Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu yüzden listeye girerken çok düşünüyorum korkuyorum diğer arkadaşlarımıza köstek olmaktan onlar uğraşıp kilo verince ben artı gelirsem çok üzülürüm bu sebepten bak hala giremedim

Onun saçla ilgisi olmadığını düşünüyorum,ablamda yandı tutuştu ama kel kızı oldu bende bukadar yanınca herkes saçlı dedi ben yok yok yanma bizde ırsi diyodum ama miniğim gayet saçlı doğdu

Valla cok haklısın ama ya bende bi sıkıntı var yada grupta bağlılık göremiyorum buda beni uzaklaştırıyo sanırım. Kendime gelmem lazım yoksa diğer 3 kilom da geri gelir Allah korusunn

Bende smoothie blenderımı bekliyorum sanki mucize olacak

Valla cok haklısın ama ya bende bi sıkıntı var yada grupta bağlılık göremiyorum buda beni uzaklaştırıyo sanırım. Kendime gelmem lazım yoksa diğer 3 kilom da geri gelir Allah korusunn
Aksine grup kenetlenmeye başlayınca sen kayboldun kuzu

aynen bende öyle düşünüyorum ben anneme çekmişim hem gebeligim hem doğumum çok zor geçti 7 ay kustum ilk 3 ayında 7 kilo verdim baya 4 günde bir serum yemeye gidiyordum kanser hastaları için bir ilaç varmış bulantı önleyici en son onu yazdı doktor zo... ile. başlayan onuda kaldırmislar bulamadık 7. ayında ancak kilo almaya başladım

Ayyyy benim net bir gidip bir geliyor sorunlu kaç gündür o yüzden hiç paylaşım yapamadım

aksine canım bu ara çok iyi buralar

Bende smoothie blenderımı bekliyorum sanki mucize olacak

sen sus zaten hemen gevşedi yaylarin hedefe ulaşınca gömdün tatlıları

Bende başta kilo verenlere çok heves ediyodum ama nerdeyse hiç bulantım olmadı bişeye aşermedimde ne biçim hamilelik bu

Bende başta kilo verenlere çok heves ediyodum ama nerdeyse hiç bulantım olmadı bişeye aşermedimde ne biçim hamilelik bu

bende sen ve senin gibi olanlara çok uyuz olurdum ben doktor kapısında öğürürken mutlu mutlu oturup birşeyler yiyenleri boğasım gelirdi herşey kokardı bana koltuğum halılarım allahım aklıma geldikçe hepten soğudum çocuktan

aksine canım bu ara çok iyi buralar

sen sus zaten hemen gevşedi yaylarin hedefe ulaşınca gömdün tatlıları
Vallaha öyle oldu ben neye güvendim biliyomusun çocuktan önce asla 66 üzerine çıkmamıştım ya da o civar işte, bebekten kalmalar gidince yine eskisi gibi kalırım sandım ama meğer öyle olmuyomuş kilolar resmen yer etmiş,yeridolmak üzere genişletmiş vücudu

buna çok inanırım lili bende öyle kolay geri aldım ki kaç sene geçecek de oturacak meto bilmiyorum ama hemen gidenlerin yeri dolmaya hazır yeminle 6 8 ay uğraşıp verdim 2 ayda alabilirim o kapasite var bende

buna çok inanırım lili bende öyle kolay geri aldım ki kaç sene geçecek de oturacak meto bilmiyorum ama hemen gidenlerin yeri dolmaya hazır yeminle 6 8 ay uğraşıp verdim 2 ayda alabilirim o kapasite var bende
Başta almadım ona da güvendim bir anda aldım ve her tartıldığımda artıyorum ,demekki almıyorum diye yediklerim şimdi çıkıyor

Başta almadım ona da güvendim bir anda aldım ve her tartıldığımda artıyorum ,demekki almıyorum diye yediklerim şimdi çıkıyor

hadi itiraf et kacla gittin hedefe şuan kaçsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…