Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim beklenen geldi bugun(regl)
Veee dun annem bahcesinden cesit cesit yesillik gondermis(tere,roka,eksimen,nane,maydanoz,yesil sogan)
Gun icinde aciktikca bol bol yesilliklerden yedim,kepekli ekmek ile☺
Allah kabul etsin tutulan oruclari insallah ben artik 6 gun yerim

Anam iftar saatini beklemek zorunda kalınca ( sonuçta kızım oruçlu ) midem oturdu yediklerim

Hemen aklimdayken yediklerimi de paylasayim;

Uyanınca 07.15de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.45dé
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran

Ara 10.00da
1 şekersiz Türk Kahvesi

Ara 12.00de
1 sekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 15.00de
2 yk ızgara kabak ve patlıcan
2 kaşık cacık ( yeni yapmıştım ucundan tadına baktım )

Ara 18.00de
1 şekersiz Nescafe

Aksam 20.15de
2 kepçe çorba ( Son mercimegi bitirdim )
3 kaşık yoğurtlu bakla
1 kase cacık
3 yk erişte

Akşam bir tek erişte olmasaydı belki daha güzel olurdu birde yoğurt sarimsakliydi ya belki de o rahatsız etti

Gelmisken menumu de yazayim
Kahvalti
Yarim yagli cok a mz sutle hazirlanmis kahve

Oglen
Xls

Aksam
1.5 kase terbiyeli tavuk corbasi

Yemeyi 17.30 da bitirdim simdi bi kahve daha yaptim.

Harikasın canım aynen devam ♡

Benim hala bitmedi yarın da tutamaz ama cuma inşallah başlarım bende tutmaya

Menü çok güzel Banu....şu işlerini ayrıntılı , özenli anlattigin kadar menülerini de anlatsaydin ayda dört kilo garanti gitmişti. Doğru yemeklerde cimrilik yapma mesela öğle yemeğin." Izgara sebze ve cacık " iki kaşık yerine sekiz kaşık olsa da olurdu. Cacık da aynı şekilde. Akşam oğünun dediğin gibi eristeyle sabote edilmiş. Bu tarz menuyle hem aç kalmazsin hem de sağlıklı kilo verirsin. Lütfen bu şekilde devam et....

Bugunku menu
Sahur
1 kepekli tost
Cay
Domates salata

11.30
Yarim omlet
Domates salata
Peynir

13.30
1 isirik simit, sekersiz cay

Diyetisyenden eve gelince yemek yemedim ekstra. Ama o yemegin tadina bak, bunun tuzuna bak derken doymuşum :/

Aksam iftar
Ayran
Yeşil mercimekli corba
Salata
Kabak yogurtlamasi
1 dilim tatli

Menün harika ötesi olmuş Büşracim...Bir ısırık simit bile yerinde olmuş. Esinle aran düzeldi mi? Diyetisyen hususunda problem yapmıyor inşallah gene... Allah muhabbetinizi artırsın sen de biraz daha alttan al. Başka türlü evin dirliği olmuyor napalim. Biz hatunlar derleyip toparlamasak huzur diye bir şey kalmaz. Bu konuda bizim özverili oluşumuz bu gemiyi yürütüyor... Allah güç kuvvet sabır versin bitanem .

Haklısın canım inşallah bundan sonra daha da dikkatli devam edeceğim ♡ heleki oruçlu olunca sonuçta tabiki zayıflamak için tutulmuyor oruç ama maksat nefis terbiyesi olunca kitliktan çıkmış gibi yemenin anlamı yok

Tebrikler canım harika bir menü ♡♡♡♡

Bence fazla oldu ya rahatsiz hissettim cok.
Esim ayni esim değişmez ki. Kilo ile ilgili olmasa basja bisey buluyo :) allah hepimize kolaylik versin

Eşim hadi kız saati kurdu yat diyor ama ya uyanamazsa diye direniyorum
Aslında felaket uykum var sonuçta 3 gündür doğru düzgün uyuyamadim
Yarında biraz temizlik var ve hazırlık yapacağım

Cuma okula gideceğiz öğlene doğru ♡ Sanırım Ogretmenimiz çocuklarla Anneler Günü için birseyler hazırladı ♡♡♡♡

Bende sınıf Annesiyle ne alsak Anneler Günü'nü için konuşurken büyük kızım Teraryum alanına dedi ♡ buna benzer birsey alalım hatıra kalır dedik;
Sizce nasıl

İyi fikir teraryum. Benim çocuklar (ogrenciler)almıştı öğretmenler gününde. 200 TL falan sanırım kaç veli alacaksınız bı tek sana kalmasın.

Bence fazla oldu ya rahatsiz hissettim cok.
Esim ayni esim değişmez ki. Kilo ile ilgili olmasa basja bisey buluyo :) allah hepimize kolaylik versin

Canım Meryem Ablanın da dediği gibi genelde iş kadında bitiyor boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye ♡
İnan herkes değişiyor zamanla Benim eşim kadar olmasın
İlk evlendigimizde adadaki inat öyle böyle değildi ölüyorum desem asla inadına hayır dediği bir şeye evet donmezdi
Daha 1 aylık evliyken ilk kez acaba hata mı ettim dedim ama sonra ulen benimde adım Banuysa ben sana yapacağımı biliyorum dedim
Ufak oyunlarla kandirdim desem yalan değil hatta bir keresinde odunu kopardım
Kahveden eve gelmezdi hatta kahveciyle evlendirecegim seni diyordum
Çok uzun seneler sürdü ama inan şu anda kendi bile diyor nasıl bir şeytan tüyü varsa sende beni 180 derece değiştirdin diye
Hatta sülalesi bile aynı şeyi söylüyor eskiden benim ne düşündüğümü pek umursamayan adam artık Annesi bile musaitmisin dediğinde valla bilmiyorum Banuyu arayip dönerim sana diyor akraba gezmeyen adam şimdi benle kendi sulalesini geziyor hatta bensiz hiç bir yere gitmez git desem de

Daha yolun basindasiniz inan ileride bu günlere guleceksiniz şu anda bizim yaptığımız gibi sadece sabret ve akıllıca davran hiç değişmeyen erkek yoktur sadece zaman alır

İyi fikir teraryum. Benim çocuklar (ogrenciler)almıştı öğretmenler gününde. 200 TL falan sanırım kaç veli alacaksınız bı tek sana kalmasın.

Valla 100 liradan başlıyor yukarı doğru çıkıyor ebatına göre zaten sınıfta 34 kişiyiz 10ar lira toplanma dünya para ♡
Seneye 4.sınıf yani ayrılık zamanı ve mezuniyet olacak o zaman artık güzel bir veda hediyesi düşünüyoruz ♡ şu aile kolyeleri var ya altin çocuklarının ve eşinin adını yaptiririz diye düşündük o yüzden bu Anneler Gününde çok da abartmayalim dedik

Banucum sinifinizda baya kalabalikmis eskiden bizim zamanımızda öyleydi, şimdi sınıflar bizim burda 20 kişi o bile çok bence neyse velhasıl terenyum bencede çok guzel bir hediye

Kız bu ne ki Aynı Öğretmen benim büyük kızı da 4 sene okuttu valla o zaman 54 ogrenciydiler o zamanlar asıl zordu
Gerci bu sene geldi 5 öğrenci yoksa 29 kisiydiler okuldan bir öğretmen ayrıldı sınıfı diğerlerine dağıttılar
İşin kötü tarafı gelenlerden 4ü resmen okuma yazma konusunda zorlanıyorlardi 6 ay kadincagiz onları bizimkilerinseviyesine gelsin diye kadın yırttı kendini ama şükür simdi onlarda gayet iyiler

Banucum sinifinizda baya kalabalikmis eskiden bizim zamanımızda öyleydi, şimdi sınıflar bizim burda 20 kişi o bile çok bence neyse velhasıl terenyum bencede çok guzel bir hediye
Yavrum sen nerelerdesin bakim

Oy oy oyyy diyorum milletin neden bizim okula kayıt ettirmek için kendini yirttigini şimdi daha iyi anladım aboww

Yavrum sen nerelerdesin bakim
Canım resmin olmasa taniyamiycaktim valla, diyorum bu Elhan kim acep :) kız kardeşimi evlendirdik düğün dernek telaşı ev duzduk eşya aldık derken geldim, şimdide ramazanlik orucuz işte son durum bu sen nasılsın görüşmeyeli

Hanimlar tavsiye edebileceğiniz bir tel modeli varmı benimki yeni olduğu halde sürekli şarj alma yerinde bir sıkıntı oluyor başka telefon alicam mecburen elimdeki general Mobile , uzun süre şarjı dayanan ve kısa sürede şarj olan bir akıllı telefon soruyorum sizlere fikirleriniz neler

Anam yeni telefonlar da maşallah ateş pahasına ama biznkari koca kesinlikle samsung tercih ediyoruz KV de en son samsung A70 almıştı ve her gun oyun oynamasina rağmen 1.5 gün sarjim gidiyor diyordu benimki note4 ama artık her gün şarja takıyorum gerçi 2 saatte doluyor oda benim telefon herkesin elinde

Bu yeni huvailer çok iyimis ama maşallah cok pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…