Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok haklısın huselim lütfettiler özür dilediler ama olan büyüklerimize oldu o sitres üzüntü ve ya birdaha böyle olursa korkusu kaldı üzerlerinde kgm aynı cnm almamışım çok şükür en kısa zamanda aranıza döneceğim inşallah şu alışveriş ve badana işlerimiz bitsin burdayım allahın izni ile
Lubabe her şeyin yoluna girmesine sevindim...nişanlılık dönemlerinde bu tür olaylar yaşanabiliyor...kardeşin için de hayırlı uğurlu olsun diyorumm...
sağol cnm bu nesil farklıymış yeni öğreniyoruz huylarını
çok geçmiş olsun canım...

lubabecim geçmiş olsun. inş. herşey tatlıya bağlanır...
bağlandı cnm allahın izni ile ama her an ne yapacaklarını bilemiyoruz bir bakmışsın kara sevdalılar leyla mecnun gibiler bir bakmışsın en ufacık bir şeyi bile sıkıntı haline getirmişler allah akıl versin cnm ne diyebilirimki başka
günaydın arkadaşlar

lubabecim işlerinizin tatlıya bağlanmasına sevindim
sağol cnm benim tatlıya bağlandı ve inşallah böyle devam ederler gençlerin saati saatine uymuyor

Selam kızlar,
ben de son zamanlarda yoğunluktan giremiyorum,
neler yapıyosunuz diye şööööle bi bakıyorum ama öylesine yani, hızlı hızlı
Hastalara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hemen.
Huselin dr.a gitmesi gerektiğini tekrar tekrar ifade etmek istiyorum.
Luboşa takma kafana diyorum, ,
Sen de başkalarının yaşadığı sıkıntılardan çok etkileniyorsun galiba.
Sadece boşver diyorum. tabi bunu demek kolay yapmak zor onu da biliyorum.
Bu arada ben bu hafta memleket havası çaldım ya diyet miyet kalmadı.
Bugünden itibaren çok dikkat edicem diyordum,
Çok dikkat edemedim maalesef az dikkat ettim
Farkındaysanız bisüredir yediklerimi falan yazmıyorum, yazamıyorum çünkü utanıyorum.
Size o kadar oklava gösterdikten sonra utanmam çok normal tabi.
Neyse sonuç olarak bu hafta çok ümitli değilim ama iyne de ipleri tamamen elimden kaçırmamak için mücadele ediyorum.

Bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum takrardan.

kimse yok huuuuuuu nerdesiniz
kizlar ben hafta sonu cok kacirdim
bugun telafi edecektim guyaaa ama yemekten sonra bir arkadas cok guzel bir cikolatali pasta almis
dayanamadim hop indi mideye hala orada sanirim vicdanim yetmezmis gibi bide o rahatsiz ediyo valla napacam simdi hemen bir form cayi iciyim bari

al benden de o kadar,haftasonu bende aynısını yaptım

bende bu gün yemek yemiyecegim dedim ama arkadaşım cagırdı etlı pilav yapmıştı yanında salata orda yedim bir tabak saat ikide akşam birşey yemedim şu an acıktım ama yemiyecegim yarında arkadaşım gelecek beraber lahana yiyecegiz yarın lahana günümüz

Kızlar yaaaa,
ben de kendime inanamıyorum.
Bugün artık sıkacam demiştim ama bu seferde kardeşim geldi,
geç saatte yedim üstüne bir de çekirdek çitledim((
Bana kızsın birileri,
azracım dövebilirsin beni
Hakettim gerçekten
Ama tamam yarın herşey daha farklı olacak
Tekrar sıkı tutacam

iyi akşamlar kızlar. Bugün temizlik falan uğraştım. Eşim de erken gelince size pek yazamadım.
Yediklerimi yazayım da kızmasın bana
Sabah 2 dilim ekmek+4zeytin+peynir+domates+ 1 kupa yeşil çay içtim:içelim:
Öğlen bişey yemeye fırsatım olmadı
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği+2kaşık pilav+cacık+1dilim ekmek

2 lt su içtim. Spor sadece vi temizledim akşama kadar oturmadım diyebilirim (Sayılır dimi husel cim)

Kaçamak yapan arkadaşlaraklava:

Huselcim nacizane bir öneride bulunabilir miyim
Belirli kurallar koysak bizde. 1.takımda gördüm belli hareketler vermişler birbirlerine günlük yapmak zorundalar falan.1 bardak yeşil çay zorunluluğu falan var. Sen de bize böyle bi zorlama getirsen olmaz mı acepkaydirigubbakcemile

ilaycım kelin ilacı olsa başına sürermiş gerci benim şu an aclıktan midem bulanıyor ama yemiyecegim

Peki ööööle bulana bulana mı geziyosun
Bunu nasıl başarıyosun
Ben bugüne kadar hep sık sık yiyerek idare ettim
Şimdiki problemim oturunca çok yemek ve uzunca bir süre acıkmamak
Acıktığımda tekrar çok yemek
of yaaaa

Güzelim yapma yaaaa
Biz de uğraişıyoz yıllardır,
Ben kendimi bildim bileli ne zaman dikkat etmeyi bıraktıysam hemen kilo aldım
Şimdi de 6 kilo verdim ya bir an gevşedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…