- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Merhaba kızlar iyi geceler :) 3ay sonra düğünüm var. 6kilo vermek istiyorum sporla beraber. Şimdi 63.5 kiloyum. 1.62 boyundayım. Sizce ne yapmalıyım?
Merhabalar
8.takima yonlendirildim :)
Benide araniza alirsajiz sevinirim.
165 boyundayim 91 92 arasindayim yarin acbkarina tartilip anlicam :)
Syrekli online olamayabilirim ama her cuma yazarim zevkle kilomu :)
Merhaba kızlar. Bende bugünkü planımı yazayım size
kahvaltı beyaz peynir yumurta zeytin şekersiz çay
Öğleyin arkadaşta olacam kısıra çağırdı ama iki kaşık yicem
akşam çorba içecem ekmeksiz tabi.
Spor olarakta kahvaltıdan hemen sonra plates yapacam:)
Kurallarida simdi okudum hepsinede harfiyen uyulucakdir :)
Esim oruç tutuyo sahura kalktık canım[/QUOTE]Eşim orucTE="yst38, post: 37582783, member: 318272"]Hayrola sabah sabah
Kızlar eşim yine dedesigile gitmemizi istiyor her Pazar ordayım ya ailecek hiç geçirmiyoruz pazarları. Bende patladım biraz önce ben gelmiyorum dedim bende kızımı alıp giderim dedi onu nasıl ikna edebilirim bazen de birlikte vakit geçirmeye ..dedesine çok düşkün her hafta gidilmezki ben de ailemi haftada bir görüyorum onun ailesini de ama dedesi olmaz ki ya
hoşgeldin canim benim çok bi fazlan yokmuş dugunede 3 ay gibi zamanin var çok sanlisin kuğu gibi bi gelin olacaksin inş bende yeni evlendim bu yazin basinda Allah tamamini erdirsin insMerhaba kızlar iyi geceler :) 3ay sonra düğünüm var. 6kilo vermek istiyorum sporla beraber. Şimdi 63.5 kiloyum. 1.62 boyundayım. Sizce ne yapmalıyım?
merhaba tatlim aksam yemeğin biraz az olmuş sankiMerhaba kızlar menüm
sabah
dukan ekmek
peynir
zeytin
yumurta
salam
öğle
yağsıze et
salata
akşam
1 yumurta
salata
gece
süt
2 dilim dukan kek
merhaba canim hoşgeldin benim umarim hep birlikta güzel kilolar veririz ben her ne kadar hamilelikten dolayı listede yer almasamda menü ve kilo bildirimine sizlerle beraber devam edicem inşMerhabalar
8.takima yonlendirildim :)
Benide araniza alirsajiz sevinirim.
165 boyundayim 91 92 arasindayim yarin acbkarina tartilip anlicam :)
Syrekli online olamayabilirim ama her cuma yazarim zevkle kilomu :)
plates çok super bi spor 5 kilo veriyorsan 10 kilo gibi duruyor hamilelikte şuan kilo almadim aksine 8,5 kilo verdim ama doktorum izin verirse hamilelik platesi yapicamMerhaba kızlar. Bende bugünkü planımı yazayım size
kahvaltı beyaz peynir yumurta zeytin şekersiz çay
Öğleyin arkadaşta olacam kısıra çağırdı ama iki kaşık yicem
akşam çorba içecem ekmeksiz tabi.
Spor olarakta kahvaltıdan hemen sonra plates yapacam:)
inşallah canm benimKurallarida simdi okudum hepsinede harfiyen uyulucakdir :)
canim eşini nazil ikna edersin bilmiyorum henüz evlilikte yeniyim ama inatlasarak ikna edemezsin isi inada bindirirsin güzellikle söylemeyi dene neden ve gerekçeleri ni anlat ne bilim berblaber zaman gecirmeyi özlediğini soyle vs inş ikna edebilirsinKızlar eşim yine dedesigile gitmemizi istiyor her Pazar ordayım ya ailecek hiç geçirmiyoruz pazarları. Bende patladım biraz önce ben gelmiyorum dedim bende kızımı alıp giderim dedi onu nasıl ikna edebilirim bazen de birlikte vakit geçirmeye ..dedesine çok düşkün her hafta gidilmezki ben de ailemi haftada bir görüyorum onun ailesini de ama dedesi olmaz ki ya
Bende elif. Matematik öğretmeniyim vanda yaşıyorum. Nişanlıyım 29 ocakta düğünüm var. 1.62 boyum. 63.5kiloyum :))Kendinden bahseder misin canim adin nedir nerden yaziyorsun calisiyor musun
ben gülşen kayseride oturuyorum ogretmenim
Kendinden bahseder misin canim adin nedir nerden yaziyorsun calisiyor musun
ben gülşen kayseride oturuyorum ogretmenim
Kilon ve boyun kac
Evet fazlam yok ama dikkat etmem gerek. 5 kilo verirsem güzel olacak:)hoşgeldin canim benim çok bi fazlan yokmuş dugunede 3 ay gibi zamanin var çok sanlisin kuğu gibi bi gelin olacaksin inş bende yeni evlendim bu yazin basinda Allah tamamini erdirsin ins
merhaba tatlim aksam yemeğin biraz az olmuş sanki
merhaba canim hoşgeldin benim umarim hep birlikta güzel kilolar veririz ben her ne kadar hamilelikten dolayı listede yer almasamda menü ve kilo bildirimine sizlerle beraber devam edicem inş
plates çok super bi spor 5 kilo veriyorsan 10 kilo gibi duruyor hamilelikte şuan kilo almadim aksine 8,5 kilo verdim ama doktorum izin verirse hamilelik platesi yapicam
inşallah canm benim
canim eşini nazil ikna edersin bilmiyorum henüz evlilikte yeniyim ama inatlasarak ikna edemezsin isi inada bindirirsin güzellikle söylemeyi dene neden ve gerekçeleri ni anlat ne bilim berblaber zaman gecirmeyi özlediğini soyle vs inş ikna edebilirsin
verirsin canm benim 5 kilo ne ki Allahin izniyle verirsin:)Evet fazlam yok ama dikkat etmem gerek. 5 kilo verirsem güzel olacak:)
İyi pazarlar şekerler
Merhaba canım hoşgeldinnn 3 aya denk kuğu gibi bir gelin olursun inş bitanemmöncelikle şeker ve ailesi un ve ailesiyle vedalaş tatlım kahvaltını güçlü öğle ve akşamı hafif geçir her gün en az 30 dklık spor yapmalısın ki vucudun sıkılaşsın kilo verme hızın artsın günde 2 finvan yeşilçay içersem metabozliman hızlanır kuzum ayrıca en az 2-2,5 lt su içebilirsen harika olur
Ayrıca ilkj sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen lazım bitanemm
Merhaba cnm hoşgeldin 8, takımailk sayfadaki kuraları okuyup kabul ettiğine göre günlük 5 mesaj yazma kuralını da okumuşsundur cnmcım paylaşım ve motivasyonun yüksek olması içim katılımının fazla olması gerekli ayrıca henüz takım listesine girmedin katılımın paylaşımın çok olsun ki takım listesine girebilesin kuzum
gayet güzel bir plan cnm kısır yeşilliği bol olursa yarım tabak yiyebilirsin korkma tatlım akşam da çorbanın yanına salata veya yoğurt ekle ki metabolizman yavaşlamasın cnmspor da yapılırsa süper
az once yazdıklarımı geri aldım o zamannnşekerler yeni geldiğiniz için deneme süreniz iki hafta olacak takım kaptanınız Moni ben 6, takım kaptanıyım takım kaptan yardımcınız sevgili efsax sizlere yardımcı olacaktır deneme süresi sizin paylaşımllarınza göre 1 hafta da olabilir gün sonunda veya ertesi gün aldığınız nefesi bile yazmalısınız takımınız bu ara zor günler geçiriyor eminim sizlerin sayesinde bu günler bitecek her zaman yardıma hazırız
Esim oruç tutuyo sahura kalktık canım
İnşallah ya tabi korumakta önemli formumuzu :)verirsin canm benim 5 kilo ne ki Allahin izniyle verirsin:)
Kesinlikle canim kendimden çok iyi biliyorum 2013 un mayis sonunda basladim ben kilo vermeye calismaya 103,2 kiloydum ilk baslarda gayet güzel devam ettim 20 kiloyu bi solukta verdim takima geldiğimde 90 kusurdum haziran sonu gibi gelmistim sonra nisandi düğündü derken kiloma dikkat edemedim 75 e kadar inmistim sonra bi rahatlik geldi dikkat etmedim 87 leri gordun nisanimda 80 gördüm sonra tekrar bi rahatlik 85 buldum düğüne kadar yine 80 gördüm bu seferde evlendim diye rahata erdim hamile oldugumu öğrendiğimde tartildigimda 87 ,7 87,6 yi gördüm şuan çok şükür 79,1 gordum gectigimiz cuma ama hamilelikte özel bi caba harcamadim bulantim olduğu için yemek yiyemedim o yüzden kendiliğinden gitti :) inşallah sen benim gibi yapmazsin ve hep korursun belki de simdi hedefine ulasmis olcaktim ve şuan kilolu hamileliğin olmayacaktiİnşallah ya tabi korumakta önemli formumuzu :)
Bende üniversite 3.sınıfta verdim kilo. O zaman 58 kiloydum. 4.sınıfta kpss derdi zaten hiç almadım. Ama geçen sene okuldan geldim yorgun yorgun yemek yiyip uyudum hep. Sonra sevdicekle tanıştık ben bişe yiyemedim 10günde eski kiloma döndüm:) ama sonra sevdicek iyi bakınca bende yiyince bu haldeyim:) çikolata cips hayatımdan çıkardım zaten. Ama hareket etmem lazım :)Kesinlikle canim kendimden çok iyi biliyorum 2013 un mayis sonunda basladim ben kilo vermeye calismaya 103,2 kiloydum ilk baslarda gayet güzel devam ettim 20 kiloyu bi solukta verdim takima geldiğimde 90 kusurdum haziran sonu gibi gelmistim sonra nisandi düğündü derken kiloma dikkat edemedim 75 e kadar inmistim sonra bi rahatlik geldi dikkat etmedim 87 leri gordun nisanimda 80 gördüm sonra tekrar bi rahatlik 85 buldum düğüne kadar yine 80 gördüm bu seferde evlendim diye rahata erdim hamile oldugumu öğrendiğimde tartildigimda 87 ,7 87,6 yi gördüm şuan çok şükür 79,1 gordum gectigimiz cuma ama hamilelikte özel bi caba harcamadim bulantim olduğu için yemek yiyemedim o yüzden kendiliğinden gitti :) inşallah sen benim gibi yapmazsin ve hep korursun belki de simdi hedefine ulasmis olcaktim ve şuan kilolu hamileliğin olmayacakti
Esim oruç tutuyo sahura kalktık canım[/QUOTE]Eşim orucTE="yst38, post: 37582783, member: 318272"]Hayrola sabah sabah
Aa benim yengemde vanda matematik ogretmeni abimde savci orda universitede lojmanda kaliyirlar sende lisr de mi calisiyorsun aslen nerelisinmYenge de varda matematik39 .!.:Bende elif. Matematik öğretmeniyim vanda yaşıyorum. Nişanlıyım 29 ocakta düğünüm var. 1.62 boyum. 63.5kiloyum :))
Canim ben dukan diyetine basladim 3 haftada 3 kilo verdim senin kilo fazlan azmis sen dukan express yaparsan 2 ayda 5 kilo rahatlikla verirsinİnşallah ya tabi kofalan aza önemli formumuzu :)
Kızlar eşim yine dedesigile gitmemizi istiyor her Pazar ordayım ya ailecek hiç geçirmiyoruz pazarları. Bende patladım biraz önce ben gelmiyorum dedim bende kızımı alıp giderim dedi onu nasıl ikna edebilirim bazen de birlikte vakit geçirmeye ..dedesine çok düşkün her hafta gidilmezki ben de ailemi haftada bir görüyorum onun ailesini de ama dedesi olmaz ki ya
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya hala şoktayım
Kaptanımız Ayşenin Babacığı aniden vefat etmiş 3 gün evvel
Facede gördüm baş sağlığı diledim ama öğlen arayıp görüşürüm onunla sonuçta sırf faceden olmaz
Aa çok üzüldüm yaa....
Allahım sabır versin. Bizim de baş sağlığı dileklerimizi iletirsen sevinirim..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.aniden mi vefat etmiş acaba bir hastalığı falan var mıydı?her ne olursa olsun baba bu yaaa.Allah kimseye göstermesin acılarını. amin
Allah rahmet eylesin ölüm aniden geliyo Rabbim ailesine sevenlere sabır versin
Moniciğim vasın sağolsun Allah rahmet eylesin annene de sana da Allah sabırlar versin böyle birden bire kaybetmek de zor olsa gerek Allah metanet versin mekan durağı cennet olur ınsallah
Selamün aleykümİyi akşamlar 8, takımın şekerleriii
Monicim başımız sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun babacığının rabbim sizlere sabır versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?