MERHABA ben bu hafta çok yoğunum onun için çok sık giremiyorum bu hafta finaller var ben aöf de okuyorum aranızda aöf öğrencisi olan var mı
Azracım ya sabah bildirmeye çalışıcam ama olmazsa öğlen 12'de eve gelince bildirsem olmazmı, yetişmezmi? Bu sabah aç karnına tartılmayı unuttum çünkü. Öğlene kadar yetişemezsin biter dersende 1 kg eksik gösterirsin olar mı?sırnaşık şey
günaydın kızlar....umarım bu hafta kiloların gitmesinde birinci olabiliriz....
bir kaç tartıya çıktım her seferinde farklı gösterdi..en son olarak 68 de karar kıldım...
herkesi öpüyorum....
günaydın kızlar bende sabah tartıldım bende 72,9 olmuşum çok mutluyum yaaaaa :))
canım geçen hafta cuma günü tartıldığımda 74,2 düm bu gün aç karnına tartıldım sabah 72,9 çıktımmmilterciim geçen hafta kaç kiloyduun cuma günüü
merhabaarkadaşlar 78,600 olmuşum 1,400 vermişim
Günaydın kızlar, benden iyi haberler var.
Sabah tartıldım ve 62,5 çıktıııııııııım hihoyyytalkisalkisalkis
Bu durumda 2 kilo vermiş oluyorum)
Demekki geçen haftaki fazla çıkış gerçekten regl ödemiymiş
senağlamasenağlamamalesef ben artıdayım neden böyle oldu anlamadım bu hafta ok kadar dikkat ettim ama bir türlü veremedim hatta almışım ya 82700 malesef
ben sitenizi yeni keşfettim ve pazartesi diyete beşladım başladığımda 80 kilo idim bugün ise sabah aç karnına tartıldığımda 78,600 idim yarın sınavım var onun için çok fazla yazışamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?