az önce 3 bardak çay içtim,çay iyi geliyo bana diyet sürecinde.
Yeni katilanlar acaba yarismaya ne zaman girecek?? Bir de aranizda hulahup deneyen var mi zayiflamak icin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugünün menüsü:sabah:2 bardak çay,3 dilim ekmek,2 kaşık tulum peyniri,kırmızı biber sosu,domates.arada:7 erik ve 1 salatalık.öğle:semiz otu salatası bir kase,1 közlenmiş patlıcan,1 közlenmiş yeşil biber,1 kaşık tulum peyniri,2 dolma ve 1 dilim ekmek.akşam:7 kaşık salçalı makarna,yağ çok azdı.bugün 1 litre su içtim,10 dakika yürüdüm
kızlar günaydın ya bizim gruptaki hanımlr neden çok mesaj yazmıyor ki,forumda hep altlardayız.SABAH:2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY,İKİ TANE YUMURTA,DOMATES,2 KAŞIK TULUM PEYNİRİ,BİBER SOSU VE 3 DİLİM EKMEK YEDİM,KAHVALTIMI İYİ YAPMAZSAM ÇOK ACIKIYORUM,DİĞER ÖĞÜNLERE DAHA ÇOK YÜKLENİYORUM
bazen doyma sıkıntsı çekiyorum.ama bugün dengeliycemGünaydın kardeş takımcımmmefsaxcığımın telaşı var o yüzden bir merhaba demeye geldim fakat şu an üye az bile olsa birbirinizle paylaşımda bulunmalı menülerinize yorum yapmalısnızı şekerler ne kadar sohbet o kadar motivasyon değilmi
deneme süresinde paylaşımları yeterli olan üyeler listeye alınır bitanem
sabah 3 dilim ekmek fazla kaçmış bitanemm kademe akdeme düşrümeye çalışş suyu ve sporu da biraz artırabilirsen harika olur kahvaltını sıkı yapman çok güzel açlık hissettiğin an ayran içebilirsin bitanem
bazen doyma sıkıntsı çekiyorum.ama bugün dengeliycem
arkadaşlar ben üye oldum. anlamadığım bazı konular var da yardımcı olur musunuz.
şimdi günlük olarak yediklerimizi haftalık kilomuzu bildireceğiz ama buradan msj olarak mı yazacağız. Nereye bildiriyoruz. Birde bu mesaj sayısı nedir. Yazdığım her mesajı saymam mı gerekiyor.birde gurupta kaç kişiyiz acaba?
bazen doyma sıkıntsı çekiyorum.ama bugün dengeliycem
Yeni katilanlar acaba yarismaya ne zaman girecek?? Bir de aranizda hulahup deneyen var mi zayiflamak icin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimle aynı kiloda başlamışsın Tebrikler umarım ben de senin gibi olurum ne kadar sürede verdin bu kiloyu :) ayrıca tebrik ederim Mezuniyetini :))
Günaydın :) ben yeniyim salı günü katıldım 1 haftada 3 kilo vermisim bir aydır diyet yapıyorum toplamda 8 kilo :) günlük kalori ihtiyacın kaç kalori neden 1200??
hoşgeldin aramıza Ozicimmmm elbette elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız günlük olarak yediğin içtiğin herşeyi ve yaptığın sporları yazmalısın canım cuma sabahları en geç 1 ye kadar kilonu bildirmelisinnn gerisi takım üyeleri birbirlerinin menülerini yorumlayarak önerilerde bulunur eksik fazla tesbit edilir ilk sayfadaki kuralları kabul ettiysen 2 hafta deneme süresi olacak kaptanın yada yardımcısının insiyatifi doğrultusunda haftaya da listeye girebilirsin paylaşımın yeterli olursa canım kaptanınız Moni şu an izinli
ve kaptan yardımcısı sevgili efsax ın çok yakında düğünü olduğu için bu ara biraz yoğunn izinli arkadaşlarla birlikte yaklaşık 8 kişi sanırım
ben 3, takım kaptanı sweet istediğin zaman bizlerin takımlarına da gelebilirsin cnm hepimiz seve seve yardımcı oluruz mesaj sayısı yeni üyelerin katılımını sağlamak amacıyla günde 5 adet fakat buraya alışınca inan çıkmak istemeyeceksin takım motivasyonu ile harika kiloların verildiğine seni temin ederim cnmm başarılarrr
hulahupu bir türlü beceremedim cnmmm hemen düşüyor
tşk ederim cnmelbette vereceksin cnmmm sadece sabır ve zaman lazım 1 kasımda başlamıştım düzenli sağlıklı beslenmeye cnm
Güzeller nerdesinizzz:26::26:
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. boyum 167 kilom 85 bir an önce kilolardan kurtulmak istiyorum. Uyguladığınız bir diyet varmı. Bana neyi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?