- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba arkadaşlar. Ağlamaktan ne yazacağımı bilemiyorum. Allah'ım güzel Rabbim o yerin altında zifiri karanlıklarda şehit düşen evlatlarımızı, kardeşlerimizi rahmetiyle sarsın, sarmalasın. geride kalan çocuklarına, eşlerine, anne babalarına bütün sevdiklerine sabırlar versin. Bütün Türkiye'nin başı sağolsun...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam bugün iyice ağlamaktan şiştim
Zaten somadaki facia için kaçıncıya göz yaşı döküyorum birde üzerine eşim eklendi
Öğlende doktora gitmiş ve dopplerini çektirmiş :26:
Çok şükür kalple ilgili bir durum yokmuş, damarlardada sorun yokmuş ama eşimin şikayetlerini dinleyip sonucuda temiz görünce ya nöropati yada romatizma olabilir demiş :26:
Ortopedi doktoruna yönlendirmiş oda aynı şüpheyi dile getirmiş ve eşimin EMG çektirmesini istemiş.
Yarın öğleden sonraya randevu aldık ama tabi yarına kadar bana zaman geçmek bilmeyecek
Nöropatiyi duyunca zaten hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
Rahmetli babasının hastalığı ve okuduğum kadarıylada pek bir tedavisi yokmuş gibi ( bazı durumlarda ameliyat olunabiliyormuş ama o türüne göre değişiyormuş )
Eşim eve geldiğinden beri ona çaktırmamaya çalışıyorum ama çok kötü hissediyorum kendimi.
Babasının son zamanlarını gördüğümden daha beter oluyorum düşündükçe. Rahmetli bu hastalık yüzünden yatalak olmuştu ( senelerce ağrı çekmiş ama hiç birimize söylememişti, belki söyleseydi bu kadar kötüleşmezdi ama yatalak olmadan bir kaç ay evvel artık resmen emekliyordu adamcağız ayakları tutmadığı için)
İnternete yazılana göre 50 - 60 yaşlarında bu evre oluyormuş genelde. Eşim daha 40 yaşında, tamam teşhis daha konulmadı tam olarak ama benim içim acıyorya ona birşey olursa diye düşünmeden edemiyorum:26: Evlatlarımı düşünüyorum ve çok korkuyorum
Rabbim korusun inşallah nöropati değildir diye dua edip duruyorum
Ne olur kızlar dua edin sadece Romatizma çıksın
Yarına kadar bana uyku haram olucak belli ama inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gece yatmak bilmedim sabah kalkmak
Sabah 9da eşim uyandırdı beni ama bir türlü kafamı kaldıramadım artık nasıl sıkıntı yapıpta uyuduysam :26:
Aslında bugün eşimle birlikte gidecektim hastaneye ama eşim benim orada daha çok sıkıntı yapacağımı düşündüğü için sen halama git diye tutturdu ( davet etmişti sabah ama ben eşimle hastaneye gidiceğim diye ertelemeye kalkıştım )
Sonunda tamam dedim ve iyiki gitmişim yoksa vakit nasıl geçerdi bilmiyorum
Eşim EMGsini çektirmiş ve çok şükür sizlerinde dediği gibi boşuna evham yapmışımNöropati değilmiş şükür ama işte çiş değil .... derler ya onun gibi bir şey oldu netice
Doktor sende nöropatiyle uzaktan yakından alakalı bir durum yok demiş ( test sonucunu görünce)
Huzursuz bacak sendromu varmış
Zaten milletimizin %15inde olan bir rahatsızlıkmış ve çok şükür en hafif derecedeymişağrıları kesilene kadar uzun bir zaman parkinson hastalarına verilen bir ilaçı kullanması gerekiyormuş
Bu rahatsızlık için net bir ilaç yokmuş ama o ilaç iyi geliyormuşağrısını kesip en azından sabahları ağrı olmadan uyanmasını sağlayacakmış
Kan değerleri de çok yüksek çıkmış ve bundan dolayıda olabilir demiş doktor
İlk fırsatta bir dahiliyeye git ve değerleri düzenliyecek ilaçları sana verecekdeğerler normale döndüğünde de bu rahatsızlığın inşallah geçecektir demiş
Adamcağızın arada bir asabiyeti ve duygu değişimide bu yüzdenmiş :26:
Çok şükür hayatını etkileyecek bir hastalık çıkmadı ( nöropati kat kat daha kötü cünkü resmen süründüren bir rahatsızlık Rabbim kimseye vermesinAminnnnnnnnnn )
Artık bundan sonra bende biraz daha dikkatli davranacağım çünkü nette okuduğuma göre sinirselde olabiliyormuş bu durum ve en azından ben üstüme düşeni yapıp eşimi her türlü stresten uzak tutmaya çalışacağım
Nasıl rahatladığımı size anlatamam
Sizlerdende Rabbim kat ve kat razı olsundesteğinizi yürekten hissettim
RAbbim gönlünüzdeki herşeyin çok daha güzellerini sizlere nasip etsin ve hepimize uzun sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip etsin....Aminnnnnnnnnn
GÜNAYDIN
** 8. TAKIM 362 ETAP **
burukcay (63,2 / / /% )1.kez bıldırımde bulunmadı
sismanvemutsuz ( 96,6 / / /% )1.kez bıldırımde bulunmadı
efsax ( 82,2 /81,9 /0,3 /% 0,18 ) kılosu 2 ye bolundu
seval1349( 85 / / / % ) 1.kez bıldırımde bulunmadı
hatioz(62 / / / % )1.kez bıldırımde bulunmadı
ameliaa ( 68,1 / / / % ) 2.kez bıldırımde bulunmadı
8. TAKIM ORTALAMASI : %0,03
tamam canım bende ıstanbuldaydım mmobılya beyaz esya ıslerıyle ugrastım gecmısı okuyamadımkaptancım ben yazmıştım ama beni izne çıkarır mısın diye baya oldu okunmadın herhalde ben taşınıyorumda yogunlaşamıyorum diyete 1-2 hafta daha gelemeyecem şimdiden sagol
** 8. TAKIM 362 ETAP **
burukcay (63,2 / / /% )1.kez bıldırımde bulunmadı
sismanvemutsuz ( 96,6 / / /% )izine ayrıldı
efsax ( 82,2 /81,9 /0,3 /% 0,18 ) kılosu 2 ye bolundu
seval1349( 85 / / / % ) 1.kez bıldırımde bulunmadı
hatioz(62 / / / % )1.kez bıldırımde bulunmadı
ameliaa ( 68,1 / / / % ) 2.kez bıldırımde bulunmadı
8. TAKIM ORTALAMASI : %0,03
Canım geçen haftadan bu yana gelen giden olmadı, bakınıp duruyorum ama...Meraba kizlar ya final haftam hic giremiyorum bi de tarti bozulmus cikip almam lazim cok ozur dilerim bildirimi aksattimbu aralar kimse yok ortalikta kotu bisey mi oldu
takım nereye kayboldu herkes bı tarafta persembe gunu kımse bıldırım yapmadı ,paylasımlarımız desenız zaten yok arkadaslar , benımde gıremedıgım paylasım yapamadıgım zamanlar oluyor malum dugunume 27 gun kaldı sehırler arası mekık dokuyorum , takım bu sekılde devam edıcekse ya dıger takımlara bolunelım canlarım yada elımızden geldıgınce dkkat edelım acayıp dagıldık persembeden berı gelıyorum bakyorum ın cın top oynuyor
bende anlamadım kı olmazsa ole yapalm tek kısıyle takım nasıl olacakCanım geçen haftadan bu yana gelen giden olmadı, bakınıp duruyorum ama...
Evet canım ya noldu herkese birden, yeni üye alalım olmadı,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?