Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım tarif zaten linkte var. Oraya tıklarsan görürsün.
Ama dur ben sana açıklayayım.
9 bardak suya iki tane soğanı dörde bölüp kaynatıyosun.
Soğuduktan sonra içine yarım limonu sıkıp gün içinde tüketiyosun.
benim daha önce uyguladığım bir yöntemdi.
Koku falan olmuyor merak etme. ıçimi de sirkeli su kadar zor değil.
Bence denemekte fayda var.

Benim aldığım sonuç ise, biraz şaibeli.
Neden derseniz bu yöntemi uygularken yanında pek çok şey daha yapmıştım.
O yüzden verdiğim kilolarda soğan suyunun katkısı nedir bilmiyorum.
Ama o dönemde 7-8 ay gibi bir sürede 24 kilo vermiştim (doğum sonrası kilolarıydı)

Şimdi sıra geldi bana.
Arkidişler ben bugün diyete ara vericem demiştim ya, yapamadım walla.
iliklerime kadar işlemiş diyet ve spor olayları.
Yürüyüşe çıkmayacaktım, dayanamadım 1 saat yürüdüm.
Ve yediklerime de dikkat ettim.
Artık kendimi çok sıkmayacam
Çünkü çok dikkat edip sonra veremediğim zaman çok stres oluyorum. (Bugün olduğu gibi)
Artık abartmadan dikkat edip sporumu da yapıp gerisini boşverecem.
Yavaş gitsin napalım.
Belki de vücudum direnç noktasına geldi.
Gerçi daha 6 kilo vermişken direnç mi olur diye sorabilirsiniz.
Bilmiyorum yaaaasenağlama

yapsak iyi olur bu sogan işini bence ilay benimde bu hafta moralim bozuldu ama tartıldıktan sonra regli oldum bu ay anlayamadım nasıl oldugunu normalde regli öncesi migren ve aşırı sinirli olurum ama hayatımda ilk kes öyle olmadım belki ondan artı cıktım diyorum bilemiyorum neyse haftaya bakarız ne olacak bence senin kg cok degil ondan az az verirsin gibi geliyor biliyorsun ne kadar kg vaslan varsa o kadar cok gider kg

yayla güzeli nasılsın ben bu gün iycene tozuttum carşıdaydım diyette yenmemesi gereken ne kadar yiyecek varsa yedim:CüvCüv:cokacimcoook:CüvCüv:
bebisim bende iyiyim bende tozuttum sutlu irmik tatlisi huplettim acayip stresliydim alicidaki butun kanallar ve frekanslari silinmis cildirdim ya zaten avrupa yayini bir sey yok adam gibi kac saattir onunla ugrasiyorum sitelerden ara her site baska baska baya canim cikti ama simdi hepsini ayarladim boyle isleri bilmekte cok kotu yaaa hep uzerime kaliyo.numara yazmaktan bir hal oldum once kagida onra aliciya offff ama bitti

ah azracim ne olmusuz bole ama hepimiz bu hafta iyiydik yani sayilir ben hele yemedim valla cok yorgun olsamda yuruyusumu yaptim suyumu ictim cayimi ictim ustune lahana corbasini bile ictim-tatlicadiarzu- ama olmadi napalim kaydirigubbakcemile3insallah haftaya 1. olacagiz:hooray: hadi kizlar toparlanalim ve kendimize gelelim hatta gunluk 50 den baslayarak mekik cekmeye baslayalim sonra kol hareketleri falan hergun paylasim yapmayida unutmayalim cok sessiz bir topic olduk onceden nasildi bilmiyorum kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

herkese günaydın,
Ben de bugün öğleden sonra bi arkadaşa ev görmeye gidecem.
Ama öğleye kadar buralardayım.

Yaylagüzeli canım, eskiden böyle değildi buralar.
Herkes bol bol yazıyordu.
Ben ne zaman girsem mutlaka bir kaç kişi oluyordu.
Lili ablam yazardı, lubabe yazardı, durunun paylaşımı daha çoktu.
Husel (eski takım kaptanımız) kızardı.
Sitedeki problemden diyecem ama sakinlik ondan önce başlamıştı işin açığı.
O problem de tuzu biberi oldu yani.
ınş. bundan sonra daha çok paylaşımda bulunuruz.

pazartesinden sonra devrim olcak zaten cnm 10.olmayı halen hazmedemedimkötükedihüso

soğansuyunu bnde yapcam cnm

öğleden sınra kızmn gösterisi var yazdım şimdi kuaföre (kokere gideceğiz onun deyimyel)
sabhada 1 dilm ekmek 2 çatal peynir domates slatalık nane 1 haşlanmış yumurta yedim

Kızlar ben de soğan suyuna başlıyorum ama hala tam olarak nasıl uygulandığını anlamadım.
Biraz araştırdım.
Farklı yöntemler uygulayanlar var.
Yanlış bişey yapmayalım.
Soğanı pişirip suyunu içmek tamam da
günün hangi saatleri?
aç mı tok mu?
Hergün kaç bardak?:uhm:
ve bu uygulama ne kadar sürecek?:uhm:
mesela biyerde 15 gün devam edilmelidir diyor.kafamçokkarıştı
Siz de bi bakın isterseniz.
Kesin emin olup öyle uygulayalaım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…