Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olsun ilayım sen kendini hemen toparladın..ya toparlamayıp devam etseydin?sen çok azimlisin bir dahaki hafta daha fazla verirsin.neden mi?bazen haftalar vucudu aç bırakmaypı egzersiz yapmayınca bir daha ki hafta dikkat edince daha fazla kilo veriliyor.bunu bir sağlık dergisinde okumuştum...

Sağol fıstık,
tabi ki bu hafta çok sıkı tutacam.
Umarım öyle olur

Süpersin canım,alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Seni tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
Neler yaptığını kısaca anlat da bi kendime geleyim:uhm:

ilaycım bir dahaki hafta sonu arkadaşımın düğünü var o yüzden kendimi bu iki hafta sıkmaya gayret ettim.sporu her gün yapamıyorum.haftada 2 veye 3 gün...ama okulda oldukça hareketliyim..malum 19 mayıs geliyor şimdi onları çalıştırıyorum...2lt su içiyorum..bir de evdeysem kahvaltımı paşalar gibi yaparım.yumurta yerim peynirleri kibrit kutusu kadar değil de fazladan koyarım..yerimseniben

günaydın hanımlar bende kilomu bildirip çıkıcam malum okullar tatil çocuklar evde ama iyi haberim yok:1no2:
61 kilo olmuşum çok üzgünüm aslında bu hafta dikkat ettim ama bişeyler ters gidiyorsenağlama

bu hafta tekrar yürüyüşe başlıcam artık havalarda güzel kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı
başımıza diyorum a.s.

tatlım bu arkadalımızdı kilosunu bildiren

olsun cnm haftaya

günaydın arkadaşlar
sayfalar çok zor açılıyor arkadaşlar haberiniz olsun yoğunluktan sanırım
bende bu hafta değişiklik yok niyese anlamadım bayada dikkat ettim yani hata bir ara 77,3 bile gördüm şimdi 78,1 :))
hipocum çok geçmiş olsun tatlım sana
benim çocukların babasınında buna benzer bir hastalığı var
tıp gelişiyor sanırım diet de vereceklerdir sana kortizon kiiye göre değişiyor eski eşimde sürekli kortizonlu ilaç kulanıyo ama 25 kilo verdi ona rağmen
dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…