- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Çok gÜsel bİr kızımm olmuŞtuuu Çokkk gÜsell doĞum yaptım eve gelİyorumm 5 İzİm olmuŞ ama 4 Ü gelİŞmemİŞ 1 tanesİnİ verİyorlar bana eve getİrİyorumm oda kızmıŞŞ allahım bİr gÜsell bİr gÜsell anlatamamm konuŞuyorumm onunlaa sabah kalktımm Öyle etkİsİnder kalmıŞım kİ rÜya devam etsİn dİye kocİkİmİe 5 dk daha dedİm valla....ama Çok gÜseldİ.....rabbİm bana bu gÜsellİĞİ yaŞattıĞı İÇİn Çok huzur dolu oldum...zaten sabah İmsak vaktİnde nİyet ettİkten sonra sabah namazımı kıldım yasİnİmİ okudum abdestlİ yattımm ondan gÖrdÜmm kesİnnn.....sİzede bol bol dua ettİmmm hatta akŞam bİr kurana gİdİcem ordada dua edİcemm hepİmİz İÇİnn....
amin cnaım amingünaydın arkadaşlar HAYIRLI BİR ÜÇ AYLAR DİLİYORUM HERKESE BEREKETLİ HUZURLU MUTLU SAGLIKLI ÜÇ AYLAR HERKESE HAYIRLI KANDİLLER
NESLİHAN ne güzel rüya görmüşsün allah hayırlara cıkarsın rüyada dogum yapmak sıkıntılardan kurtülmak demektir kız cocuguda müjdedir canım inşallah cok istedigin şeyin müjdesini en kısa zamanda alırsın sen ve senin gibi isteyen herkes opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
takımımızda bebek bekleyen herkese rabbim günüllerine göre versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin cnaım inşallah kendimi bildiğimden beri hep yüce rabbimden ikiz bebek istedim inanıyorum bana ikiz bebek verecek belki geç olacak ama verecek biliyorum ben zaten herşeyi geç buldum ama en güzeli oldu hep bu sınavıda geçecem biliyorum canım arkadaşım çok saolilter nasılsın allah hepinize ikiz bebek versin inşallah biri kız biri oglan
canım seni yarın stresi bastı ya şimdi sen işin ucundan başla hem spor yapmış olursun sıcaklarda iyi kalori yakarsın hemde evin temizlenmiş olur yarınıda düşünmemiş olursun işin ucundan başladınmı devamı gelir zatenbu gün evim cok dagınık ama beni yarının sitresi bastı artı oldugum icin hic canım ev işi cekmiyor kendimi rahatsız hissediyorum canım sıkılıyor yatemizlik yapmam gerek yarın arkadaşım gelecek ev temiz olmalı
Çok gÜsel bİr kızımm olmuŞtuuu Çokkk gÜsell doĞum yaptım eve gelİyorumm 5 İzİm olmuŞ ama 4 Ü gelİŞmemİŞ 1 tanesİnİ verİyorlar bana eve getİrİyorumm oda kızmıŞŞ allahım bİr gÜsell bİr gÜsell anlatamamm konuŞuyorumm onunlaa sabah kalktımm Öyle etkİsİnder kalmıŞım kİ rÜya devam etsİn dİye kocİkİmİe 5 dk daha dedİm valla....ama Çok gÜseldİ.....rabbİm bana bu gÜsellİĞİ yaŞattıĞı İÇİn Çok huzur dolu oldum...zaten sabah İmsak vaktİnde nİyet ettİkten sonra sabah namazımı kıldım yasİnİmİ okudum abdestlİ yattımm ondan gÖrdÜmm kesİnnn.....sİzede bol bol dua ettİmmm hatta akŞam bİr kurana gİdİcem ordada dua edİcemm hepİmİz İÇİnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?