Annem 10 aydir insulin basladi. İlk kez bu yıl tutmuyor. Epey üzüldü ama alıştı baya artik. Bugun zorla su içirttim sen oruclusun deyip deyip icmeyecek oldu. Bende eline verdim şişe gonderdim iç diyerek eve giderken. Surekli oruc tutmaya alismis insanlara zor geliyor. Ama hastaligi ilerlerse daha kötü olur. Gecen yil birden gozleri gormez oldu 1 ay sonra dahada ilerledi gozluk numarasi degisti. Hatta gozlukcu sasirdi nasil olmus diye. İnsulin kullandikca gormeye basladi.geçmiş olsuncnm. babamda şeker hastası ve senelerdir oruç tutamıyor
Canım belki ilk günün diyemi böyle oldu yarın da böyle olursan tutma o zaman ben bu konularda pek konuşamıyorum malesef tutmayınca para vermek gerekiyor sanırım birde annem para odense bile ileride iyi hissettiğinde o borçları tutmak zorunda olduğunu söylemişti bana tabi bu konu arastirilmali benceValla ben aksam üzere kötü olunca evdekiler bir dolu bir boş yap en azından diyorlar ama kararsız kaldımşu anda bile hala içim titriyor sanki
geçmiş olsuncnm. babamda şeker hastası ve senelerdir oruç tutamıyor
Nasıl yani sen Meryem ablaya yaşlı mı demek istedinNapiyonuz fistiklaryemeği yiyen yorgun mu düştü puffff adet bekliyorum ama hiç olmak istemiyorum 2 gün gecikti inşallah ramazan bitene kadar gecikir ara vermek istemiyorum en sanslimiz Meryem ablammm
Kepek ekmekten bende tost yiyorum bide haslama yumurta ayarı kacirmamak lazimFena tost yedim bennnnnnn niye yedimmmmmallahım su sahura kalkmasak ben kalkmak istemiyorum ama eşim ve kaynim için kalkıyorum mecbur sonra kendimi yiyorken buluyorum
Annem 10 aydir insulin basladi. İlk kez bu yıl tutmuyor. Epey üzüldü ama alıştı baya artik. Bugun zorla su içirttim sen oruclusun deyip deyip icmeyecek oldu. Bende eline verdim şişe gonderdim iç diyerek eve giderken. Surekli oruc tutmaya alismis insanlara zor geliyor. Ama hastaligi ilerlerse daha kötü olur. Gecen yil birden gozleri gormez oldu 1 ay sonra dahada ilerledi gozluk numarasi degisti. Hatta gozlukcu sasirdi nasil olmus diye. İnsulin kullandikca gormeye basladi.
Bir tanıdık bacagindan ameliyat oldu, sonu kangren bilirsin belki. Dikkat etmek zorundalar. Ama kg vermiyor işte, yemesine dikkat etmiyor
Akşam iftarimi yapınca bende regl oldum malesef, şükür gün içinde olmadı orucum kirilmadi ama ara vermek üzücü tabi neyse yapacak bir şey yok banucum sen başladın ben ara verdim :)
Canım belki ilk günün diyemi böyle oldu yarın da böyle olursan tutma o zaman ben bu konularda pek konuşamıyorum malesef tutmayınca para vermek gerekiyor sanırım birde annem para odense bile ileride iyi hissettiğinde o borçları tutmak zorunda olduğunu söylemişti bana tabi bu konu arastirilmali bence
Babam şeker hastası benim de hasibecim ama orucunu actiramiyoruz ona da yatıyor gerekirse ama açmıyor ajonun annesi gibi 1 kere qcti Arabistan da çok ağlamış annem anlatmıştı zorlarına gidiyor babam birde 3 ayları da tutardı şimdi sadece ramazanı tutabiliyor bizde artık birşey demiyoruz napalm o nasıl iyi hissederse öyle olsun dedik çok şükür şuana kadar iyi geldi Allahtan binmeye çok sıcak da değil
Fena tost yedim bennnnnnn niye yedimmmmmallahım su sahura kalkmasak ben kalkmak istemiyorum ama eşim ve kaynim için kalkıyorum mecbur sonra kendimi yiyorken buluyorum
Sekeri ölçtün mü yemekten sonra. Annemle bugun pazara gittik. Donerken bir baktim agzi köpük köpük beyaz icindeydi. Eve gelince hemen su iç dedim. Yine bile kötü görünüyordu. Zorlaniyorsan ve sekerin oynuyosa kotu olur. Annemin gecen Ramazan'dan sonra 400leri buldu
Akşam iftarimi yapınca bende regl oldum malesef, şükür gün içinde olmadı orucum kirilmadi ama ara vermek üzücü tabi neyse yapacak bir şey yok banucum sen başladın ben ara verdim :)
Canım belki ilk günün diyemi böyle oldu yarın da böyle olursan tutma o zaman ben bu konularda pek konuşamıyorum malesef tutmayınca para vermek gerekiyor sanırım birde annem para odense bile ileride iyi hissettiğinde o borçları tutmak zorunda olduğunu söylemişti bana tabi bu konu arastirilmali bence
Babam şeker hastası benim de hasibecim ama orucunu actiramiyoruz ona da yatıyor gerekirse ama açmıyor ajonun annesi gibi 1 kere qcti Arabistan da çok ağlamış annem anlatmıştı zorlarına gidiyor babam birde 3 ayları da tutardı şimdi sadece ramazanı tutabiliyor bizde artık birşey demiyoruz napalm o nasıl iyi hissederse öyle olsun dedik çok şükür şuana kadar iyi geldi Allahtan binmeye çok sıcak da değil
Fena tost yedim bennnnnnn niye yedimmmmmallahım su sahura kalkmasak ben kalkmak istemiyorum ama eşim ve kaynim için kalkıyorum mecbur sonra kendimi yiyorken buluyorum
Nasıl yani sen Meryem ablaya yaşlı mı demek istedin
ay yok baya lavaş dan tost bastım evdeki bayatlar değerlendir diye ama iyi yedik eşim le vallaKepek ekmekten bende tost yiyorum bide haslama yumurta ayarı kacirmamak lazim
Geçmiş olsun canım inşallah hafif anlatırsınızGunaydin kizlar
Emine cuma aksamindan beri grip esimde pazar aksami basladi. Bu sabahta benim bogazim usuyor geniz akintim var. Eve bi girdimi mikrop herkesi dolasiyor. Insallah zeyneple meryeme bulasmaz.
Gecmis olsun cnm
Iyi bari iftardan sonra olmussun
Valla bizimkileri boyle gordukce insanin daha siki sarilasi geliyor oruca. Benim kv mide ve barsaktan rahatsiz corba, kayisi kompostosu ve tam bugday ekmegi haric bir sey yiyemiyor yinede birakmiyor orucunu
Ben de sahurda tost yedim
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayirli sabahlar
Bugün oruçlu değilimçok tereddüt ettim tutsam mi tutmasammi diye ama evdekiler de en azından bir gün ara ver deyince bende tamam dedim
Yarın inşallah yine tutarımbugün bol su iceyim çünkü sabah yine Böbrek Ağrısı ile uyandım
Maalesef şeker ölçme aletim yok ama en kisa zamanda bir tane almam şart oldu
Aslında açlık ve sussuzluk olmuyor çok fazla ama işte dediğim gibi bir kaç kere gün içinde içim çekilip bayilacak gibi olunca korktum
2 gündür tutuyordum zaten canımbelki biraz daha direnseydim vücut alisirdi ama düşüp kalmaktan korktum
Birde dışarı işleri için arabayla da çıkınca daha bir tedirgin oldum
Aynen canım kefaretini vermek gerekeşim her sene kendi tutmadığı günler için veriyor ama açıkçası benim için her sene verme imkanı maddi açıdan olmuyordu çoğu zaman bu sene inşallah benim için de vereceğiz tutamayacagim günler için ama Allahın izniyle çok fazla boş geçmem diye ümit ediyorum ♡
İnan şu anda bile inanılmaz başım ağrıyor oruçlu olmadığım halde
Canım. Mecbur kalıyorsa sadece haşlanmış yumurta yehem zararsız hemde inanılmaz tok tutuyor
Eskiden bende tost yapardım hep ama genelde öğlen olmadan acikirdim
Banada baya tiksinti geldi haslamadan. Esim isterse ona yapcam ama kendime menemen dusunuyorum vallabak geldi gene ortalığı karıştırmayakız o demedi başta adet oldum daha ramazan da olmam diye ben mi yanlış okudum
ay yok baya lavaş dan tost bastım evdeki bayatlar değerlendir diye ama iyi yedik eşim le valla
Geçmiş olsun canım inşallah hafif anlatırsınız
Allah kabul etsin inşallah bu kadar zorluğa tutuyorlar
İnşallah iyi hissedersinde tutarsın canım yumurta yemiyorum tiksindim hele ki haşlama hiç yemiyorum
Banada baya tiksinti geldi haslamadan. Esim isterse ona yapcam ama kendime menemen dusunuyorum valla
Sen daha fena olmussun. Gectigimiz yil bende hic yiyemedimKız ben uzun zamandır yiyemiyorum öğürüyorum kokusunu duyunca
Valla canım ya geceden de aklıma geldi niyet ederken inşallah regl iftar sonrası olurum gündüz olmam dedim şükür öylede olduGunaydin kizlar
Emine cuma aksamindan beri grip esimde pazar aksami basladi. Bu sabahta benim bogazim usuyor geniz akintim var. Eve bi girdimi mikrop herkesi dolasiyor. Insallah zeyneple meryeme bulasmaz.
Gecmis olsun cnm
Iyi bari iftardan sonra olmussun
Valla bizimkileri boyle gordukce insanin daha siki sarilasi geliyor oruca. Benim kv mide ve barsaktan rahatsiz corba, kayisi kompostosu ve tam bugday ekmegi haric bir sey yiyemiyor yinede birakmiyor orucunu
Ben de sahurda tost yedim
İnşallah geçer diyelim canımSen daha fena olmussun. Gectigimiz yil bende hic yiyemedim
Sanata canimmmTunaydinnn
Ben de getircemmmkiiiNoruyonuz hanımlar ben bugün erken yatceemm sahur yapmicemm cumaya size 79 getircem soooozzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?