Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal yiyorsam iyi dietisyen böyle vermişti öyle devam ediyorum bakalım veremezsem daha sıkı yaparım bende bende pazar günleri rahat olmak istiyorum olmazsa bende son 2 gün sıkarımbence normal yiyorsun....zaten diet listelerinde de o şekilde bir mönü veriliyor...geçen yıl bende dietisyene gitmiştim...tatlı bile veriyordu...bir sürü seçeneğim vardı...bu arada ben cuma tartıldıktan sonra biraz daha fazla yiyorum...son 2 gün daha fazla sıkıyorum dişimi...a.s
canım akşam üzeri işten çıkınca yüriyerek gidiyorum eve evle iş yerinin arasıda baya var o acıdan tekrar spor gitmiyorum eşim akşamları geç geliyor yemek ye felan saat 10 oluyor yoksa spor aletleri bile var bizim orada ama gidemiyorum anca hafta sonu gidebilir oraya esasında çokta iyi oluyor orda çalışmasıyok cnm süper gidioosun
spor ne alemdee
eğer böle gderse bu hafta listedesiin bilesiina.s
:lepi:Şenizhihoyyyt:teytey:
şimdi b nde yürüdüm geldiim
huzurluyum mutluyuum![]()
günaydın canım nasılsınnngünaydın
günaydın canım nasılsınnn
ayyy allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın yaaa nasıl bir annelik bu yaa hayvalar bile ondan daha çok annedir yaaaaiyiyim sayılır dünki olayın sonucu malesef cok üzgünüm ama anne katil cıktı tabiki ona anne demek dünyanın en büyük yanlışı olur
KAVALTI
iki bardak su k fileks
ARA
yeşil cay
ÖGLEN
üç yumurtayla salata bol maydanoz ve soganla iki domates üç salatalık bir kk peynir iki dilim k ekmegi dört zeytin
akşam bir kepce nohut bir dilim ekmek
üç lt su
100 dk yürüdüm 700 kcl harcadım
sanki cok yemişim
akşam müsli bar birtane
bir fincan cekirdek
]KIZLAR SESİNİZİ DUYUYORUM ohaaaaaaaaaaa dediginizi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3
birşey soracam kilo veremeyenler yarışmadan diskalifiye oluyormu ayrıca ben nasıl katılacağımıda tam olarak bilmiyorum şu an sitede olan kaydımla 8 grup yarış sonuçlarının listesinde benim adımda geçecekmi lütfen beni aydınlatırmısınız
tam tahıllı bence..kepek ekmeklerine kepek ekliyorlar tamam ama kepek ok sağlıklı birşey değil aslında çünkü bağırsakları çizme olasılığı var..o nedenle tam tahıllı ekmek diyorum ben...:))
günaydın arkadaşlar busecim bencede tam tahıllı daha iyi bi seçim
cumaya görüşürüz cnmmm
verdiğin kiloları almak mı istiyorusuunklava:
selmcıım süper gidiyosuun
çook azimli görüyoruum senii
alkisalkisalkis
buseciim çook güzel wallaa.s.
sporun bayaa bi faydası var kilo vermede
ve sen bunu başarıyorusuun bnce
ve tam tahıllı olanı diyoruum hm sağlıklıda
delikafaduldendelikafadulden:1shok::1shok:
aman hamsiim durÇok üzgünüm çoook
cuma yaklaşıoo
bak bu hafta birinci olcaaz:hooray:
çook üzüldüm anlatamm
sabah kızmn okulna gtm il genelinde okul öncesi eğetim şenliği var
bnde görevli veliyiim
nerdeyse sırf izlemek için progrmı gitmemeyi düşündüüm ama sonuçta mecburduum
gttm ve hep aklımda o yavrucağız:çok üzgünüm:
kızlar ben 93üm
regl olmamdan olmuş olabilir..umarım..
yanlış anlamayın kendimi frenliyorum..şişkinlik olmuş olabilir..ki karnım davul gibi şiş..tuvalete çıkamıyorum..
yarın izinliyim..afyona gidiyorum..pazartesiye kadar olmayacağım..sizleri çok çok öpüyorum..kendinize iyi bakın..
ayyy allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın yaaa nasıl bir annelik bu yaa hayvalar bile ondan daha çok annedir yaaaa