Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Simdi tartildim
Cok sukur dunku cikolata faciasini iyi atlattim dune gore eksideyim.

Gecen hafta 93.0
Bugun 92.1
Fark 0.9

Pazartesi 93.7 cikmistim bence gayet basarili (kendimi motive edeyim )

Harika bir sonuçbence canım tebrikler ♡♡♡♡ 8li rakamlara çok az kaldı Ha gayret ♡

Günaydın kızlar 77 kiloyum. 1 kilo gitmiş. 1,5 gider diye planladım ama regl falan işte ancak bu kadar oldu.
oynakbasi34

Bence yinede çok güzel bir sonuç ♡♡♡♡ aynen devam sende ve eminim Ramazanda dahası da gidecektir

Gunaydin canlarr
Gecen hafta 85,3
Bu hafta 84.9

oynakbasi34

Canım Son bildirime göre baz almam gerektiği için hafif arti görünüyor ama sakın moralini bozma eminim bundan sonra hep eksi görürsün ♡♡♡♡♡

Insallah cnm ramazani 8lerin ucunda karsilasaydin iyi olacakti ama olsun az kaldi

kız hasibe şaka maka 20 kilo verdin ya. düşünsene büyük kızın kadar vücudundan attın.
MaşAllah cnm. sakın pes etme. takipteyim seni.

Sagol cnm. Daha 20 olmadi ama 107yle basladim 92yim 15 olmus zeynep 13.5 kilo olduguna gore bir zeynep birde pramature bir bebe kilosundan kurtulmus olabilirim
Saka bir yana ciddi ciddi 15 kilo olmus. Aslinda daha fazla olabilirdi ama sanirim ben biraz agirdan aliyorum. 28 ocakta baslamisim 3 ayda vermisim. Ayda 5 kilo diyebiliriz. Bak hesap yapinca fark ettim fena degilmis. Ayyy motivasyonum geldi haydi hanimlar daha cok zayuflayacaguuuukkk

Cok uzgunum ya
Gecen hafta 94.8
Bu hafta 94.7

Regl bekliyorum hâla olamadim inşallah ondandir :'( haftaya cok daha iyi olucam duzenimi oturtup

oynakbasi34 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Bence haftaya relg siskinligini atinca guzel bir eksi goreceksin cunku menulerin guzel gidiyor

Benimde 4 ayda 13 kilo ile kaldimhayirlisi bakalim ramazanda gider insallah da bayrama 80 olurum

H asibecik yeni foton yokmu? Farki gorseydik..benim eşimde 106 ile basladi suan 87 kilo.ama cook fark etti sendede ölemiki?

Benimde 4 ayda 13 kilo ile kaldimhayirlisi bakalim ramazanda gider insallah da bayrama 80 olurum

Insallah bayrama kadar 8leri garantileriz bayram sonrasi tekrar 9lari girmeyiz. Bayramda buyuk sinavimiz var

H
asibecik yeni foton yokmu? Farki gorseydik..benim eşimde 106 ile basladi suan 87 kilo.ama cook fark etti sendede ölemiki?

102 kiloyken aklima gelmisti oncesi sonrasi yaparim belki diye cekilmistim. 10 kiloda cok farkeder mi bilmiyorum. Aksam esim gelsin ayni kiyafetleri giyer cekinirim. Tabi fotolarida bulmam lazim telefonu pcye aktarmistim..

****8. TAKIM 620. ETAP****

mavimli ( 78 / 77 / 1 / 1.28 %)
Umutluanne83 ( 84.5 / 84.9 / + 0.4 / -0.47 % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölünmedi Son bildirime göre arti çıktığından
Zarpy ( 75.5 / 74.3 / 1.2 / 1.59 % )
HasibeG ( 93 / 92.1 / 0.9 / 0.97 % )
Birbardakcay ( 80 / / / %)
aijoo ( 94.8 / 94.7 / 0.1 / 0.11 % )
adayaren38 ( 73.5 / 73.1 / 0.4 / 0.54 % )

8. Takım Ortalaması; %

Elektrik işini hallettim şükür şimdide kızı alıp doğum günü kutlamasına gideceğim en sonda alışveriş yaptım mi tamamdır

Okulda kermes vardı ona da uğradım ♡ hem okula katkı olsun hemde bir iki şeyi ordan aldım lazım olan

Merhaba kızlar Nasılsınız? Ameliyattı temizlikti derken buralara uğrayamaz oldum
sonundaoldu zukkum geçmiş olsun kuzular daha iyi misiniz? S superisi1986 serenalar nickin doğru mu bilemedim sen nerelerdesin canım neden hiç uğramıyosun herşey yolunda mı?
YENA ablaa seni de çoktandır göremiyorum ,giremesem de herkesin farkındayım şekerler

Son düzenleme:

saol cnm. bugün yeniden antibiyotik başladık. gece yine kötü oldum. nasıl bir virüs kaptıysak alaşağı ediyor sürekli.
umarım sen de iyisindir. bugün aklımdan geçtin. biraz takip edeyim dedim iş çıktı bakamadım. gelmene çok sevindim

Ben 111 diye hatırlamıştım başlangıcını cnm.
ama 15 de çok ciddi bir rakam ve ayda 5 kilo az değil. süper vermişsin ve iyi ki başlamışsın. belki başlamasaydın +15 olacaktın! biz şişmanlar aldıkça alıyoruz maalesef. sabit kalma da olmuyor.
azmin motiven daim olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…