Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam arkadaşlar
bu gün hasta olarak kalktım yataktan dün kuaföre gitmiştim saçımı boyatım sanırım o ara üşütmüşüm boğazlarım felaket yutkunamıyorum broniştim azmış fenayım yani
ama biraz da iyi oldu iştahım kesildi :))elma kromunu erteledim o yüzden akşam 1 tane içmiştim sabah içmedim artık
başakcım tebrik ediyorum seni belliydi zaten dereceye gireceğin simdi bu gazla sen bu hafta 60 olursun valla bende bu hafta 2 kilo hedefledim inşallah alahdan bir mani çıkmassa bu hafta bursaya gidecem ama çok kalmadan dönecem babalar günü için siparişlrimiz var onları yapmam gerek
bu hafta çok sıkın kızlar cumaya 1. olalım artık

durucum geçmiş olsun...kendine dikkat et bu havalar insanı hasta ediyor...

Evet olmuş,
sizinde gördüğünüz gibi yolun tam yarısındayım.
8 kilo gitmiş ve 8 kilo bekliyor.
Umarım onlar da bir an önce uçar gider;)[/QUOTEg

gidecek gidecek kiloların hepsi gidecek....bende bugün arkadaşlarından çok güzel cümleler duydum...zayıfladığımı söylediler...ayrıca bir ara acayip şiştiğimden bahsettiler...işte o acayip şişme halim 81 buçuk kiloydu...insan zayıflayınca kendine olan güveni daha da artıyor..a.s

bu sabah açıkçöğretim sınavında görevliydim...çıkışta da arkadaşlarla gezdik...sporu uzun zamandan beri ihmal ediyorum.senağlama

yediklerime gelince:
sabah sütlü kellogs...
öğle:1 tabak kereviz ve tavuklu patatesli yemek
akşam:salata ve çorba

2 lt su ve birazdan yeşil çay...

yarın da sınavda görevliyim ve öğleden sonra eşimle misafirliğe gideceğiz....akşama girerim....alkisalkisalkis

kimsecikler yok ama ben yinede yazıyım bugün annemlerdeydim ordan pikniğe gittik çok az kıymalı pide yedim ordan annemle yürüyüşe çıktık epey bi tempolu yürüdük akşamda yeşil fasülye salata 2 dilim kepek ekmeği yedim

durucum sanada geçmiş olsun canım

günaydın arakdaşlar
güzel ve az yemeli bi pazar diliyoruum herkese
dün giremediim
dünde yazdığım gibi kızımn şenliği vardı oraya gtk
ama akşama hastanedeydiiik
kızımı bi böcek ıssrmıış
eli ve ayağı şiştii semsert oldu o şişen yerler
bnde hmn acile götrdüüm dr kan istedi salak hemşire kzımn damarlarından aknı bulamdım tam 3 kez batrdı çıkardıı içim o kadar kötü oldu ki anlatamm en sonun 3.damarda buldu kanıı
neseki kanda bişey çıkmadı allahıma bin şükür ama sonradan da bacaktan bi enjeksiyon yaptılar
yani anlıcanz felakatti bnm için o iğneler kızıma değil keşke bana olsaydıısenağlama
annelikçokzor:çok üzgünüm:

Selam kızlar,
Herkese güzel bi pazar diliyorum.
Ben de dün çok yoğundum.
Bugün de öyle olacak.
Duruya ve azraya geçmiş olsun diyorum.
Öpüldünüz...
saol cnm bnmopuyorumnanaktan
ilaybaşak nasılsın canım ben bu gün evdeyim oglumun dogum günü var o işlerle ugraşıyorum

AZRACIM GECMİŞ OLSUN GERCEKTEN ANNELİK COK ZOR AMA GÜZEL BİRŞEY BWENCE

öncelkle çok saolŞeniz
yakışklı oğlunn da d.gününü kutlarım dileirm hayatı hep başarı ve mutluluklarla dolu olura.s.:nazar:
yalnız sana da öneriim fazla kaçırmaa okeyyerimseniben

durucum cnm bnm sana da geçmiş ola:teselli:

Bu gün pazar herhalde herkes gezmede olsa gerek kimsenin sesi cıkmıyor GEZİYORSUNUZ HEkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

OFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFF BENİMDE CANIM SIKILIYOR AMA NEREYE GİDECEGİZ GEZMEDENDE CANIM SIKILIR OLDU PİKNİK DESENİZ SADECE PİSLİK EVE GELİNCE SAATLERCA UGRAŞ TEMİZLİK İCİN BİR SÜRÜ KAP KAŞIK VE BANYO DERKAN YORGUNLUK ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİNDENDE SIKILDIM NEYSE BEN EN İYİSİ EVDE OTURAYIM BELKİ AKŞAM YEMEGE CIKARIZ BİLMİYORUM YA

TABİKİ ŞU DOGUM GÜNÜ PARTİSİ BİTSİN BAKALIM ŞU AN OGLUM DOGALI 5 SAAT OLDU YANİ BUNDAN 12 YIL ÖNCE İYİKİDE DOGURMUŞUM DEGİLSE BENİM ÖMRÜMÜ KİM BİTİRE BİLİRDİKİ senağlamasenağlamasenağlama

günaydın kızlar..
haftasonu afyondaydım..kayınvalidem patatesli börek yapmıştı çok severim ama frenledim kendimi
sizler iyisinizdir inşallah..
kaşar peyniri,tavuk jambon ve şekersiz çay..
kahvaltım bu kadar..
öğle ve akşam yemeklerinde bol salata ve yoğurt yedim..
pek yemek yemedim yani..
öyle işte..
öptüm..

Back