Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kıslar bana onerebılecegınız bı dıet lıstenız varmı calıŞan oldugum ıÇın pek dıger lerınız takıp edemıyorum

cnmmm şimdi 7.takımdan arkadaşlar sağlık orucu die bir diet yapmışlar
biri haftada 6 kilo diğeri 3 kilo vermiişdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:1shok:
şimdi o linkii buraya bulup koplayalıcaam
isteyen arkadaşlarala onu yapacağııza.s

amin cnm amin

saol cnm bnmmyaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus
siz verdinz bizde verek de kurtulak şu kilolardaan kaydirigubbakcemile5

azra bul şu diyet listesini bu gün icimde nedeni bbelli olmayan bir üzüntü var hep aglamak istiyorum cok üzgünüm bu sıkıntıyla belki yaparım hı
yapma aşkıım:teselli:
ağlamak yok gülmek var:sm_cool:
verceğiz kilolar güleceğiiz hep beraber
şimdi okuyorum kopylaıyacam buraya daa.s

canım ben anlatayım isterseniz bulamadıysan selma sıkma canının bende en ümitsiz anda başlamıştım azracım yanlız orda tüm açıklamalrı kopylaki arkadaşlar okusunlar çünkü tam anlamıyle liste yok ve daha sonraki 1-2 günde benim çıkarttıklarımı kopyala inanın ben 5 yıldır bu rakamı görmemiştim şimdi herkesin bunu yaşamasını istiyorum

bende yapacam o listeden nasılsa bende yapayımm pazartesi başlarım bend eyaparım tabi adetim gelirse :roflol:
azra bul şu diyet listesini bu gün icimde nedeni bbelli olmayan bir üzüntü var hep aglamak istiyorum cok üzgünüm bu sıkıntıyla belki yaparım hı
kız neden sende benden mi kıskandım ne oldu cnaımcım söyle bana opuyorumnanaktan

NEDEN CNM DURUP DURUKEN NEDEN OYLE OLASINKI VARSA BI SORUNUN ÖZELDEDEKONUŞABILRSIN AMA POSITIF OLMAYA BAK CNM SU BIR HAFTADIR BENDE HAYATA KUSMNUŞ GIBI DOLANIYODUM AMA HAYAT DEVAM EDIYO NEDEN GERIYE KALAN VAKTIMI DAH IYI POSITIF GECIRNIYIM VARDIR ELBET HERSIKINTISIN BIR MUJDESI GULUMSE BAKEM YADA IYICE AGLA DOK IÇINI ONDAN SAONRA RAHATLARSIN BELKI AMA SUAN KI VAKTINI BIRDAHA NASIL GERIYE GETORECKSINKI ANINI YASA MUTLU OL HAYATIM:1hug:

kızlar biliyorum uzun ama lütfen okuyun
5 dak almaza.s

ne olur cnmm
bnde pek analmadıım
1 hafta ne yaptınız 5 dak anlatıver

sevdim bu pozitif yanınıŞeniz

CNM BEN HALA AEDT OLMADIM BILIYOMUSUN 9GUN GECTI KANDADDA CIKMADI AMAN HAYIRLISI YANAPALIM
bend umudum yok bekliyorum canım zaten günüm 14 geldi geldi gelmedi kan yaptırırım ondan sonrada yoluma dsevam ederim demi ama ölmedikyaa birdahaki aya der devam ederim her ay birdahaki aya :roflol:umutlar bitmez nede olsa allah hayırlısını versin canımm
bana mantıklı gelmedi ben kendi adıma boş ver diyorum
selma kız ben bunu biliyorum benim bir arkadaş yapıyor 2 gün içiyormuşun sanırım sonra başka şeyler yiyormuşun haftada 3 kilom vermiş oda

İlter nerdesın senın suan yapmıŞ oldugun bır dıet varmı cnm
canım ben daha önce dietisyene gittim 14 kilo verdim aynı dieti uyguluyorum ama artık veremiyorum değiştirmem gerekiyor istersen bir ara yazarım ama şu yeni meyva sulu şeyi deniyecem bizim neslihan yapıyor onu 2 günde 1,5 kilo verdi haftada 3 kilo verdi biliyorsun neslihanı demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…