mi aldılar diye hafiften bir panik yapar gibi oldu ( bilir çünkü öyle bir şey olmuş olursa gece hastaneye goturmedigi için canına okurum )
Tutturdu resim atın diye kolumu tutarken bir yandan da NAH yapıp elimi dirsegime tuttugum bir resim attık
Al sana kırık diyor Annem hatta dirsege dikkatli bak diye de not yazdirdim

Adam tabi derin bir nefes aldı alciya alınmadığını görünce

Gecmis olsun ya cok uzuldum. İnsallah agrin acın hafifler..
Erkekler uykuyu alamayınca hep mi ayni ya. Sabah bende eşimi zor kaldirdim. Saate bakip diyor ki iyi derse yetisebilirim. Hayirdir okula mi gidiyosun diyorum orali bile degil. Git yüzünü yika ne okulu ise gitceksin dedim. Yuzunu yikadi da ayildi

Kız benimki birde 22.00de yattı uyudu hani ben sabaha kadar uyuyamadim ve kolay kolay da uyandirmam ağrım var diye
Şimdi akşama kesin yalakalık hat safhada olacaktır

Haketmis ama

Ben de getircemmmkiii
Hayir benim tartım senin kini geçer
Geçmiş olsun canimmm

Ben bir tek olcegimi bilmiyorum
Normalde hiç çiçek alma huyu olmayan koca kişisi elinde güllerle geldi
Küstüm banane istemiyorum onları desem de bir an siritmama engel olamadım
Ne guzel ya masallah. En azindan telafi nedir biliyor adam. Biz yine iftarda kapistik. Agzimdan yedim burnumdan geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…