- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ben de 2 gun oyle yaptim baktim gidisat kotu dun lokma bile almadim canim sen de yeme gece geceEşim yerken yiyorum bende ama yanlis yapıyorum galiba. Regl bitince oruca başlıcam
Bu gece yemicemki tarti dogru ciksin. Zaten cumartesi niyetlenirim inşallahBen de 2 gun oyle yaptim baktim gidisat kotu dun lokma bile almadim canim sen de yeme gece gece
Merhaba kızlar bende durumlar çok iyi değil yani anlamıyorum millet emzirirken zayıflar ben ki gram gram gidiyor acaba diyetisyene başlasam mı bebiş hala 3.5 aylık
Menüm gelsin o zaman
Sabah
2 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 ceviz
Ara
Türk kahvesi 2 hurma
Öğle
1 tabak çorba
1 dilim eköek
Yeşillik
Ara
Kahve
2 hurma
8 badem
Akşam
1 büyük kase yoğurt
3yk et sote
1 dilim ekmek
Salata
Şimdiye kadar 2 lt su
Ben de menumu paylasayim
Sabah
Lorlu 1 yumurtadan omlet
Aksam
1 kase ezogelin
1 tabak firinda sebzeli tavuk
Cacik
Yarim cigkofte
Antibiyotiğe basladim bugun xls e ara vermek zorundayim o yüzden malesef
Selam
Bugunun menusu
Sahur
Kepek ekmekli tost
Cok kucuk esimden kalan parca beyaz ekmek
11.30
Kizimdan kalan yarim cicibebe mama 5 tk kadar
Yogurtludan kalan o da 2 yk ancak
Yine sahurdan kalan domates salata
14.30
2 tb ekmegi arasi 1 salam, 1 peynir
19.30
Yarim cezve yogurt corbasi
Ayran
20.20
3 yk makarna
1 parca tavuk
2 kucuk kofte
Salata
Yarim bardaktan az limonata esimden ictim
Simdi diyetisten cayini demledim bakalim tadi nasil.
Bugun yine biraz sacma bir menu oldu sanki, yorumlarinizi bekliyorum. Baska kacamagim yok canim cok dondurma istiyo
Bende anneme gittim temizlige. Oturma odasiyla mutfagini sildim ama kizim hic durmadi. Birazda anneme sinirlendim bagrinip durdum. Aksam 6 30 gibi kizi parka cikardim 7te doğru eve girdik. Yemek vardi bi makarna yaptim eşim de uzancam dedi. Sonrada iftar fasli. Simdide kizin kuduruklugunu izliyorum. Camasir sepetinin ustune cikip akrobasik hareketler yapiyor :/Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Cildirmaya az kaldı doktorum nerde diye diye giriş yapasim geldi
Sabah az savsaklanayim dedim demez olaydımtam temizlige baslayacaktim sınıftan bir arkadas uğradı
Küçük kızı midesi bulanıyor diye okula gondermedim oda sağ olsun kızı merak etmiş
Tabi oruçlu olmayınca hadi bir de kahve içelim derken arkadasda baya dertli olunca ogleni yaptık
Neyse kız oruçlu onu alayım öyle girisiriz derken ( ki her yer Allahtan toplu ) eksikleri de alalım derken oldu mu saat 17.00de
Büyük kız Anne bak sende yoruldun iftardan sonra işleri hallederiz yarına bir tek süpürge kalır dedi ama tabi iftardan sonra oda kivirdi mieşim zaten iptal et diye diye beni yiyor omuzlarim da ağrıyor diye ( ağrım olmasa kendim zaten kimseye tenezzül etmem )
Şimdi hepsi yattı ben de yarin icin bakla pisirdim şimdi de Güllaç yaptımsahura kadar da balkonda yerlesmeyi bekleyen çamaşırları yerleştirip tozumu da alırım
Yarın malum öğlen bir de okulda çocukların süprizi varmış bize oda 1 saatti geçer
Sahura kadar Nohutumu da haslarim ( kurudan vazgeçtim ) sadece soganlamasi kalsın
Canım istersen bir kaç hafta daha bekle sonra nasılsa ek de baslarsan daha kolay olur
Harika bir menü canım tebrikler
Bence güzel menün ♡ ama fazla da kısma
Eminim yarın daha güzel olur ♡ takılma
Yaa x e okadar para verilmez gerçekten, eşim doğumgünüm için bana çaktırmadan sormaya çalıştı ben direkt reddettim yazık günah, zaten bulduğu yerde kızım saldırıyor açmasam da büyük sempatisi varTeşekkürler hanımlar ilginiz için, eşimde uzun yıllardır iPhone kullanıcısı en son aldığı iPhone X ama ben karşıyım çok çabuk bozulan bir şeye bu kadar çok para vermeye benim tel zaten kızların elinde sürekli Huawei ye bir bakicam :)
Aynı ben bebişim yaa o yüzden sabahları kahvaltı etmemek işime geliyordu çünkü bi başlayınca arası anası hiç bitmiyorBen ara yapinca zayiflayamiyorum canim yedikce de yiyesim geliyor bir nevi intermittent fasting uygulamaya calisiyorum.aslinda az degil aksam gayet doyurucuydu benim icin dunku menumu gormemistin sanirim yoksa ona ne dersin bilmem
Ramazanda orucsuz olmak asiri canımı sıkıyor. Bu hafta bitmek bilmedi. Tam ramazan ruhuna girdim geri ciktim. Tovbe yarabbim. Gercekten kotu hissediyorum. Bi an evvel baslamak istiyorum. Eskiden 10 gün sürerdi bu, o zaman ne yapiyomusum acaba :/
Bende anneme gittim temizlige. Oturma odasiyla mutfagini sildim ama kizim hic durmadi. Birazda anneme sinirlendim bagrinip durdum. Aksam 6 30 gibi kizi parka cikardim 7te doğru eve girdik. Yemek vardi bi makarna yaptim eşim de uzancam dedi. Sonrada iftar fasli. Simdide kizin kuduruklugunu izliyorum. Camasir sepetinin ustune cikip akrobasik hareketler yapiyor :/
Ramazan girdi gireli eşimle dogru duzgun hic konusmuyoruz. en son hafta sonu az atistik. Hâla tavirli gibi. İsten geliyo az kizla oynuyo ben salata sofra isleriyle ilgileniyorum. Yada kendisi uzaniyo. Sonra zaten teravih. Ondan sonrada kaveye gidip taa 12-12.30 gibi geliyo, yatiyo. Sahurda zaten uykuluklu konuşulmuyo. Oyleyken boyle iste..
Bu arkadaslariyla iki yildir samimi. Zaten benimle tanisinca eski arkadaslarindan kopmuştu. Beni suçluyor. Bunlardan kopmaz, kopsunda istemem. Tamam arada ciksin bana da iyi oluyorda her aksamda nedirkiBenimde normalde 3.cü gün anında biterdi bugün 4 oldu hala azda olsa geliyor
Artık yarın dusumu alır tutarım cumartesi yeterhele sıcaklarda hiç çekilmiyor Allahın gücüne gitmesin
Ahhh ahhh o analar yokmubezen deli ederler gerçi bizde babamda yapar
Bana çok sık gelmezler ( genelde siz gelin der ) ama ne zaman gelsene Annem bunu niye buraya koydun bunu niye burada bıraktın kaldır diyecek birsey bulurBabamda sağ olsun ne zaman gelse Annemi gaza getirmek için dip köşe temizlik yaptığım halde Bak şunu yapmamış yok efendim burası dağınık ( kendi düzenlerine göre )
Aaa kaynana geldiğinde ses edemiyor valla kaynanadan beteri diyorum artık babama
Ne yaparsan yap yaranamazsin
Sabır canım şu Ramazan gelsin senin şu eşini el birliği ile bir düzene sokariz
Kahve manyağı kocami ben kurtardiysam sende kurtarirsinsadece akıllıca davranmayı öğren hep derim kadın dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa akıllı davranirsa her türlü istedigi hale getirir
Bak eşimin arkadaşları hala kahvede ama benimki onlarla bile görüşmeyi kestikapıdan kovsam bacadan girer seninki de o kıvama gelecek kacari yok
Annem ev işi yapmayi daha 2009 senesinde bacagindan ameliyat olunca bana devretti. Sonra evlendim hastaliklari artti. Komple birakti. Tansiyon, seker, egzama ne ararsan var. Bana dediki mutfakla oturma odasini kaldir. Bir gittim hic bi yeri toplamamis. Zaten her zaman oyledir. Once evi toplarim, sonra temizlik. Tezgah carsamba pazarı. Birsey desem sekeri yukselebilir. Sabır ceke ceke yaptim eve geldim iftara bile kalmadım. Bazen cok bunaliyorum. Tek kız olmakta zor. Birde annem daha genc 49 yasinda ama yaklasik 10 yildir buyuk temizlik işi bende..Benimde normalde 3.cü gün anında biterdi bugün 4 oldu hala azda olsa geliyor
Artık yarın dusumu alır tutarım cumartesi yeterhele sıcaklarda hiç çekilmiyor Allahın gücüne gitmesin
Ahhh ahhh o analar yokmubezen deli ederler gerçi bizde babamda yapar
Bana çok sık gelmezler ( genelde siz gelin der ) ama ne zaman gelsene Annem bunu niye buraya koydun bunu niye burada bıraktın kaldır diyecek birsey bulurBabamda sağ olsun ne zaman gelse Annemi gaza getirmek için dip köşe temizlik yaptığım halde Bak şunu yapmamış yok efendim burası dağınık ( kendi düzenlerine göre )
Aaa kaynana geldiğinde ses edemiyor valla kaynanadan beteri diyorum artık babama
Ne yaparsan yap yaranamazsin
Sabır canım şu Ramazan gelsin senin şu eşini el birliği ile bir düzene sokariz
Kahve manyağı kocami ben kurtardiysam sende kurtarirsinsadece akıllıca davranmayı öğren hep derim kadın dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa akıllı davranirsa her türlü istedigi hale getirir
Bak eşimin arkadaşları hala kahvede ama benimki onlarla bile görüşmeyi kestikapıdan kovsam bacadan girer seninki de o kıvama gelecek kacari yok
Allah yardımcın olsun canım durumun zormuş ,evini toparlamaya bile sağlığı elvermiyo mu yoksa huyu mu öyle annenin? Nasılsa sen yapıyosun diye rahatlığından mı yaniAnnem ev işi yapmayi daha 2009 senesinde bacagindan ameliyat olunca bana devretti. Sonra evlendim hastaliklari artti. Komple birakti. Tansiyon, seker, egzama ne ararsan var. Bana dediki mutfakla oturma odasini kaldir. Bir gittim hic bi yeri toplamamis. Zaten her zaman oyledir. Once evi toplarim, sonra temizlik. Tezgah carsamba pazarı. Birsey desem sekeri yukselebilir. Sabır ceke ceke yaptim eve geldim iftara bile kalmadım. Bazen cok bunaliyorum. Tek kız olmakta zor. Birde annem daha genc 49 yasinda ama yaklasik 10 yildir buyuk temizlik işi bende..
Cidden sahur yapanlar yarin bence 14-15 gibi tartilirsa ancak normal kilosu cikarKaptanım ramazanda bir gün önce iftar öncesi tartılmak gerekmiyormuydu oruç tutanlar içinoynakbasi34 ? Sen unuttun mu söylemeyi yoksa kural mı değişti ya da böyle bi kural hiç yokmuydu?
Eğer söylemeyi unutmuşsa kaptan yarın iftar öncesi tartılsın herkes bence.Cidden sahur yapanlar yarin bence 14-15 gibi tartilirsa ancak normal kilosu cikar
Banucum geceden nohutu ıslat yarın çok rahat pişer 45 dk da düdüklüde lokum gibi oluyorAnam iyiki yarın için nohutlari geceden hasliyayim demişim1 saat olacak ateşte haşlanır ama hala kıvama gelmediler Karbonat da atmak istemiyorum ama baktım yarım saatte hala sert biraz karbonat eklerim sabaha kadar haslanacak hali yok
Geceden ıslatınca benim düdüklüm 15 dakikada pişiriyor yani 17-18 yapsam dağılmış buluyorumBanucum geceden nohutu ıslat yarın çok rahat pişer 45 dk da düdüklüde lokum gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?