Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bende geldim beni de alırmısınız aranıza :)

1.65 boyundayım

69 kg yim

ilk hedefim 59

2. hedefim 55

2 ay içinde 50 li rakamları görmek istiyorum çok sıkıldım bu kilolardan :)

suan 42 bedenim 38 beden olmak istiyorum

bugün resmen diyet e başlamış durumdayımmm

hiç kaçamaksız bu işi götürürsem bu yaz bikinimi giyebilirmiyim :)

nedersiniz.

hoşgeldin öncelklea.s.
bn takım kaptanı azrasıla
dileirm istediğin kiloları görürsüün
bnde kurallardan bahsedeyiiim
ilk kuralımz bol bol paylaşımda bulunmak buraya yazmak
ikincisi tabii en çook hepimzn istediği kilo vermek
ve her cuma en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimnde bulunmak(sabah aç karınına tartıya çıkıp burayay yazmak)
diğer kurallar ise günde enaz bi bardak yeşilçay yada bi sıcak suya yarım limon sıkıp içmek
tabiiki spor yapmak birde 2 buçuk lt su içmek
eğer bunları yapabilirim diyorsan tekrrdan hoşgeldiin
bu hafta yada en fazla 2 hafta denemen haftalrın olcak

gidişatına göre ya takımdasın yada değilsiin okturkbayragi

harikasın kaptanım ben inanıyorum sen en kısa zamanda vereceksin kiloları testlerini yaptırmam çok iyi olur biliyorsun vucudu hormonlar acayip etkiliyor dietinide ona göre yaptınmı harika oluyor birde sana bir ilaç ismi vermek istiyorum ama uygun olurmu bilmiyorum hiç bir yan etkisi yok esasında ama uygun mu değilmi bilmiyorum eğer uygun olursa sen söyle ben yazarım

merhaba hoş geldin aramıza umarım güzel paylaşımlar olur inşallah istediğin kiloya ulaşırsın inşallah bu yaz bikinileri giyersin

teşekkür ederim azra lisa :)

ben 0 kaçamaksız diyet yapmayı düşünüyorum çnkü bu kiloları ertelemenin bir anlamı yok inan çok sıkıldım bu kilolardan..

hergün parkta sabahleyin 1 buçuk saat yürüyüp koşuyorum..

günde 2 buçuk litre su içiyorum..

limon sıkma olayını deniycem :) tşk ederim bunun içinde.

bu cuma kilo bildirimin de bulunabilcekmiyim peki ? bulunmak isterim çünkü istekliyim çok ...

bugün neler yaptım bakalım öğlene kadar..

sabahleyin 6 da kalkış

parkta 1 buçuk saat yürüyüş

sonra eve geldim

1 dilim çavdar ekmeği salata domotes şekersiz çay içtim

arada 3-4 erik yedim

öğle yemeğinde ne yesem diye düşünüyorumm :)

yaz bakalıım neymiiş şimdi gtcem ama gelince okuıruum

eğer böyle ise süper program eğer bu yediklerine birde burda paylaşımda bulunursan bilki bu hafta takımdaasııındelikafadulden
öğlende sebze yeyerimseniben

çok doğru bilgilerrr teşekkür ederim bilgiler için

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

38beden hoşgeldin
kızlar bizim b.sayarda sorun var..işlerimden fırsat bulduğum zamanlarda defalarca deniyorum çoğu zaman açılmıyor..solitaire fln oynuyorum maalesef açılmadığında ve mutlu değilim maalesef..
azracım h.sonu giremiyorum biliyorsun..elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum..sabahları kimse olmuyor..
diskalifiye edileceksem ben edileyim..gereksiz yere stres oluyorum çünkü..
öptüm..

Bengeldim işlerim biraz bitti sayılır halı yıkadım yatak odamı temizledim hala cogu kimseler gelmemiş

38 BEDENhoşgeldin canım ne güzel iki tane bursalı oldukvereliniortakvereliniortakvereliniortak

AZRA BENCEDE GİT BİR DOKTORA SENİN ŞİMDİ NORMALDE DAHA HIZLI VERMEN GEREK KG COK YAVAŞ GİDİYOR DR BAKSIN SEBEBİ NEDİR BOŞUNA TAŞIMA ÜSTÜNDE FAZLADAN YÜK NEYE GEREKLER SANKİ BOŞUNA KENDİMİZE YÜK EDİYORUZ DEGİLMİ FAZLA KG kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sana gelinceye kadar edilecek çook kişi var hamsiciiim

bu arada sabah c.flakes+süt
öğlen yağsız pazılı gözleme yedim..
haftasonu biraz kaçırdım kızlar bol sarımsaklı yoğrtlu kızartma yedim..ama nasıl da özlemişim

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…