- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bize bile 4 buçuk saat var size ne kalmış ki demiSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Yine ben geldimmmmm
Dışarı işlerinin hepsini hallettim şükür ama inanılmaz yoruldumOrucluyken valla adım atmak bile zor geliyor bazen
Kızın okul çıkışına yetistim de onuda alıp eve döndük
Az uzanır dinlenirim olmadıbaya midem bulanıyor ama akşama ne kaldı ki
Bize bile 4 buçuk saat var size ne kalmış ki demi
Bu aradazukkum Hilal bacimiz hasta arkadaşlar. Sürekli baş dönmesi var. Yatıyor arkadaşimiz Vertigodan şüpheleniliyor ama kesin değil. Bakalım tahlil sonuçları nasıl gelecek. Dua edelim kızlar morali çok bozuktu. Bilginiz olsun.
Rabbim eksikliklerini göstermesin ama az daHa dikkatli olup kalp kirmasalar tam süper olacak
Rabbim şimdiden kabul etsin....Aminnnnn
Bende aslında haftasonu yine hatime basliyayim istiyorum ♡ birde her gün hatim harici de fetih Suresi falan okumak istiyorum ♡
Çok şükür oruç tutamasamda her Ramazan 1 hatim yapabiliyorum ♡♡♡ Genelde Kadir Gecesinde de bağışlamyı nasip ediyor Rabbim ♡♡♡♡
Valla haklısın canım ama işte bazen insan çok daralıyor
Bu ara kosturmacadan inan sizden başkasına da dert anlatamıyorumiyiki varsınız ♡
Dediğin gibi Diyete dönelim
Anam geçmiş olsun bende kosturmacadan hiç yazmadım ona
İnşallah çabucak toparlanip aramıza döner ♡
zukkum cok gecmis olsun Allah sifa versin
zukkum çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir.
Merhaba kızlarNasılsınız? Ameliyattı temizlikti derken buralara uğrayamaz oldum
@sonundaolduzukkum geçmiş olsun kuzular daha iyi misiniz? @Su perisi86 serenalar nickin doğru mu bilemedim sen nerelerdesin canım neden hiç uğramıyosun herşey yolunda mı?
@YENA ablaa seni de çoktandır göremiyorum ,giremesem de herkesin farkındayım şekerler
zukkum un başı dönüyordu rahatsızdı ondan gelmiyor sanırım, inşallah iyidir .
Fıstıııık❤❤Hepinize cooookkkk teşekkür ederim kızlar dualarınız icinnn ☺☺ iyiyim şuan çok şükür
Napiyonuz fistiklaryemeği yiyen yorgun mu düştü puffff adet bekliyorum ama hiç olmak istemiyorum 2 gün gecikti inşallah ramazan bitene kadar gecikir ara vermek istemiyorum en sanslimiz Meryem ablammm
Afiyet olsunHemen aklimdayken iftarimi da yazayımmalum sahurda sadece 2 haşlanmış yumurta ve 1 fincan kahve tüketildi ♡
Iftarda;
2 kepçe tavuk suyuna tel şehriye çorbası
3 kaşık kadar menemen ( ekmeklik tabiki )
Orta boy kase göbek salata
1 bardak kendi yaptığım limonata ( az şekerli )
Az daha en önemlisini unutuyordum2 tane de minik baklava yedim ( eşim ille ye diye tutturdu şekerim düştüğü için öyle oluyormusum )
Normalde baklava dilimi gibi değil kesme şekerden az büyük; )
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Aksam eşim iftara yetisenedi bizde kızlarla yaptık iftarimizi
Bugün de şükür çok kötü olmadım ♡
Sadece geç saatlerde ifuara yakın şekerim düştü sanırım çünkü deli gibi elim ayağım titredi hatta bayilacak gibi oldum
Şu anda daha iyiyim şükür
Valla fazla yemedim ama sonrasında rahatligin rehaveti çöktü sanırım
Ben baştan olunca sonuna kadar olmam diye düşünüyorum
Ben ilk gun tuttum sonra ara verdim tekrar baslamak daha zorlayici oldu malesefAy bende sözde 5. Gün olacaktim ama yine de olmak istemiyorum banu ya alıştım sonra ara ver sonra bida başla zor oluyor
Ay bende sözde 5. Gün olacaktim ama yine de olmak istemiyorum banu ya alıştım sonra ara ver sonra bida başla zor oluyor
Sekeri ölçtün mü yemekten sonra. Annemle bugun pazara gittik. Donerken bir baktim agzi köpük köpük beyaz icindeydi. Eve gelince hemen su iç dedim. Yine bile kötü görünüyordu. Zorlaniyorsan ve sekerin oynuyosa kotu olur. Annemin gecen Ramazan'dan sonra 400leri bulduValla ben aksam üzere kötü olunca evdekiler bir dolu bir boş yap en azından diyorlar ama kararsız kaldımşu anda bile hala içim titriyor sanki
geçmiş olsuncnm. babamda şeker hastası ve senelerdir oruç tutamıyorSekeri ölçtün mü yemekten sonra. Annemle bugun pazara gittik. Donerken bir baktim agzi köpük köpük beyaz icindeydi. Eve gelince hemen su iç dedim. Yine bile kötü görünüyordu. Zorlaniyorsan ve sekerin oynuyosa kotu olur. Annemin gecen Ramazan'dan sonra 400leri buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?