Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hayati organlarda hasara yol açabilen,nedeni tam bilinmeyen bi hastalık,stres genetik diolar ama tam bilinmio nedeni.
saçlarım dökülüodu benim,yüzümde kırmızı lekeler çıkmıştı,gözlerimin hemen altında özelliklede,kolum şişmişti,çok dinlenmeme rağmen aşırı yorgundum.
bağışıklık sistemini bozuomuş vücuda yabancı madde girince onu yok etmek için salgılanan antikoru kendi hücrelerine karşı salgılıo cnm
hipoo bu nasıl bi hastalıkmış anlamdım cnm bnm
çook geçmiş olsun
kızlar bu arada lütfen yarın erken bildirim yapıın rica ediyorum
peki diet yapmann bi zararı varmı
sordunmu dr a
:1shok:canim cok gecmisler olsun bitanem insallah tez vakitte sagligina kavusursuncnm hayati organlarda hasara yol açabilen,nedeni tam bilinmeyen bi hastalık,stres genetik diolar ama tam bilinmio nedeni.
saçlarım dökülüodu benim,yüzümde kırmızı lekeler çıkmıştı,gözlerimin hemen altında özelliklede,kolum şişmişti,çok dinlenmeme rağmen aşırı yorgundum.
bağışıklık sistemini bozuomuş vücuda yabancı madde girince onu yok etmek için salgılanan antikoru kendi hücrelerine karşı salgılıo cnm
selam canim biraz gec oldu ama bende yazip kacmistim hemenSelam yaylagüzeli,
Bende kimse yok diye yakınacaktım tam ki sen geldin.
Ama şimdi de benim çıkmam gerekiyor.
görüşürüz by by
cnm hayati organlarda hasara yol açabilen,nedeni tam bilinmeyen bi hastalık,stres genetik diolar ama tam bilinmio nedeni.
ilk ben bildirimimi yapacağım...73.300 olmuşum....::::::::::::::)))))))))))))))))))))