Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tıka basa yemedikten sonra sorun olmaz canım. Antep yemeklerinden ne olacak ki...patlıcan kebabı, lahmacun, içli köfte, yuvalama, kurudolma .... Umarım kömbe türü şeyler hazirlamaz.Tadimlik yersin. Misafirliğin tadını çıkar her zaman görümce yemeği nasip olmaz.

Bu da benim menum

12.00
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 kk peynir
5 zeytin
Bol maydanoz

16.30
1 kase yogurtlu corba
Yumurtali ispanak kökü kavurmasi

Ispanak kokunu yaptim sonunda ve ispanak yıkamaktan daha kolaymis meger yumurtali kavurmasi da gayet lezzetli oldu tavsiye ederim
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Bugun dayak yemiş gibiyim. Gorunurde pek bir iste yapmadim ne bu yorgunluk anlamadim.

12.00
Kepek ekmekli tost 2 tane

16.00
5 parca tavuk(lokmalik)

19.30
2 tabak ezogelin corbasi
Salata

Valla havadanmidir nedir bende bugün sersem gibiyim Bir ara burada fena yağmur vardı hatta şimşekler falan çaktı acaba havadanmidir nedir dedim kendi kendime çünkü konuşmaya bile halim yoktu
Esim bile öğlen aradığında bir şey mi oldu iyimisin diye sorup durdu

Bu arada öğlen canımın sıkkın olduğunu düşünen eşim hiç beklenmedik bir şey yaptı büyük kız bile şok oldu
Senin moralini duzeltecek şey bende falan dedi geldiğinde bende iltabi acaba ne diye düşünürken ceketin içinden bana suprizini çıkardı

Normalde pek sık çiçek almaz heleki özel bir gün de değilse büyük kız hatta görür görmez Tövbe Bismillah kıyamet alametleri bunlar diye dalga geçti
Evet biraz moralimi duzeltti ne yalan söyleyeyim ama hala bir tuhaf hissediyorum kendimi hani arafta gibi ne sevinçli nede üzgün öyle belirsiz bir hallerdeyim

Yarın inşallah halimden eser kalmaz

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ..Aminnnn

Umarim listede olan herkes bugün çok güzel eksileri görür de takımımız güzel bir derece alır ♡

Birazdan okuldaki velilerin bir kaciyla kahvaltı için bulusacagiz öğleden sonra da listemizi duzenlerim sıkıntı yok yani

balım çok az hasarla atlattım dünü
önce oğlana aldığım jelibonlardan yedim birkaç tane
sonra ona meyve hazırlarken tattım. bu masum ama.
sonra kabak cacığımı yedim gittim.
orda da yuvalamanın suyundan birkaç kaşık içtim
iyiyim iyi sabah da şükür tartım eksilmişti. bugün de devam inş. havada güzel yürürüm öğlen arası

ayyy gel sarılalım bende bugün 5 gündür cisle uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…