Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Yine ben geldimmmmm

Dışarı işlerinin hepsini hallettim şükür ama inanılmaz yoruldum Orucluyken valla adım atmak bile zor geliyor bazen
Kızın okul çıkışına yetistim de onuda alıp eve döndük

Az uzanır dinlenirim olmadı baya midem bulanıyor ama akşama ne kaldı ki

Bize bile 4 buçuk saat var size ne kalmış ki demi

Bize bile 4 buçuk saat var size ne kalmış ki demi

Hani bir 2 saatlik uyusam belki kalan 2 - 3 saat daha kolay geçer

Benim pohlu tiryaki de Anneciğim canım soğuk kahve çekti icebilirmiyim demezmi
Dün ablasından gördü soğuk süte daha önce buz kalıbına döktüğü filtre kahveden bir kaç küp atmıştı ufaklık çok beğendi normalde süt icmez böyle olursa içerim diye tutturdu

Ben ugrasamam deyince gitti kendine soğuk kahvesini yaptı

zukkum cok gecmis olsun Allah sifa versin
Yarın tahlil sonuçları çıkacakmış
Dua edelim de zukkum hayırlı haberlerle gelsin ♡♡♡♡
Cok gecmis olsun cnm.insallah onemli birseyi yoktur zukkum
zukkum çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir.
@Bonus nerelerde zukkum da görünmüyor ben yokken bisi mi kacirdim
zukkum un başı dönüyordu rahatsızdı ondan gelmiyor sanırım, inşallah iyidir .

Hepinize cooookkkk teşekkür ederim kızlar dualarınız icinnn ☺☺ iyiyim şuan çok şükür

Napiyonuz fistiklar yemeği yiyen yorgun mu düştü puffff adet bekliyorum ama hiç olmak istemiyorum 2 gün gecikti inşallah ramazan bitene kadar gecikir ara vermek istemiyorum en sanslimiz Meryem ablammm

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Aksam eşim iftara yetisenedi bizde kızlarla yaptık iftarimizi
Bugün de şükür çok kötü olmadım ♡
Sadece geç saatlerde ifuara yakın şekerim düştü sanırım çünkü deli gibi elim ayağım titredi hatta bayilacak gibi oldum

Şu anda daha iyiyim şükür

Napiyonuz fistiklar yemeği yiyen yorgun mu düştü puffff adet bekliyorum ama hiç olmak istemiyorum 2 gün gecikti inşallah ramazan bitene kadar gecikir ara vermek istemiyorum en sanslimiz Meryem ablammm

Valla fazla yemedim ama sonrasında rahatligin rehaveti çöktü sanırım
Ben baştan olunca sonuna kadar olmam diye düşünüyorum

Hemen aklimdayken iftarimi da yazayım malum sahurda sadece 2 haşlanmış yumurta ve 1 fincan kahve tüketildi ♡

Iftarda;
2 kepçe tavuk suyuna tel şehriye çorbası
3 kaşık kadar menemen ( ekmeklik tabiki )
Orta boy kase göbek salata
1 bardak kendi yaptığım limonata ( az şekerli )

Az daha en önemlisini unutuyordum 2 tane de minik baklava yedim ( eşim ille ye diye tutturdu şekerim düştüğü için öyle oluyormusum )
Normalde baklava dilimi gibi değil kesme şekerden az büyük; )

Afiyet olsun

Ay bende sözde 5. Gün olacaktim ama yine de olmak istemiyorum banu ya alıştım sonra ara ver sonra bida başla zor oluyor

Ay bende sözde 5. Gün olacaktim ama yine de olmak istemiyorum banu ya alıştım sonra ara ver sonra bida başla zor oluyor

Valla ben aksam üzere kötü olunca evdekiler bir dolu bir boş yap en azından diyorlar ama kararsız kaldım şu anda bile hala içim titriyor sanki

Valla ben aksam üzere kötü olunca evdekiler bir dolu bir boş yap en azından diyorlar ama kararsız kaldım şu anda bile hala içim titriyor sanki
Sekeri ölçtün mü yemekten sonra. Annemle bugun pazara gittik. Donerken bir baktim agzi köpük köpük beyaz icindeydi. Eve gelince hemen su iç dedim. Yine bile kötü görünüyordu. Zorlaniyorsan ve sekerin oynuyosa kotu olur. Annemin gecen Ramazan'dan sonra 400leri buldu

geçmiş olsuncnm. babamda şeker hastası ve senelerdir oruç tutamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…