selam arkadaşlar
bu gün hasta olarak kalktım yataktan dün kuaföre gitmiştim saçımı boyatım sanırım o ara üşütmüşüm boğazlarım felaket yutkunamıyorum broniştim azmış fenayım yani
ama biraz da iyi oldu iştahım kesildi :))elma kromunu erteledim o yüzden akşam 1 tane içmiştim sabah içmedim artık
başakcım tebrik ediyorum seni belliydi zaten dereceye gireceğin simdi bu gazla sen bu hafta 60 olursun valla bende bu hafta 2 kilo hedefledim inşallah alahdan bir mani çıkmassa bu hafta bursaya gidecem ama çok kalmadan dönecem babalar günü için siparişlrimiz var onları yapmam gerek
bu hafta çok sıkın kızlar cumaya 1. olalım artık
günaydın arakdaşlar
güzel ve az yemeli bi pazar diliyoruum herkese
dün giremediim
dünde yazdığım gibi kızımn şenliği vardı oraya gtk
ama akşama hastanedeydiiik
kızımı bi böcek ıssrmıış
eli ve ayağı şiştii semsert oldu o şişen yerler
bnde hmn acile götrdüüm dr kan istedi salak hemşire kzımn damarlarından aknı bulamdım tam 3 kez batrdı çıkardıı içim o kadar kötü oldu ki anlatamm en sonun 3.damarda buldu kanıı
neseki kanda bişey çıkmadı allahıma bin şükür ama sonradan da bacaktan bi enjeksiyon yaptılar
yani anlıcanz felakatti bnm için o iğneler kızıma değil keşke bana olsaydıısenağlama
annelikçokzor:çok üzgünüm:
Bu gün pazar herhalde herkes gezmede olsa gerek kimsenin sesi cıkmıyor GEZİYORSUNUZ HE
OFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFF BENİMDE CANIM SIKILIYOR AMA NEREYE GİDECEGİZ GEZMEDENDE CANIM SIKILIR OLDU PİKNİK DESENİZ SADECE PİSLİK EVE GELİNCE SAATLERCA UGRAŞ TEMİZLİK İCİN BİR SÜRÜ KAP KAŞIK VE BANYO DERKAN YORGUNLUK ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİNDENDE SIKILDIM NEYSE BEN EN İYİSİ EVDE OTURAYIM BELKİ AKŞAM YEMEGE CIKARIZ BİLMİYORUM YA
TABİKİ ŞU DOGUM GÜNÜ PARTİSİ BİTSİN BAKALIM ŞU AN OGLUM DOGALI 5 SAAT OLDU YANİ BUNDAN 12 YIL ÖNCE İYİKİDE DOGURMUŞUM DEGİLSE BENİM ÖMRÜMÜ KİM BİTİRE BİLİRDİKİ senağlamasenağlamasenağlama
günaydınlar
güzel bi gün daha bizleri bekliyor arkadaşlar
kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içicem yanlız içimde acayip bi bulantı var hasta oluyorum galiba
ya ev hanımı olmak ne zor bütün gün evdesin yapcak hiç bi şey yok çok sıkılıyorum
günaydın arkadaşlar hava o kadar kasvetliki içm sıkılıyor üstüne birde regl dönemim karnıma tokmakla vursalar davul gibi güm güm ses çıkacak sanki banem diyetim 3 gündür çok kötü geçiyor sınavım var diye kendimi kandırıp çok kalorili şeyler yedim ama sabahtan beri çektim fermuarı hadi banada sizede kolay gelsin
azat gecmiş olsun nasıl yok yapacak birşey bizim ev yıkılıyor bıktım artık bu ev işlerinden bıktım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
günaydın arakdaşlar
dün giremediim
kızımı bi böcek ıssrmıış
bnde hmn acile götrdüüm dr kan istedi salak hemşire kzımn damarlarından aknı bulamdım tam 3 kez batrdı çıkardıı içim o kadar kötü oldu ki anlatamm en sonun 3.damarda buldu kanıı
neseki kanda bişey çıkmadı allahıma bin şükür ama sonradan da bacaktan bi enjeksiyon yaptılar
yani anlıcanz felakatti bnm için o iğneler kızıma değil keşke bana olsaydıısenağlama
selam arkadaşlar
bu gün hasta olarak kalktım yataktan dün kuaföre gitmiştim saçımı boyatım sanırım o ara üşütmüşüm boğazlarım felaket yutkunamıyorum broniştim azmış fenayım yani
ama biraz da iyi oldu iştahım kesildi :))elma kromunu erteledim o yüzden akşam 1 tane içmiştim sabah içmedim artık
başakcım tebrik ediyorum seni belliydi zaten dereceye gireceğin simdi bu gazla sen bu hafta 60 olursun valla bende bu hafta 2 kilo hedefledim inşallah alahdan bir mani çıkmassa bu hafta bursaya gidecem ama çok kalmadan dönecem babalar günü için siparişlrimiz var onları yapmam gerek
bu hafta çok sıkın kızlar cumaya 1. olalım artık
canım çok geçmiş olsun....günaydın arakdaşlar
dün giremediim
kızımı bi böcek ıssrmıış
ilaybaşak nasılsın canım ben bu gün evdeyim oglumun dogum günü var o işlerle ugraşıyorum
selmacım oğluşunun doğum günü kutlu olsun...alkisalkisalkis
AZRACIM GECMİŞ OLSUN GERCEKTEN ANNELİK COK ZOR AMA GÜZEL BİRŞEY BWENCE
kaptan kaptan bak ne geliyorsınavın nasıl geçtii cnmm
kızlar birde ogün bn söz verdim ya bu hafta bireysel rekorda adımı görrsünz die
biraz zor görürsüünz
dün bn kaçırdıım baya bi hmde:mymeka:
Azracım çok geçmiş olsun. GErçekten annelik çok zor.
Cmt akşam galatasarayın maçına gittik. oğlum tezahürat yaparken kendi eli burnuna çarptı ve burnu kanadı. ben kanı gördükçe öldüm bittim. zor dindirdik kanamayı.
Azracım çok geçmiş olsun. GErçekten annelik çok zor.
Cmt akşam galatasarayın maçına gittik. oğlum tezahürat yaparken kendi eli burnuna çarptı ve burnu kanadı. ben kanı gördükçe öldüm bittim. zor dindirdik kanamayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?