Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

laycım aslında ac degilim bence ama aşırı mide bulantısı var anlamadım sebebini cünki yedim o kadarda ac deglim ama neden midem bulanıyor anlamadım aşırı hemde yesemde gecmiyor

Laf aramızda mide bulantısı deyince benim aklıma başka şeyler geliyor))
Senin yaşın kaçtı ya?
Yeğen mi geliyor yoksam bize))

Öncelikle bana kız lütfen lili abla.
Benim bi titreyip kendime gelmem gerekiyor

iyi geceler lilyy abla

kızdım tabi hepinize kızdımmm klava:
bu ne böyleee
birşeye başlandıysa bir hedef belirlendiyse önce kendinize olan saygınızdan bu işin sonucu getiriilmeli
bal baklavası konsa hedefin doğrultusunda yenmemeli
hiç biriniz çocuk değilsiniz klava:
hiç mi yemiyeceksiniz mutlaka yenecek tabii ama biraz kilo verin sonra kendinizi ödüllendirmek için yiyin
bune böyle yaaa hepiniz toparlanın bakıyımmm klava:

allah korusun bu yastan sonra ayıp ya 35 yaşındayım
LİLİ HOŞ GELDİN BİZİ BÖYLE BAŞI BOŞ BIRAKTIN BİZDE YEDİK KIZA BİLİRSİN HAK ETTİK

hoşbulduk canısı
oğlanı buün uğurladım ankaraya
evdeyken onunla ilgilendim gelen giden havalar çok güzel dışarıya çok çıktık derken giremedim :1no2:
bende aldım bir iki kilo yarından itibaren dikkat etmeye başlıyacam
aslında şu 65 ide önümüzdeki haftadan itibaren zorlamayı düşünüyorum önümdeki hedefim sanırım 65 olacak
etrafımda ki insanların ilgisi üstümden çekildi kimse yediğime içtiğime karışmıyor artık
65 için tam zamanı diye düşünüyorum oğlan en az 1 ay gelmiyecek annemde teyzeme gidecek fisfisfis

haklısın husel gerçekten de, ben regl olucam yaklaştı ama bi türlü olamadım,tatlı da çok çekio cnm dayanamadım işte

günaydın kızlar
dün akşam 1 saat step yaptım, yarım saat bisiklete bindim. canım çıktı. bu sabah dayanamayıp tartıldım. 100.3 kiloyum. cuma günü 2 rakamlara düsecegim...

senağlama senağlama
sevinçten ağlıyorum yanlış anlama çook sevindiimsositososito
çift rakamları görmek seni daha çok motive edecek eminm
çok çok tebrik edrim seniia.s.

Allah güle güle kavuştursun lili abla senin hastaların nasıl oldu umarım iyidirler
günaydın kızlar
dün akşam 1 saat step yaptım, yarım saat bisiklete bindim. canım çıktı. bu sabah dayanamayıp tartıldım. 100.3 kiloyum. cuma günü 2 rakamlara düsecegim...
günaydınlar
günaydın 8.takmn güzelleri
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…