Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Cildirmaya az kaldı doktorum nerde diye diye giriş yapasim geldi
Sabah az savsaklanayim dedim demez olaydım tam temizlige baslayacaktim sınıftan bir arkadas uğradı
Küçük kızı midesi bulanıyor diye okula gondermedim oda sağ olsun kızı merak etmiş
Tabi oruçlu olmayınca hadi bir de kahve içelim derken arkadasda baya dertli olunca ogleni yaptık
Neyse kız oruçlu onu alayım öyle girisiriz derken ( ki her yer Allahtan toplu ) eksikleri de alalım derken oldu mu saat 17.00de

Büyük kız Anne bak sende yoruldun iftardan sonra işleri hallederiz yarına bir tek süpürge kalır dedi ama tabi iftardan sonra oda kivirdi mi eşim zaten iptal et diye diye beni yiyor omuzlarim da ağrıyor diye ( ağrım olmasa kendim zaten kimseye tenezzül etmem )

Şimdi hepsi yattı ben de yarin icin bakla pisirdim şimdi de Güllaç yaptım sahura kadar da balkonda yerlesmeyi bekleyen çamaşırları yerleştirip tozumu da alırım

Yarın malum öğlen bir de okulda çocukların süprizi varmış bize oda 1 saatti geçer
Sahura kadar Nohutumu da haslarim ( kurudan vazgeçtim ) sadece soganlamasi kalsın

Merhaba kızlar bende durumlar çok iyi değil yani anlamıyorum millet emzirirken zayıflar ben ki gram gram gidiyor acaba diyetisyene başlasam mı bebiş hala 3.5 aylık

Canım istersen bir kaç hafta daha bekle sonra nasılsa ek de baslarsan daha kolay olur

Harika bir menü canım tebrikler

Ben de menumu paylasayim

Sabah
Lorlu 1 yumurtadan omlet

Aksam
1 kase ezogelin
1 tabak firinda sebzeli tavuk
Cacik
Yarim cigkofte

Antibiyotiğe basladim bugun xls e ara vermek zorundayim o yüzden malesef

Bence güzel menün ♡ ama fazla da kısma

Eminim yarın daha güzel olur ♡ takılma

Bende anneme gittim temizlige. Oturma odasiyla mutfagini sildim ama kizim hic durmadi. Birazda anneme sinirlendim bagrinip durdum. Aksam 6 30 gibi kizi parka cikardim 7te doğru eve girdik. Yemek vardi bi makarna yaptim eşim de uzancam dedi. Sonrada iftar fasli. Simdide kizin kuduruklugunu izliyorum. Camasir sepetinin ustune cikip akrobasik hareketler yapiyor :/

Ramazan girdi gireli eşimle dogru duzgun hic konusmuyoruz. en son hafta sonu az atistik. Hâla tavirli gibi. İsten geliyo az kizla oynuyo ben salata sofra isleriyle ilgileniyorum. Yada kendisi uzaniyo. Sonra zaten teravih. Ondan sonrada kaveye gidip taa 12-12.30 gibi geliyo, yatiyo. Sahurda zaten uykuluklu konuşulmuyo. Oyleyken boyle iste..

Yaa x e okadar para verilmez gerçekten, eşim doğumgünüm için bana çaktırmadan sormaya çalıştı ben direkt reddettim yazık günah, zaten bulduğu yerde kızım saldırıyor açmasam da büyük sempatisi var huawei iyi bi karar olur bence de

Ben ara yapinca zayiflayamiyorum canim yedikce de yiyesim geliyor bir nevi intermittent fasting uygulamaya calisiyorum.aslinda az degil aksam gayet doyurucuydu benim icin dunku menumu gormemistin sanirim yoksa ona ne dersin bilmem
Aynı ben bebişim yaa o yüzden sabahları kahvaltı etmemek işime geliyordu çünkü bi başlayınca arası anası hiç bitmiyor

Benimde normalde 3.cü gün anında biterdi bugün 4 oldu hala azda olsa geliyor
Artık yarın dusumu alır tutarım cumartesi yeter hele sıcaklarda hiç çekilmiyor Allahın gücüne gitmesin

Ahhh ahhh o analar yokmu bezen deli ederler gerçi bizde babamda yapar
Bana çok sık gelmezler ( genelde siz gelin der ) ama ne zaman gelsene Annem bunu niye buraya koydun bunu niye burada bıraktın kaldır diyecek birsey bulur Babamda sağ olsun ne zaman gelse Annemi gaza getirmek için dip köşe temizlik yaptığım halde Bak şunu yapmamış yok efendim burası dağınık ( kendi düzenlerine göre )
Aaa kaynana geldiğinde ses edemiyor valla kaynanadan beteri diyorum artık babama
Ne yaparsan yap yaranamazsin

Sabır canım şu Ramazan gelsin senin şu eşini el birliği ile bir düzene sokariz
Kahve manyağı kocami ben kurtardiysam sende kurtarirsin sadece akıllıca davranmayı öğren hep derim kadın dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa akıllı davranirsa her türlü istedigi hale getirir

Bak eşimin arkadaşları hala kahvede ama benimki onlarla bile görüşmeyi kesti kapıdan kovsam bacadan girer seninki de o kıvama gelecek kacari yok

Anam iyiki yarın için nohutlari geceden hasliyayim demişim 1 saat olacak ateşte haşlanır ama hala kıvama gelmediler Karbonat da atmak istemiyorum ama baktım yarım saatte hala sert biraz karbonat eklerim sabaha kadar haslanacak hali yok

Slm kizlar
Ogleden sonra hastaneye gittik kardiyolojiye randevu 15.30da olunca sonuc gosterme isi yarina kaldi sabahtan gitcez bakalim ne diyecek

Sahurda cnm birsey yemek istemiyor bu yuzden 2 gundur 5 yk musli ve sut yiyorum

Dun iftarda mercimek corbasi havuc yogurtlamasi kiymali soslu cokertme kebabi(etim bitmis bende kiymali sosla yaptim)

Bugun iftarda yine mercimek corbasi patlican oturtma (dun kiymali sosu fazla tuttum bugun patlicana kullandim) havuc yogurtlamasi bulgur pilavi

Bu arkadaslariyla iki yildir samimi. Zaten benimle tanisinca eski arkadaslarindan kopmuştu. Beni suçluyor. Bunlardan kopmaz, kopsunda istemem. Tamam arada ciksin bana da iyi oluyorda her aksamda nedirki

Annem ev işi yapmayi daha 2009 senesinde bacagindan ameliyat olunca bana devretti. Sonra evlendim hastaliklari artti. Komple birakti. Tansiyon, seker, egzama ne ararsan var. Bana dediki mutfakla oturma odasini kaldir. Bir gittim hic bi yeri toplamamis. Zaten her zaman oyledir. Once evi toplarim, sonra temizlik. Tezgah carsamba pazarı. Birsey desem sekeri yukselebilir. Sabır ceke ceke yaptim eve geldim iftara bile kalmadım. Bazen cok bunaliyorum. Tek kız olmakta zor. Birde annem daha genc 49 yasinda ama yaklasik 10 yildir buyuk temizlik işi bende..

Allah yardımcın olsun canım durumun zormuş ,evini toparlamaya bile sağlığı elvermiyo mu yoksa huyu mu öyle annenin? Nasılsa sen yapıyosun diye rahatlığından mı yani

Kaptanım ramazanda bir gün önce iftar öncesi tartılmak gerekmiyormuydu oruç tutanlar için oynakbasi34 ? Sen unuttun mu söylemeyi yoksa kural mı değişti ya da böyle bi kural hiç yokmuydu?
Cidden sahur yapanlar yarin bence 14-15 gibi tartilirsa ancak normal kilosu cikar

Banucum geceden nohutu ıslat yarın çok rahat pişer 45 dk da düdüklüde lokum gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…