yaklaşık 5,5 6 ayda sanırım:44: amacım hızlı değil kalıcı kilo vermekti bitanemm hala da vermeye devam ediyorum
Merhaba bayanlar , Sweetdimple az önce takıma dahil etti beni (teşekkür ederim),
Kendimi tanıtayım 24 yaşındayım, boyum 1.70 , daha önce 3-4 yıl kadar önce forumda 23 kilo verdim ama takımlara katılmamıştım, şimdi o kilolar yavaş yavaş da olsa geri geldi, bu sefer daha da önlemli bir şekilde yeniden başlıyorum.
Moralim pek yerinde değil açıkçası, bu öğlen buraya girmeden önce de baya abur cubur yedim, ama düzeleceğim eminim, sizlere de daha önce ki tecrübelerimden yardımcı olmaya hazırım , umarım güzel olur her şey
Çok güzel kilo vermişsin canım, sakın geri alma ben ben farketmeden 3 yılda hepsini geri aldım 82 ile başladım 59 oldum sonra yavaş yavaş aldım 87 kiloyum şu an da, çok kötü birşey geri toparlaması çok zor oluyor , ama başarıcam
hoşgeldin canım benimmmm 8, takım kaptanı izinli kaptan yardımcısının da düğün telaşı var o yüzden bu artalar biraz sakin herşey çok güzel olacak eminim ben karatay sağlıklı beslenmesi ile verdim bitanemmm hedefime ulaştım çok şükür tşk ederimkarataya devam ettiğim sürece alacağımı sanmıyorum yaşam biçimim oldu tavsiye ederim tatlım benim boyumda 1,68 hep birlite başaracağız canımcımmm azim senden detsek bizdennn
Evet farkettim takımda bir durgunluk var ama problem değil :)
takımın hareketlenmesi tamamen sizlerin elinde yeni gelen arkadaşlar da inş senin gibi katılımcı olursa harika olur bitanem ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekli paylaşımın yeterli olursa ilk haftadan da listeye girebilirsin 2, hafta da menülerini buraya yazarsın cnmm fakat bizlerin sohbetine de katılabilirsin zamanın oldukça bekleriz 3, takım 6, takım 80-89 topiği hepimizin amacı ortak tatlım
Topiğe gelen olursa yazmadan gitmesin
Bende şimdi eve geçiyorum, yollar göl oldu, şu ehliyeti alsam çok güzel olucak :44: ,
yarın sabah yürüyüşe çıkıp oradan da markete gidip, kendime haftalık alış veriş yapacağım,
sabahları herbalife shake içeceğim, çünkü annem almış bitireyim , her gün kullanmasam da kahvaltıya fırsat kalmadığında içerim,
sanırım yeni üyeler hemen listeye girmiyor, benim için daha iyi bende kendimi hazırlamış olurum,
yarın sabah görüşürüz, umarım birileri gelir, herkes kendine iyi baksın
Aa teşekkür ederim gelirim tabi ki, benim vaktim bol buraya, ofiste pek yoğun bir programım yok sadece haftasonları hiç uğrayamam sanırım, katılımcılar olacaktır eminim, katılan kazanır kiloları verir
Tekrar teşekkür ederim, yarın görüşürüz, 3. takıma da uğrarım hoşçakal
Aranıza yenı katıldım herkese slmlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anasınıfı ogrtmym
65 kıloyum
55 olmak ıstıyorum
2haftadır yememe dıkkat edıyorum
Yuruyus yapmaya calısıyorum
Merhabaaa ben de geldimm napıyoruz şimdi kızlar yeniyim de azıcık :)(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sabah kahvaltıda mısır gevregı sut ara ogun meyve oglen yemıyorum onun yerıne okulda 2 de cocuklarla ne cıkarsa yemege calısıyorum
Ama su aralar yagmur cok yuruyus yapamıyorum onun yerıne ıp atlamaya calısıyorum
takıma yeni üye alıyor musunuz?
Aa teşekkür ederim gelirim tabi ki, benim vaktim bol buraya, ofiste pek yoğun bir programım yok sadece haftasonları hiç uğrayamam sanırım, katılımcılar olacaktır eminim, katılan kazanır kiloları verir
Tekrar teşekkür ederim, yarın görüşürüz, 3. takıma da uğrarım hoşçakal
evet cnm hoşgeldin alıyoruz birtanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?