laycım aslında ac degilim bence ama aşırı mide bulantısı var anlamadım sebebini cünki yedim o kadarda ac deglim ama neden midem bulanıyor anlamadım aşırı hemde yesemde gecmiyor
şöyle bir geçmişi okudum da hepinizin maşşallahı var kafamçokkarıştı
bune yahuuu yasakkelime
yedim yedim şunu yedim bunu yedimmm ohoooo
yazık diyorum alkışlıyorum sizi alkisalkisalkis
Öncelikle bana kız lütfen lili abla.
Benim bi titreyip kendime gelmem gerekiyor
iyi geceler lilyy abla
allah korusun bu yastan sonra ayıp ya 35 yaşındayım
LİLİ HOŞ GELDİN BİZİ BÖYLE BAŞI BOŞ BIRAKTIN BİZDE YEDİK KIZA BİLİRSİN HAK ETTİK
anam bu yenilere ne oluyorsa vallahi
hadi ben uğraşa uğraşa yıldımda kaçırıyom size noluyor
daha yeni tuttunuz işin ucundan be ya
şimdiş ne verdiniz verdiniz zaman geçtikçe burasında cazibesini kaybediyor diette haberiniz ola
bugün hiç yapmadım kaçamak,yapmıcam da çok kararlıyım hihoyyyt
iyi geceler hepinize Şeniz
günaydın kızlar
dün akşam 1 saat step yaptım, yarım saat bisiklete bindim. canım çıktı. bu sabah dayanamayıp tartıldım. 100.3 kiloyum. cuma günü 2 rakamlara düsecegim...
hoşbulduk canısı
oğlanı buün uğurladım ankaraya
evdeyken onunla ilgilendim gelen giden havalar çok güzel dışarıya çok çıktık derken giremedim :1no2:
bende aldım bir iki kilo yarından itibaren dikkat etmeye başlıyacam
aslında şu 65 ide önümüzdeki haftadan itibaren zorlamayı düşünüyorum önümdeki hedefim sanırım 65 olacak
etrafımda ki insanların ilgisi üstümden çekildi kimse yediğime içtiğime karışmıyor artık
65 için tam zamanı diye düşünüyorum oğlan en az 1 ay gelmiyecek annemde teyzeme gidecek fisfisfis
günaydınlargünaydın kızlar
dün akşam 1 saat step yaptım, yarım saat bisiklete bindim. canım çıktı. bu sabah dayanamayıp tartıldım. 100.3 kiloyum. cuma günü 2 rakamlara düsecegim...
günaydın canımgünaydın 8.takmn güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?