Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ah yavrum yaa sizin oralarda suriyeli çok bence ondan kaynaklı böyle ağır geçirmen,iyi olursun inşallah canım dikkat et iyi bak kendine vitaminsiz kalma hemen ince kıyafetlere de geçme, ne oluyosa aceleci davranmamızdan da oluyor güneş biraz yüzünü gösterse biz hemen yaza geçiyoruz ama bu sene ben öyle yapmadım hala kaban olmasa da mevsimlik trençler giyiyorum akşamları yine kışlık mont çünkü burda hala kombiler yanıyor,en azından bizimki yanıyor

bak bunu çok doğru dedin cnm. zaten çalıştığım kurumun iki katı suriyelilere bakıyor ve günde binlercesiyle biraradayız. ırkçılık değil niyetim de aşı falan yok temizlik yok o yüzdenn hastalıkalrı da farklı oluyor. aynı yerlerde bulunup dokunuyoruz. asansör merdiven falan. çünkü en az 1 ay sürüyor kurumdakilerin hastalıkları
benim de 15 günüm falan kaldı sanırım
kıyafette de Antep yanıyor. biranda geldi yaz. ama ben ceketimi alıyorum yanıma. bir de kapalıyım ya ister istemez sıcak tutmuş oluyorum kendimi

yaz arada kopma tamamen lütfen..

Aklım hep sizde yavrukuşum ama bi süre giremeyip yazamayınca eski heves kalmıyor,sende yaz kuzu ben özlüyorum görünce mutlu oluyorum

Serenalar nickini mi değiştirdi? Çok merak ediyorum onu.
Evet canım bayağı oldu ama hiç uğramıyor, ben yemek bölümünde de takılıyorum ya oylama da falan gördüm oralara uğramış ama buraya hiç yazmıyor ben de meraktayım.
Kızlar merhaba evet uzun zamandır yazamadım buraya
İki hafta kardesimin kızına baktım kv memlekete gitti geldi
Ufak tefek evde tadilat yapılacak elime telefon alamıyorum kendimi toparlarsam yeniden aranıza dönerim hep aklımdasınız hepinizi seviyorum bol eksiler

Özlettin kendini kilon ne durumda asıl bak sen gittin gideli kilo aldım ben. Gel de beraber gaza gelelim.

****8. TAKIM 620. ETAP****

mavimli ( 78 / 77 / 1 / 1.28 %)
Umutluanne83 ( 84.5 / 84.9 / + 0.4 / -0.47 % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölünmedi Son bildirime göre arti çıktığından
Zarpy ( 75.5 / 74.3 / 1.2 / 1.59 % )
HasibeG ( 93 / 92.1 / 0.9 / 0.97 % )
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 94.8 / 94.7 / 0.1 / 0.11 % )
adayaren38 ( 73.5 / 73.1 / 0.4 / 0.54 % )

8. Takım Ortalaması; 0.574 %

Serenalar nickini mi değiştirdi? Çok merak ediyorum onu.

Bende yazarım bugün dedim ama ortaya çıkmış ♡♡♡♡

Gecen hafta 80 bu hafta sabit regl oldum bugun sanirim o yuzden

Demekki haftaya 7ler garanti ♡♡♡♡

****8. TAKIM 620. ETAP****

mavimli ( 78 / 77 / 1 / 1.28 %)
Umutluanne83 ( 84.5 / 84.9 / + 0.4 / -0.47 % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölünmedi Son bildirime göre arti çıktığından
Zarpy ( 75.5 / 74.3 / 1.2 / 1.59 % )
HasibeG ( 93 / 92.1 / 0.9 / 0.97 % )
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 94.8 / 94.7 / 0.1 / 0.11 % )
adayaren38 ( 73.5 / 73.1 / 0.4 / 0.54 % )

8. Takım Ortalaması; 0.574 %

Birlik beraberlik olunca kendimizi toparlamamiz daha kolay. sonundaoldu tatlım çabucak iyilesmeni diliyorum.
Su perisi86 Allah kolaylık versin tamirat işlerinizde. Belin nasıl oldu iyi hissediyor musun kendini? Özledim valla... öpüyorum seni...cadı gelin düzeldi mi biraz... Kardeşinin huzuru yerinde mi.....
Kızlar giden yağlara sonsuza kadar güle güle diyorum. Devamı gelir inşallah. Amine Busra Büşracim sen iyi gidiyorsun bozma moralini arada böyle takilmalarin olması çok normal.zaman zaman takımdaki herkes yaşayacak bunu. Birbirimizin hakkına girmiş olmuyoruz sıkma canını. İpin ucunu sıkı sıkı tut yeter ki....

Bu aksamdan itibaren haftasonunu özellikle asiri sıkı tutcam :)

Kizlar sagolsun bugun hic is yaptirmadilar bana ha bire tepemde dolanip durdular.
Basim agriyor filtre kahve yaptim. Balkonda ictim simdi. Yemek yapacak firsatim olmadi bu bas agrisiylada ugrasamam. Esime lahmacun al dedim gelirken. Ben de 1 tane yerim. Yogurt var onunlada hemen ayran yaparim. Uzun zamandir lahmacun yememistim degisiklik olsun. Ya da 15 kilo odulu olsun.

Amin cnm insallah

Insallah ineyim artik bi gordum bir gun geri ciktim malesef.salidan itibaren menu paylasimiyla gelecegim araniza ozledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…