Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ben bildirimimi yapacağım...73.300 olmuşum....::::::::::::::)))))))))))))))))))))
olsun ilayım sen kendini hemen toparladın..ya toparlamayıp devam etseydin?sen çok azimlisin bir dahaki hafta daha fazla verirsin.neden mi?bazen haftalar vucudu aç bırakmaypı egzersiz yapmayınca bir daha ki hafta dikkat edince daha fazla kilo veriliyor.bunu bir sağlık dergisinde okumuştum...
Süpersin canım,alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Seni tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
Neler yaptığını kısaca anlat da bi kendime geleyim:uhm:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.![]()
Bir de benim bugün memleketten misafirlerim gelecek.
Birazdan kahvaltıda burada olacaklar ve yarın dönecekler.
Bugün ve yarın maalesef çok gelemicem.
Arada uğrarım ama sık sık uğrayamam.
Şimdiden kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
of ya kzılar dün bi arakdaşımz kilo bildirmni yapmışsmıydıı bugünden için giremeyceğinimi sölemişti bakıyorum bakıyoprum bulamıyorum of yaaaa
günaydın kızlar..
nasılsınız..salı günü öğleden spnra izin aldım eşim hastalandı..
bulantı,kusma,başağrısı,baş dönmesi vardı..ne kadar söylediysem de doktora gitmedi..
bugün iyi çok şükür..
2 gün önce bol bol çorba içmiştim..eşime hazırladığım ve başka bişey de yapmadığım için..
dün kahvaltıda standart yedim..öğleyin cornflakes+yağsız süt
akşam haşlanmış kabak+patlıcan ve yoğurt...
bu arada yarın tatil ve afyona gideceğiz,tarla işleri var köyde olacağız tabi yağmur yağmazsa....3 günlüğüne olmayacağım kızlar..
o yüzden bu sabah tartıldım..94 kg çıktım..
ayrıca reglliyim..belki daha fazla düşmüştür..ama şişlik işte..
sizi öpüyorum kızlar..
akşama kadar buralardayım..
günaydın hanımlar bende kilomu bildirip çıkıcam malum okullar tatil çocuklar evde ama iyi haberim yok:1no2:
61 kilo olmuşum çok üzgünüm aslında bu hafta dikkat ettim ama bişeyler ters gidiyorsenağlama
bu hafta tekrar yürüyüşe başlıcam artık havalarda güzel kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı
başımıza diyorum a.s.
tatlım bu arkadalımızdı kilosunu bildiren
günaydın azra sıla nasılsın bende 81 500 olmuşum