Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok gÜsel bır kızımm olmuŞtuuu Çokkk gÜsell doĞum yaptım eve gelıyorumm 5 ızım olmuŞ ama 4 Ü gelıŞmemıŞ 1 tanesını verıyorlar bana eve getırıyorumm oda kızmıŞŞ allahım bır gÜsell bır gÜsell anlatamamm konuŞuyorumm onunlaa sabah kalktımm Öyle etkısınder kalmıŞım kı rÜya devam etsın dıye kocıkımıe 5 dk daha dedım valla....ama Çok gÜseldı.....rabbım bana bu gÜsellıĞı yaŞattıĞı ıÇın Çok huzur dolu oldum...zaten sabah ımsak vaktınde nıyet ettıkten sonra sabah namazımı kıldım yasınımı okudum abdestlı yattımm ondan gÖrdÜmm kesınnn.....sızede bol bol dua ettımmm hatta akŞam bır kurana gıdıcem ordada dua edıcemm hepımız ıÇınn....

eminin o güzel rüyan birgün gerçek olacak
sadece senn inanman yeterli :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar HAYIRLI BİR ÜÇ AYLAR DİLİYORUM HERKESE BEREKETLİ HUZURLU MUTLU SAGLIKLI ÜÇ AYLAR HERKESE HAYIRLI KANDİLLER

NESLİHAN ne güzel rüya görmüşsün allah hayırlara cıkarsın rüyada dogum yapmak sıkıntılardan kurtülmak demektir kız cocuguda müjdedir canım inşallah cok istedigin şeyin müjdesini en kısa zamanda alırsın sen ve senin gibi isteyen herkes opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

takımımızda bebek bekleyen herkese rabbim günüllerine göre versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnaım amin
sanada hayırlı olsun cnaım üç aylar allahım bu güzel aylarda herkesin gönlüne göre versin

ilter nasılsın allah hepinize ikiz bebek versin inşallah biri kız biri oglan
amin cnaım inşallah kendimi bildiğimden beri hep yüce rabbimden ikiz bebek istedim inanıyorum bana ikiz bebek verecek belki geç olacak ama verecek biliyorum ben zaten herşeyi geç buldum ama en güzeli oldu hep bu sınavıda geçecem biliyorum canım arkadaşım çok saol

canım seni yarın stresi bastı ya şimdi sen işin ucundan başla hem spor yapmış olursun sıcaklarda iyi kalori yakarsın hemde evin temizlenmiş olur yarınıda düşünmemiş olursun işin ucundan başladınmı devamı gelir zaten

iltercim gec olsun önemli degil yeterki istedigin gibi olsun benimde cocuklarım cok erken oldular hic istemedigim zamanda iki cocuk cok zor günlerdi hic birini bilinçli olarak istemedim ve tadınıda almadım cocuklarımın şimdi şimdi anlıyorum onları ama cık zor günlerdi bir başına ve iki cocuk aslında sizler gibi bilinçli olmak daha iyi şimdide boyumca cocuklarım var ama boşuna yıpranıyorsun onları büyütürken bilinçli anne baba olmak önemli inşallah sizler öyle olursunuz inaniyorum

günaydın kızlar
bu sabah tartıldım ve aynı kilodayım yani 97,6.

ama akşam çok fena oldum. bu yüzden karpuzun yanında peynir yedim. zira migrenim tutu. sonra geri kustum. direkt yatıp uyudum. hala biraz başım ağrıyor.

sabah 2 minik domates ve 1 salatalık yedim. ben sularını içemiyorum.
öğlen de 2 domates 2 salatalık.

rabbim bu mübarek gecede bütün dualarını kabul etsin sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…