Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu mesajı az önce tesadüfen gördüm...bu kız benimle niye muhatap olmuyor diye düşünüyordum....benim tablet canı istediği gibi gösteriyor mesajları....çoğu zaman alıntıları görüyorum Allah Allah ne zaman yazdılar diye bayağı arıyorum. Neyse ki görüştük çok şükür... Canım sağlıklı karbonhidrat alırsan mesela ceviz badem, çığ fındık, cig fıstık ekmek yeme istegin gidecektir. En azından istediğin kiloya gelinceye kadar uzak dur...sonra azar azar eklersin. KK de 20 kilodan fazla verdim altı ayda.... 3. Takım ve 8. Takımdaki arkadaşlarin varlığı beni kaçamaklardan uzak tuttu. Sen de verirsin kendine inan....

Hadi ben gitmeden gelin artık...Spor dönüşü yorgunluktan sızıp kalıyorum. Bugün zumba günüm..
Bugün çok keyifsizim gece olsada uyusam modundayım. Disarida cikmadik kizimla, yikadim diye. Aksam yemegi henuz yenmedi hepsini toplu yazcam

Bugün çok keyifsizim gece olsada uyusam modundayım. Disarida cikmadik kizimla, yikadim diye. Aksam yemegi henuz yenmedi hepsini toplu yazcam
Büşracim keyfini getirecek bir şeyler yapalım...serotonin için evde napilabilir ki....bı düşün...kişisel bakım olabilir bak...hiç kullanmadıgin kremler vardır senin....onunla başla istersen....ben menü yazın diye gelin demedim ki....

Kozmetikle aram hic iyi degil abla ya evde arko kremden baska krem yok

Kızlar şimdi yeni döndük hastaneden en kisa zamanda 24 saat holter takılacak ölçüm için ve ikinci bir emre kadar spor ( beden eğitimi dahil ) ve yüzme dahil yoracak ve heycanlı yapacak her şey yasak
Allah korusun fazla heycanda yada yorgunlukta bayılma durumu oluşabilir o yüzden dikkat etmek zorunda o yüzden yarın Ogretmeniyle de konuşacağım

Allahın izniyle de geçecek inşallah ♡♡♡♡

Allah şifa versin. Kotu birsey yasamaktansa onlem almak daha iyidir. Uzme kendini

Gecer canm gecer.bol dua edelim.Rabbim sifa verir insallah kucucuk sabiilere

Allah şifa versin. Kotu birsey yasamaktansa onlem almak daha iyidir. Uzme kendini

Yok yok uzmuyorum zaten Rabbim sifasini da verecektir nasılsa tek sıkıntım bu 2 gündür doğru düzgün yemek yemiyor bu sefer de halsizlik çöküyor açlıktan ama midem istemiyor diyor
Neyse ki ablası ikna etme yollarını buldu bak bende yemem bayılırım açlıktan falan dedi de aksami yemek yemeği kabul etti ( sonuçta ilaçlarını içmek zorunda )

Gecer canm gecer.bol dua edelim.Rabbim sifa verir insallah kucucuk sabiilere

Aminnnn inşallah canım Allah razı olsun ♡

İşte bütün mesele inanmakta sanırım bu kez yapmalıyım demiyorum kendime yapmak zorundayım diyorum çünkü gerçekten zorundayım kendime olan güvenin yerine gelmesi için ruh yaşım ile beden yaşımın eşitlenmesi için içimdeki çocuk ruhlu kadının yeniden ortaya çıkması için ZAYIFLAMALIYIM

Menümü yazayım ama sanki fazla oldu gibi bir de evden dışarı çıkmayıp hareketsiz olunca

10.30 kahvaltı
2 küçük yumurta ile yapılmış menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

13.30 ara
1 elma 1 küçük kase ayva kompostosu

15.00 öğle
1 tavuk sarma
2 dilim ekmek
5 tane mücver

Ara
10 badem
3 hurma
Az şekerli kahve

20.00 akşam
1 tavuk sarma
4 mücver
1 dilim ekmek
Yeşil soğan

Şimdiye kadar 2 lt su

Kozmetikle aram hic iyi degil abla ya evde arko kremden baska krem yok
Nasıl keyifler düzeldi mi biraz...müzik dinle bacım ya...bağıra çağıra eşlik et...arko kremi sür her yerine.... kantaron muhabbetimiz vardı bı ara...kaptanımız eşine sürdürürdü...uzun süredir o da kesildi işler kesat anlayacağın...
Holter dediğin kalp ritmini mi ölçüyor? Minigim dikkat etsin kendine...premses moduna girsin biraz...oyyy oy ne naz yapıyordur şimdi.... Allah şifa versin ...sana da kolaylıklar diliyorum. Banuşum bu arada ne yedin içtin..de bakim birazcık... dostluk başka alışveriş başka...
Çocuk ruhlu hatunlarla bayılırım....belli ki seni çok seveceğim ablası....gözüm her daim üzerinde....olumlu bak her şeye...her söylenene takılıp kalma...içine atma bizimle paylaş...birazdan seni konferans muhabbetimize de alırım burada yazmaya cekineceğin bir şey olursa bizimle paylaşabilirsin...bizden başka kimse okuyamıyor....
Kendimi tanitayim biraz....ismim Meryem üç gün önce 50 yaşıma girdim bana sorsan anca 20 yaşındayım... Deli dolu biriyim. Buranın en en ablası benim benden büyük yok çok şükür. Edebiyat öğretmeniyim. 26 yıl oldu. 2022 de emekli oluyorum. Gaziantepliyim. Bursa/ Gemlik'te oturuyorum. İki oğlum var. Yıllar yıllar önce eşimden boşandım. Çocuklar ortaokula başlayınca Viyana'ya gittiler babalariyla öyle karar aldık daha iyi eğitim alsınlar dil öğrensinler diye...22 ve 21 yaşlarında. Ben 2008 de ikinci evliligimi yaptim eşim de öğretmen...mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz. 160 cm boy 61 kg dayım... Tanıştığımıza memnun oldum. Zayiflamayi kafana koyduysan kesin zayiflarsin. Ben öyle yaptım...Eşim toriğim demeye başlayınca hırs yaptım şimdi hamsi oldum ...tabi o beni balinam diye sevmeden

Neyse ekmek dörde düşmüş...yarın üç olur gibi geliyor ...ne dersin

Canim cok geçmiş olsun Rabbim sifa versin... holter banada takilmisti ama normal hareketlerini yap ki gun içerisindeki durumunu bilelim dedi...ben normal spor falan yapmistim... benim kalp atisim hizi gece cok fazlaydi dr da soyledi gece uyurken cok hizli atmış dediydi... stres dedi demirbeksikligim vardi ondan kaynaklaniyor olabilir demisti... demir ilacina basladim kalp atislarim normale döndü... kuzununda bir demirine baktirsan ?? Benim kizimda bi ara kalbi hızlı atiyordu demir ilacina basladiktan sonra oda normale döndü.... tekrar gecmis olsun banum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…