çok haklısın huselim lütfettiler özür dilediler ama olan büyüklerimize oldu o sitres üzüntü ve ya birdaha böyle olursa korkusu kaldı üzerlerinde kgm aynı cnm almamışım çok şükür en kısa zamanda aranıza döneceğim inşallah şu alışveriş ve badana işlerimiz bitsin burdayım allahın izni ileluboşum geçmiş olsun be güselima.s.
gençler böyle işte ya ne yaptıklarını düşünmüyor önce yapıp sonra lütfederlerse düşünüyorlar
canım kilonu dert etme ama almada tabi
işlerin hafifleyinceye kadar izinlisin bunun için geri alınmak üzere çıkarıldın ama gelmek istediğin an yerin
açık olacak
sağol cnm bu nesil farklıymış yeni öğreniyoruz huylarınıLubabe her şeyin yoluna girmesine sevindim...nişanlılık dönemlerinde bu tür olaylar yaşanabiliyor...kardeşin için de hayırlı uğurlu olsun diyorumm...
bağlandı cnm allahın izni ile ama her an ne yapacaklarını bilemiyoruz bir bakmışsın kara sevdalılar leyla mecnun gibiler bir bakmışsın en ufacık bir şeyi bile sıkıntı haline getirmişler allah akıl versin cnm ne diyebilirimki başkaçok geçmiş olsun canım...
lubabecim geçmiş olsun. inş. herşey tatlıya bağlanır...
sağol cnm benim tatlıya bağlandı ve inşallah böyle devam ederler gençlerin saati saatine uymuyorgünaydın arkadaşlar
lubabecim işlerinizin tatlıya bağlanmasına sevindim
Bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum takrardan.
hosbulduk arkadaslar insallah verecegiz benim hedefim haziran 9 una kadar 8 kilo vermek simdilik insallah verecegim verecegizhihoyyytkızlar bu arada hepinize günaydın...
yayla güzeli aramıza hoşgeldin..inşallah zayıflarsın istediğin gibi...
kimse yok huuuuuuu nerdesiniz
kizlar ben hafta sonu cok kacirdim
bugun telafi edecektim guyaaa ama yemekten sonra bir arkadas cok guzel bir cikolatali pasta almis
dayanamadim hop indi mideye hala orada sanirim vicdanim yetmezmis gibi bide o rahatsiz ediyo valla napacam simdi hemen bir form cayi iciyim bari
ilay başak iyi akşamlar nasılsın
ilaycım kelin ilacı olsa başına sürermiş gerci benim şu an aclıktan midem bulanıyor ama yemiyecegim
anam bu yenilere ne oluyorsa vallahi
hadi ben uğraşa uğraşa yıldımda kaçırıyom size noluyor
daha yeni tuttunuz işin ucundan be ya
şimdiş ne verdiniz verdiniz zaman geçtikçe burasında cazibesini kaybediyor diette haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?