- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
dahamı fazla gösteriyorum yoksa:1shok: delikafadulden
aslında ben çerezi çok severim bi yerde benim için ekmeğin yerini doldurur yani zaten ekmekle pek aram yok
canım valla bencede hiç göstermiyorsun..tabiki daha az gösteriyorsun..boy kaç?
1 75...boyum
bu arada koca bi bardak elma sirkeli suyumuda içtiim
soğanımı yapcaam biraz sonra
MERHABA CANIM . sen ne diyeti yapıyorsun .... bende hipogilisemi var ve 10 gündür doktorum verdigi diyeti yapıyorum .... bu diyetde 2 satte bir mutlaka bişi yiyyorsun ve aylardır duran kilom harakate geçti 1 kilodam fazla vardım ....bende zaten insülin direnci var..bu beslenme şekli de oldukça uygun..aslında taş devri diyeti gibi..
akşama kadar yine bitki çayı ve nescafe içiyorum şekersiz olarak..
akşam et yemeği,ton balığı salatası,yoğrutlu semizotu fln yiyorum genelde..tabi azaldı dediğim gibi..birkaç lokma yetiyor bana..bu arada algidanın light dondurması yüzünden hasta oldum..
yani esas olarak diyabetiklere uygun besinler bu rejimde tüketilebilir..örn.kahvaltıda diyabetik reçel kullanıyorum canım tatlı isterse..yine diyabetik bal fln var..yani çaresiz bir rejim değil..hemen hemen herşey tüketilebilir..ANCAK...diyabetiklere uygundur denen bisküvileri ne olur ne olmaz tüketmemeliyiz çünkü un içeriyor...çok istenirse apayrı bir öğünde tamamen yağsız süt veya şekersiz çayla tüketilebilir..
işte böyle
bu arada geceye kadar bol bol antep fıstığı,çekirdek ve fıstık tüketiyorum..eşim çayı çok seviyor ve şekersiz çayı tek başına tüketemediğimden yanında kuruyemiş götürüyorum..:)
süper canım ... 3+ 5 şeklindevede doyyarak . tabi dr. verdigi listeyle beslanıyorum . aylardır duran kilom herekete geçti 10 gündür uyguluyorum 1 kl. fazla gitti ...kaydirigubbakcemile5günaydın aeben hoşgeldin nasıl gidiyor diyetina.s.
ben almadım canım
aslında ben çerezi çok severim bi yerde benim için ekmeğin yerini doldurur yani zaten ekmekle pek aram yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?